Отговори
# 525
Искам да ви кажа, че това внушението понякога е голяма работа!!!

Това, че взехме по-често да пишем за болежки и такива неща и сега пак като се разговорихме - и на мене кръста ми се обади. И искам да ви кажа, че съм 100 на 100 убедена, че е от това, че почнах да пиша на тая тема и да се замислям и тн... Не че нещо друго ми предизвиква болката.

Като чете човек за разни болежки и лоши неща - и почва да се вторачва малко или много и мисля, че и това е от значение.

Затова ще сменя основата в момента, като напиша, че всички сме супер, всичко ни се развива нормално, щастливи сме с малките бонбони вътре в нас и април ни чака нааай-хубавото нещо, като всичко ще мине гладко и леко и без проблеми!! Вярвам в това.

Hug    bouquet

# 526
# 527
  • В сърцето на един мъж
 newsm10 и аз подкрепям
ще си го повтарям до четвъртак
вие също си го повтаряйте

# 528
Искам да ви кажа, че това внушението понякога е голяма работа!!!

Затова ще сменя основата в момента, като напиша, че всички сме супер, всичко ни се развива нормално, щастливи сме с малките бонбони вътре в нас и април ни чака нааай-хубавото нещо, като всичко ще мине гладко и леко и без проблеми!! Вярвам в това.

Hug    bouquet

И аз вярвам в това! всичко ще ни е ОК!!!
Аз пък момичета в 99% от случаите срещам подкрепа и прекрасно отношение! На опашки за сметки ме оускат първа, а в едим магазин докато мъжа ми  беше в пробната ми предложиха столче да си поседна Blush
А че си има разни катили които не се впечатляват от бременни....... #2gunfire #Cussing out има ги и т`ва е.....
Още мъничко остава мамаситас...стискайте крачета! Peace
Аз от днес намалих магнерота...до сега го пиех 3 х 2, а от днес( по схема е това-не е по мое желание) го пия 3 х 1. Дано всичко е наред и нямам оплаквания!
Ани ....утре да ухапеш малката беборана...аз всеки ден я гледамн и и се радвам ..и си представям как изглежда моето съкровище.....
Пестете нервите!

Поздрави и целувки на всички мамиииииии!!! Много ви обичам момичета...да знаете.... newsm51

# 529
Мале, мале..... newsm50      newsm62

# 530
А ето един съвет как да убиете комарите със стил  hahaha

http://www.jajite.com/article/257/djanis_vogal_ubiva_komarite_sas_stil

# 531
  • Варна
Мами, да се отчета след третата ФМ. Ходих при доц. Балев - Варна и всичко ни е ок. Бебчо вече е 1800 гр.  Shocked Обърнал се е главично и си отдъхнах. Каза, че се развива нормално, отново потвърди пола и термина си е все така 23.04. Пита ме как ще раждам, казах, че искам естествено и каза "браво" и че ще се видим при следващата бременност. Пожела ми успех и така. Утре съм на редовната ЖК и да видим и там какво ще каже док.
Тази нощ сънувах много хубав сън - гушках едно сладко бебче със едни големи сини очи, много реален сън беше, чак му запомних личицето на бебчето. Дано със всички ни всичко да е наред и с радост да започнем бебешката тема след 2 месеца и нещо.  Hug
И мен ме чака тези дни висене на опашка и то не къде да е ами в пенсионното. Основно бабички и дядовци чакат, всеки с болежките си, та от сега се настройвам, че никой няма да го е грижа, че съм бременна.  Crossing Arms
Оф днес ми е много хубаво настроението - едно такова обичливо и спокойно, а сега след прегледа съвсем хубаво ми стана. Айде на всички с нерви да се оправя, пу пу.
Хубава вечер на всички.

# 532
  • София
Моят мъж пък от няколко дни измерва разстоянието от корема ми до волана и се е закахърил, че скоро коремът ще опира във волана. Тази сутрин предложи да изреже долната част и да го направи почти спортен Mr. Green

Ха-ха, то и при мен скоро трябва нещо такова да стане. Mr. Green

Аз се наспах и съм екстра. Само дето се събудих с вълчи глад и ометох набързо 3 филийки.... Embarassed

И аз си карам с колан, просто това ми е навик, ако не сложа колан, все едно нещо ми липсва.

jeni 80, тия са били някакви тъпанари... Close Аз преди 2 седмици чакам 2 лампи да ми докарат и му викам на момчето ( доставчика) тежат ли много, за да ги вкара вътре и той вика че нямали и килограм 2-те и ги внесе, та после дребната като вдигна кашончето ме досрамя, ама...любезно момче. А на мен ми се струваше, че тежат много повече.  Embarassed
Та зависи- който си е свестен, си е. И аз не мога да се оплача- на опашки ме пускат, забелязват ме, но си има всякакви хора, хич не им се впечатлявам. Stop

toni.to, браво, че се справяш сама и не ти пука. Peace

# 533
Иначе сигурно щяхме да го водим с нас в болницата. То това често се случва тук, така че нямаше да е кой знае какъв проблем.
WinnieThePooh, ама много ти завидях за тази възможност! На мен ми е страшно притеснено как ще оставя малката, понеже от раждането си досега не се е отделяла от мен и особено вечер за заспиването много ме търси и направо не мога да си намеря място от притеснение. Ако можеше и тя да е с мен в болницата щях да съм много по-добре, сега се чуствам все едно ще ходя в някакъв затвор за няколко дни.
Дон биберон, защо ли не пише, преди пишеше доста редовно, дано да е добре!

# 534
Тази нощ сънувах много хубав сън - гушках едно сладко бебче със едни големи сини очи, много реален сън беше, чак му запомних личицето на бебчето. Дано със всички ни всичко да е наред и с радост да започнем бебешката тема след 2 месеца и нещо.  Hug

Аз така чакам да сънувам името на мойта Rolling Eyes ; още си няма име.

Оф днес ми е много хубаво настроението - едно такова обичливо и спокойно

Е, Гале, как няма да се чувсваш така, като си си видяла пиленцето  Heart Eyes

# 535
Нещо ми се губи metchopooh....
Миличка пиши да знаем че всичко е наред.
Вяра също да пише........ и Ивееееетчето също.... Липсвате ни бе момичета!
Мами, аз вече различавам лакътчета и петички! Много ми е хубаво....
Ето и един линк, който описва как да не сбъркаме истинското раждане с фалшива тревога Peace
http://kangaroo.roditeli.info/archive/arh2/opa/
Дано ви хареса!!!

Целувки от нас! newsm51

# 536
Нещо ми се губи metchopooh....
Миличка пиши да знаем че всичко е наред.
Вяра също да пише........ и Ивееееетчето също.... Липсвате ни бе момичета!
Верно, момичета - какво става с вас? Аз знаете ли за кого се сетих скоро (ама ме е страх да питам, да не би да съм изпуснала някоя лоша новина ПУ ПУ ПУ) - за qnikzp, нещо такова беше.  Praynig

Аз пък нищо не различавам  Crossing Arms  Искам, но не мога. А не спира да шава.
Днес милата сутринта, колко дъълго хълцаше...чак мъчно ми стана. И явно и дотегна и на нея и като почна да си го изкарва на мен.. И като спря да хълца се успокои и май заспа  Wink

# 537
Здравейте мамчета...

Аз най - накрая съм си във вкъщи...Бях цяла седмица във болница и се разминах на косъм Praynig от секцио-то...Имах преглед миналия понеделник и установиха,че мембраната ми е пробита и имам изтичане по малко на водите..Но само като капки не е обилно..Както и да е изписаха ми антибиотик ,приеха ме в болница уж само за 1 ден да съм под наблюдение и ми сложиха Стероидна инжекция за развиване на дробовете на бебето.Така на другия ден имах още една такава инжекция  и чакам аз да ме изпишат.Сложиха ме на Монитор  за тоновете на бебето пулса му е добре обаче той не ще да мърда и това си е. 9 часа бях нонстоп на монитор и пробвахме какво ли не,от сладолед,до специални упражнения,побутвания какво ли не и не ще тва бебе да мърда и това си е.И в 3 през нощта ми сложиха централен абокат и ме смъкнаха във родилно да ме подготвят за спешно секцио.Обаче понеже бях яла и пила доста и казаха че ще изчакаме до сутринта и ако видеозона покаже проблем с кръвообращението и плацентата ще го извадят бебето. На сутринта пак същата история,не ще да мърда и това си е. Видеозона беше перфектен,дори и нивото на водите ми засега е нормален.И тогава една от докторките каза ,че много рядко стероидите влияели така на бебетата.Успиват ги. newsm78
И така останах още 3 дена в болница за тонове на всеки 2 часа и слава бого днес вече те изглеждаха както трябва.Но много се изтормозих  там.Стресирах се и не можех да повярвам че пак минавам по този път...
Казаха ми ,че ще предизвикат раждането на 22 март.Защото сега със спукана мембрана риска от инфекция е мноого голям.И така и аз като Ани се глася за по скорошна среща с бебчето..
Деня ми минава във кръвни изследвания ,тонове,и видеозон всеки ден.Малко е трудно но ще трябва да издържа още 4 седмици...
Сега ще се връщам на зад да ви чета и искам да ви кажа да не се шашкате,това че на някои от нас се случват такива неща,не означава че и вие ще бъдете така...Просто се пазете,и ако имате и малко съмнение за нещо питайте лекар.
Целувки и лека вечер ви пожелавам... Hug  bouquet

# 538
Katy Charles,точно за теб мислех тези дни Praynig Това ,което си преживяла си е доста стресиращо ,но ако се налага,нека да извадят бебето по-рано,не знам в коя седмица ще си на 22 март ,но искрено се надявам всичко да мине добре .Ние ще стискаме палци и ще се молим за вас ,само спокойно  Hug
Аз все още петички и лакътчета не мога да различа ,само някакви остри неща ,но мога да гадая какво какво е  Blush
Но пък много често напипвам едно дупенце  Blush Няма какво да е ,след като бебето е с главата надолу,такова изпъкнало и обло нещо май само дупето му може да е .Понякога така сладко стърчи  Crazy
Гледайте аз какво правих една нощ като не можех да спя  Mr. Green

# 539
Звездичка, аз пък за сега отказвам да мисля за времето, когато трябва да вляза в болница и да не виждам дъщеря си. И да ти кажа ми е едно спокойно, ще му мисля тогава. Предполагам, че в този особено емоционален момент ще си порева, че не е до мен.

Блазе на мамите, които получават разбиране заради големия корем. Не че аз минавам незабелязано, но в много случаи срещам изключително нелюбезно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт