Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 359
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 345
Аз бях на бунгала на Поморие за 10 дни, хубавото беше наистина, че си на самия плаж, това беше преди да забременея, но си беше доста мизерно откъм условия, без санитарен възел - т.е. с общ такъв - който е ходил на лагер знае за какво става дума, външна баня и доста мръсно. Всякакви паяци, мравки около хладилника, и особено много щипалки се въдеха повсевместно, не знам как само по леглата нямаше. Също добре, че бунгалата бяха дървени та да не можеш да видиш ако нещо лази по стените, предвидливо си дръпнах леглото да не се опира до стената. Втори път няма да отида, вече отивам ако трябва за 2 дни но на цивилизовано място. За бебе изобщо не си помисляйте да идете на бунгало.

# 346
Аз бях на бунгала на Поморие за 10 дни, хубавото беше наистина, че си на самия плаж, това беше преди да забремения, но си беше доста мизерно откъм условия, без санитарен възел - т.е. с общ такъв - който е ходил на лагер знае за какво става дума, външна баня и доста мръсно. Всякакви паяци, мравки около хладилника, и особено много щипалки се въдеха повсевместно, не знам как само по леглата нямаше. Също добре, че бунгалата бяха дървени та да не можеш да видиш ако нещо лази по стените, предвидливо си дръпнах леглото да не се опира до стената. Втори път няма да отида, вече отивам ако трябва за 2 дни но на цивилизовано място. За бебе изобщо не си помисляйте да идете на бунгало.
Ето темата за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483778.new#new
В тази давайте по същество   bouquet

# 347
Самите бунгала са собственост на поне 20 различни фирми и предприятия, има някои които са доста добре поддържани. Вие от кои сте толкова разочаровани?
А това за бебето и бунгалото - пак зависи.

# 348
  • Linz
Аз предпочитам да не ходим на море, но не и да се заврем в мизерни бунгала или квартири и да ядем храна със съмнително качество. Каква е идеята- да се изфукам, че съм била на почивка ли? Навсякъде има басейни, планини и приятни места за разходка и пикник- намирам това за много по-приятно и определено по-евтино. Ако не разполагаме с поне по 100 лв. на ден за нощувка и храна, няма въобще да искам да ходим никъде (говоря за моето семейство).
Зимнина мисля да направя- не само защото е по-евтино, най-вече е по-здравословно и по-вкусно. И винаги имам под ръка ядене.

# 349
Аз предпочитам да не ходим на море, но не и да се заврем в мизерни бунгала или квартири и да ядем храна със съмнително качество. Каква е идеята- да се изфукам, че съм била на почивка ли? Навсякъде има басейни, планини и приятни места за разходка и пикник- намирам това за много по-приятно и определено по-евтино. Ако не разполагаме с поне по 100 лв. на ден за нощувка и храна, няма въобще да искам да ходим никъде (говоря за моето семейство).
Зимнина мисля да направя- не само защото е по-евтино, най-вече е по-здравословно и по-вкусно. И винаги имам под ръка ядене.
[/quot

И аз съм на същото мнение и затова миналото лято не ходихме на море,а за по 2 -3 дни на спа-почивка или на пикници до близката планина за ден! Иначе по-миналото лято отидохме на Приморско във вила с 2 спални и обзаведена кухня с градина ,барбекю и паркинг към вилата ! Бяхме 9 дни с 3 месечното ни бебе и баба-гледачка за час -два докато сме на плажа и после разходки с бебка по плажа,на разходка с лодка,пикници и барбекюта в градината ни-нощуквата беше 70лева за вилата ,2 спални и хол с кухня(едната за нас,а другата спалня за бебешка и майка му на мъжа ми в хола на разтегателен диван) . Изкарахме толкова спокойна не като в хотел с шума,пренаселеността и купищата боклуци и хора и пак бихме отишли ,но тази година сме си обещали Гърция,че цените много са паднали!

# 350
E, ама много сте нахални. Хората в тази тема споделят колко са зле, как нямат работа (все пак темата е за кризата), а вие се фукате къде сте били на море, колко кинти сте похарчили и т.н. Очаквам следващите мнения да са "ще ходим тази година на Хавай", "момичета, някой има ли представа за хотелите във Виетнам" или "кризата не отминава, затова ще стигнем само до Монте Карло, а не както преди година - до Майорка"...

# 351
  • Балчик
E, ама много сте нахални. Хората в тази тема споделят колко са зле, как нямат работа (все пак темата е за кризата), а вие се фукате къде сте били на море, колко кинти сте похарчили и т.н. Очаквам следващите мнения да са "ще ходим тази година на Хавай", "момичета, някой има ли представа за хотелите във Виетнам" или "кризата не отминава, затова ще стигнем само до Монте Карло, а не както преди година - до Майорка"...
напротив , никъде не прочетох някой да се ХВАЛИ , а напротив как хората си свиват потреблението и търсят изгодни начини , че все пак живот трябва да се живее , да не си объркал темата  Shocked

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 17:45 от спондж боб

# 352
има хвалба тук там  Peace

# 353
Айде тогава и аз по темата. Мен кризата ме удари страшно яко. Бях планирал да си купя чисто нов джип Мерцедес G клас, обаче сега ще трябва да се задоволя с двугодишна Тойота Ленд Крузър, която е три пъти по-евтина. Писна ми от стари бръкми, това не е живот!!!!

# 354
  • на пистата
Айде тогава и аз по темата. Мен кризата ме удари страшно яко. Бях планирал да си купя чисто нов джип Мерцедес G клас, обаче сега ще трябва да се задоволя с двугодишна Тойота Ленд Крузър, която е три пъти по-евтина. Писна ми от стари бръкми, това не е живот!!!!
ако ще го ползаш за оф-роуд тойотката е в пъти по-добра,не се коси.

# 355
Ако има хвалба тук там, значи всички сме виновни, че сме изобщо живи.
Много ви моля, веднъж темата отиде в грешна посока, хайде да не я опропастяваме отново.

# 356
  • София /Абсурдистан
Е защо пък да е в грешна посока, почивката е част от живота, споделяме къде има изгодни места за почивка, все на някого може да му е от полза. Като е криза сега, дай да спрем да живеем и да ходим да бесим ли Simple Smile То е ясно, че всички са пострадали от кризата, кой повече, кой по-малко, едва ли някого го е отминала, ама живота все пак продължава и някак си трябва да се адаптирме към ситуацията, за да я преживеем по-лесно.

# 357
На мен ми беше интересна новината снощи,туризмът с печалба 14 % + ,та чак всичко запазено на морето,ако сме искали добър хотел,да сме правили резервациите отсега  ruporuu Не знам защо ама ми намирисва на реклама   grinning039

# 358
Unknown lady, абсолютно съм съгасна с теб.

Имах предвид това:

# 359
Е защо пък да е в грешна посока, почивката е част от живота, споделяме къде има изгодни места за почивка, все на някого може да му е от полза. Като е криза сега, дай да спрем да живеем и да ходим да бесим ли Simple Smile То е ясно, че всички са пострадали от кризата, кой повече, кой по-малко, едва ли някого го е отминала, ама живота все пак продължава и някак си трябва да се адаптирме към ситуацията, за да я преживеем по-лесно.
Вярно е и даже се очаква да изкараме още една по-тежка година и не знам от къде ще намерим сили да издържим !Много неща се объркват,но поне ако запазим поне малко от любовта,човечността и вярата един в друг ми се струва че все някак си ще оцелеем!Знам,че "На празен стомах философия не се прави!" и че за  да сме по-толерантни трябва да имаме спокойствие за утрешният ден и за бъдещето на децата ни,затова си казвам,че ако сега си развалим отношенията с битовизми ,когато това отмине ще е жалко и късно да върнем отминалото време !Дано мине бързо!

Общи условия

Активация на акаунт