Отговори
# 435
  • София
Момичета честита ви първа априлска радост,да ви се напълни темата с много сладки и здравички бебенца!

от една мама априлка 2009 Hug

# 436
здравейте,аз отдавна не съм писала,но тази седмица ми беше доста натоварена и едва насмогнах днес да ви изчета,
на всички които са имали проблеми се надявам да са оздравяли  Hug
Ани , много е сладка беба  Hug дано скоро се похвалиш че е в къщи.

# 437
Момичета, да питам нещо, може да се повторя, ама тези таблетки СТОП АЦИД дали са безопасни за бебето.
за тях не знам, но доста мами тук пият Талцит за киселините.На лекцията в Токуда ни казаха, че също можем да пием от тях.Ставали при бременни.Аз ги купих, но прочетох че съдържат мин.количества алуминий и не съм пила още Sick.Също имам киселини, но май като изпия една чаша топло мляко преди лягане и ми минава или просто си внушавам Rolling Eyes.И внушение да е поне ми върши работа.
Друга мама сподели, че с чаша айрян се оправя.
Момичета да кажа за тези който се интересуват магазина на Арбор в Дианабад вече не съществува.Преместили са се, но къде не разбрах.
Иначе видях едно скринче нов модел на тази фирма за което май Гергана К писа newsm78 във Вис Виталис.Не ми хареса понеже е малко и байцвано и ми миришеше ужасно.Всичко мебели които гледам досега ми миришат с изключение на тези от чам в близкия мебелен магазин до нас. Гадна дървена изработка в различни размери и не добре окантени крайчета, но поне не миришат.
Ужас - мебелите при мен се оказаха голям проблем #Crazy #Crazy #Crazy
Ще ходя да гледам и тези на Дибо.
Друго което ми направи впечатление, че в много от мебелните магазини има скринове които не се водят детски но са симпатични и по големи и дълбоки Peace.Но пак от ПДЧ и пак смърдят.
Вис Виталис като магазин newsm78 средна хубост - на много от стоките няма цени и все трябва да търсиш консултант да те ориентира, което мен страшно ме изнерви.Не стига, че ми е все лошо ами и все за продавачка да се оглеждам.При количките същата хубост.
Криво ляво разгледах там няколко модела и засега май Хаук най ми хваща окото.Но ни порязаха, че чак средата на март ще има ново зареждане пълна гама цветове и комплекти.Чух една майка като пита.И казаха, че зареждали само по една бройка Shocked
Ходих и в Малечко - не ми хареса нито като цени, нито като избор.
На всички майчета с проблеми много  Hug и бързо да се оправят.

# 438
  • София
pinzi не съм пила Стоп Ацид, за него не мога да кажа  Rolling Eyes Аз хрускам Зеро Ацид и съм доволна Wink Представиха ни го на една от лекциите на 9 месеца и ни увериха, че няма проблем да се приема по време на бременност - до 5 таблетки дневно.

# 439
Леле мами сега се субуждам...заспала съм била на дивана..със зверски глад- яде ми се странната комбинация-сандвич от пастет отгоре с маруля и домат- ама това не е нормално май Crazy Crazy Crazy -ще се опитам да не мисля за това -ако не ще съм като по филмите-беж към някой денонощен магазин ....хахаххаха

# 440
здравейте,мили4ки !
Явно това изтръпване ще е от помпата наистина,която сега се развали  #2gunfire  така се изнервих !!!!утре ще ходя да я връщам!какво и стана нищо не засмуква...
   Ивет е добре,днес ве4е е приместена в 3-татастая,която е подготовка за вкъщи  Hug  но поне още 1 седмица-10 дена ще е там сигурно??не са ни казали колко то4но,но аз така си мисля Simple Smileцункам я от вас всеки ден ! Simple Smileимаме още снимки,но ще ви ка4а тези дни Simple Smile 4е съм изморена пак Simple Smile)
вие да се пазите,4е с тези грипове..,а и е студенко май в БГ!още малко остана !еи после ще е много весело -всеки ден ще има някоя мама,4е и по пове4е може ,която да е родила и ве4е заедно ще обсъждаме бебоците  Hug  
целувам ви вси4ки !пак ще пиша по-подробно ,4е имам още малко работа,и да си лягам Simple Smile
П.С.само да отговоря на Мilli Vanilli-4увствам се много добре,мила,още на същия ден в който родих се 4увствах нормално  Hug  само дето се намирам за дебела  Whistling но какво да се прави,ще трябва да потрая сега заради кърменето,пък се надявам да свалям малко по малко..А другото е ,4е адски много ми се ядат бисквити!! Simple Smile))аз много ги оби4ам ,но като бях бременна изобщо не кусвах,не ми се яяха,а сега ги спуквам!и то от тези обикновенните 4аените или с мюсли,които са Simple Smile))))))друго-постоянно съм жадна,но то е заради кърмата..И съм мнооого уморена,от тър4ането напред назад ,но не се оплаквам!!!!поне забравих за гъби4ки,те4ения и каквото и да  е!!!!!!! ....и си припомних какво е секс  Mr. Green  4е нали ми беше забранено,заради серклажа .Но вси4ко си заслужава,моми4ета!абсолютно вси4ко!!!!!!!!!!така,4е стискайте зъби(най-ве4е тези ,които имат малко пове4ко проблеми)и скоро ще дойде най-хубавия кулминационен момент,който те кара да забравиш всяка една болка,всеки един стрес,и вси4ко което ни е тревожило през бременността!  Hug  Аз по4ти не бях излизала 4 месеца ,освен до болницата с колата,а сега съм все на път Simple Smile)е вярно,4е пак към болницата,но повярвайте ми,4увството е толкова разли4но,като знам 4е отивам при най-ценното ни -дъщери4ката ни!!!  Hug
хайде 4е се отнесох пак Simple Smileлека нощ от мен !

# 441
  • София
Добрутро дами - честит празник на почитателите на любовта и виното! Да сте все така влюбени в половинките си, да се слушате ( и да не ви слушат комшиите  Twisted Evil), да гледате винаги в една посока и никога да не заспивате обърнати с гръб един към друг! Много любов и най-сладките бебета ви желая !  Hug

Ани, вижда му се края - много се радвам за добрите новини !  Hug Виж да не сте обърнали една джаджа на помпата - едно кръгло като клапан, уж е еднакво и от двете страни, ама има значение на коя страна е обърнато. Целувки на Иветка и чакаме снимките с нетърпение.

Ние с мъжът ми празнувахме снощи, защото мама беше взела децата.  Mr. Green Много гот беше, ама от мен да знаете, че комбинация от салата с козе сирене, сладоледена торта и шоколад  не действа хич добре на стомашно чревния тракт.  Sick Sick Sick Изкарах си акъла, такива напъни бяхя, че се налапах с двойна доза нутримаг. Слава Богу сега съм добре Praynig.
Мъжът ми получи картичката и подаръка си +  luvbed като бонус , аз засега само  luvbed, ама надеждата умира последна. Той се засрами и сега явно ще си пребърка портмоненцето с думита "Купи се нещо там....каквотот и харесва"  и ще отидат с децата за китка като ги доведа мама.  Twisted Evil
Чудя се дали да се метнам до вилата днес или ще е супер мокро от снега  Rolling Eyes.

# 442
Добро утро, мами!
Днес много празници - честито на всички влюбени, на ценителите на вино, на именниците!
Днес е и Сирни Заговезни и се иска прошка, ако има нещо простете Blush
И да се почерпим с по една бонбонче Laughing

Ани много си права, заслужава си всичко преживяно, за да видиш две невинни очички, първата усмивка, малките ръчички..............оф размечтах се, вече нямам търпение да се срещна с бебка Blush

# 443
  • София
Бе все забравям да питам - вие с к`ви чехли ще ходите в болницата.Аз съм се замислила за кроксове, хем не са съвсем джапнки и с чорап няма да е студено на копитцата, хем можеш да се къпеш и мокриш с тях. Иначе трябва 2 чифта - едни чехли и едни джапанки, аз друго не се сещам. Чудех се откъде ще намеря посред зима, ама видях в брошурата на Кауфланд, че от понеделник ще ги има и то по 10 кинта. ще ми се да си минимализирам багажа, че като се сетя миналия път какво бях помъкнала станах за смях.  ooooh!
Хубав ден от мен и още веднъж мнооооого   1dating txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts не само на днешния ден !
п.с. а може и по една чашка   Wine Glass + талцид след това   Twisted Evil

# 444
Ани звучих прекрасно Simple Smile  Hug
За помпата... погледни хубаво малката бяла джаджа... тя от време на време се прецаква  newsm78 Не знам дали успях да ти обясня... та тя или се засмуква ако си направила много силен вакум, или понякога се размества и не може да направи вакум  Rolling Eyes
И аз съм имала проблеми понякога, но с наместване и преглеждане я оправях  Laughing

За малката.. много се радвам, че е все по-добре и все по-близо до прибирането при мама и татко  Heart Eyes

Да знаеш, че желанието ти за сладко също е заради кърменето... аз по принцип обожавам сладко, а по време на бременността с Алекс хич и не се сещах, но като родиииих  ooooh! Ужас ти казвам... унищожавах сладко и можех само това да ям... но организма се изтощава, не мисли сега за ограничаване на хапването и лишаване от храни... Достатъчно е че си под постоянно напрежение заради малката буба, а и се цедиш... така че малко по-късно ще мислиш килограмите Simple Smile
По принцип доки от ЖК ми каза, че е хубаво натрупаните кила да се свалят бавно, да не се създава стрес за организма и да се свалят за толкова време за колкото са качени, т.е. около 9 месеца... но при всеки е различно Simple Smile Важното е да не се пренатоварваш, организа ти е достатъчно изморен!

Докато пиша и 3 нови отговора Simple Smile
Да се включа и аз в пожеланието за весело изкарване на празниците Simple Smile Всеки, който си харесва и на който държи, а защо не и на всички Simple Smile
Простете ме и мен ако има нещо Simple Smile

# 445
  • София
честити празници и от нас и ние искаме прошка ако с нещо сме прекалили и обидили някои  Hug!
честито на именниците !
честито на влюбените!!

# 446
Добрутро дами - честит празник на почитателите на любовта и виното! Да сте все така влюбени в половинките си, да картичката и подаръка си +  luvbed като бонус , аз засега само  luvbed,

Блазе ви... Crossing Arms

Днес много празници се насъбраха...какво по-хубаво от това! Да пожелая на всичи мнооого любов.
И да прощавате, ако има нещо.
За пиенето - ние не влизаме в тоя празник тоя път. Но който си позволява по малко винце - наздраве  Sunglasses

Ани, благодаря ти, мила за изчерпателния отговор.   Hug

# 447
Честити празници и от нас!!!
Ние започнахме с празнуването на св.Валентин - получих закуска в леглото.  newsm44 Двамата ми мъже се бяха постарали... Сладури!   loveuuu Довечера ще завършим с празнуване на Трифон Зарезан! Е, аз само една чашка ще си позволя, но след толкова дълъг 'алкохолен глад' и това ще ми подейства.  1dating
Приятно прекарване на всички ви!!! На мамите, бременни с първо детенце - насладете се максимално, че догодина няма да е същото! Wink Поне при нас няма как да е, понеже нямаме на кой да оставим дивачето, но пък плода на любовта ни празнува с нас - какво по-хубаво!

bibi, много ме изкефи твоето пожелание - да се слушаме и да не ни слушат съседите!!! Както винаги си много оригинална!   bouquet

# 448
Момичета, честит празник на всички!

Биби, аз ще съм с чехли, които стават за баня. И вкъщи си ходя така, така че съм свикнала и ще ми е най-удобно, да не говорим, че нямам пантофи.

Ани, чудесни новини за Ивет, браво! Силна и борбена е първата ни дама. Simple Smile
За сладкото - по време на бременност, първо се задоволяват нуждите на бебето, като всички необходими полезни вещества преминават в кръвоносната система, плацентата, пъпната връв, а след това, каквото остане за майката. По време на кърменето е точно обратното. Организма на майката е изтощен след бременността, нуждае се от силна и качествена храна и не трябва да се ограничава в количествата, защото мама усвоява всичко необходимо за себе си, а каквото остане се отделя и в кърмата. Така че ограниченията трябва да останат за след кърменето, но разбира се, не трябва и да се прекалява с храните, които не са кой знае колко полезни.

За секса - като спомена Ани, се сетих, че моят доктор ми беше наложил доста сериозен "сух" период от 45 дни след раждането. Беше категоричен, че през това време не трябва да имам полови контакти, а аз дори не раждах нормално. newsm78 Не съм го питала защо е необходим толкова дълъг период, защото бях така отдадена на новото прекрасно усещане да съм майка, че въобще не изпитвах нужда от интимни ласки и не ми пречеше забраната му. Ама по време на бременността пък никак не се ограничавахме. Сега секса ни е забранен от 5-ти месец и не знам какво ще е желанието след раждането. Wink От друга страна като се сетя колко много време бях с кръвотечение тогава, май и сега ще трябва повечко въздържание.  

# 449
Bibi аз бях с джапанки, та сега пак с джапанки смятам да ходя... аз не мога да търпя пантофи  Embarassed Все бося ходя, а Сашо ме преследва, че съм щяла да настина... Rolling Eyes

Марги сега като спомена за секса се сетих, че при прегледа при доки, малко повече от месец след като родих, тя ми каза... "ок са вече нещата можете да правите секс..." А аз не знаех, че не можем  Rolling Eyes То така или иначе лохиите ми бяха доста дълго време, та малко преди прегледа "прегрешихме"   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт