Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 359
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 330
Сега се сетих за още нещо - може да се следи за "ласт минит оферти" - каквито направиха миналата година Албена - в първия ден имаше оферти за по 10 и 15 лв. на легло със закуска, но първите се изчерпаха много бързо. И хотелите са били доста добри, според мои познати.
За сравнение - други познати по същото време нощуваха в частна квартира в новия град в Поморие за  10 лв. на легло без закуска.
Варианти има. Следете подфорум На път, там има доста информация, и най-важното - актуална  Wink

# 331
Сега се сетих за още нещо - може да се следи за "ласт минит оферти" - каквито направиха миналата година Албена - в първия ден имаше оферти за по 10 и 15 лв. на легло със закуска, но първите се изчерпаха много бързо. И хотелите са били доста добри, според мои познати.
За сравнение - други познати по същото време нощуваха в частна квартира в новия град в Поморие за  10 лв. на легло без закуска.
Варианти има. Следете подфорум На път, там има доста информация, и най-важното - актуална  Wink
Точно това за ласт минит го писах на ЛС.

Толкова мноооого хотели има за пълнене, че.,.....

А и народът тази година май е по-зле от миналата, за жалост.

# 332
argun, нас лично не ни устройва ласт минит, тъй като мъжа ми трябва да си планира отпуската поне 2месеца предварително. ) Освен да чакаме в този период да изскочи нещо, което си е малко рисковано.)

Както и да е, да не разваляме повече темата с почивките, макар че то пак си е по темата де. )

# 333
И аз звънях за тези "евтини" почивки в Албена, бяха голяма измама.
За бунгалата питах, ами на няколко стотин метра от плажа, най-смотаното и слънчево бунгало и пр.
А за цените на храната в Албена, просто  ooooh!
А, да "за анимация трябва да идете в хотел Х, за закуска в хотел У".
Мерси!

Мирама, вземете си квартира.  Peace С някаква обща кухня или поне трапезария за ползване.

И аз не умирам да ходя на море.
Тази година може би ще направим едни Източни Родопи.  Wink
Кофти, че нямаме желаещи баби и дядовци да заведат децата на морето без нас.

# 334
argun, нас лично не ни устройва ласт минит, тъй като мъжа ми трябва да си планира отпуската поне 2месеца предварително. ) ...

Ако ви харесва почивката в бунгало, може да пробвате този вариант. Между другото е доста евтино - обикновено са в края или извън градовете, наблизо е само плаж, природа и максимум едно-две капанчета на невисоки цени. Сещам се за няколко места - около Варна местността Фичоза - там има петдесетина бунгала, разделени на три-четири фирми, на самия плаж има и хотел, който миналата година през август беше обявил 60 лв. за стая... В края на Поморие има стотина бунгала, но не знам какви са условията и цените, само съм минавала покрай тях - там хубавото е, че на 5 метра от бунгалото имаш плаж и море...

Люлин, в Албена има и евтини места за хранене. Но не са с изглед към морето все пак. А евтините почивки си бяха наистина евтини, бая народ намаза по тази линия. Вероятно вие сте питали късно.
Не убеждавам никого да почива на море, а просто че има десетки варианти. За претенциите мисля, че вече се изяснихме - за 10 лв. се полагат чисти чаршафи и санитарен възел в стаята.

# 335
О, Аргун, ние сме лесни. Стига да е чисто, спокойно и да няма фолк ни е добре! Wink Въпреки това е трудно да намериш място, отговарящо дори на тези условия.  Joy

Ние обичаме кратките разходки извън града, в такъв стил. http://visit.vratza.com/index.php?r=most&lang=bu&t=1 Примерно.
За ден отиваш и се връщаш. Като огладнееш, пикник. Рай.  Peace

# 336
  • София /Абсурдистан
Като ще спамим, хайде и аз Simple Smile Миналата година бяхме в Поморие. Еми никак не е скъпо. Ние бяхме в началото на септември /не понасям жегите затова/  и наехме самостоятелен апартамент в частна къща - /на всеки етаж имаше по 1 самостоятелен апартамент/ - хол, спалня и кухня, баня, напълно обзаведен с нови мебели и с всички екстри - цифрова ТВ, И-нет, климатици и прочее. Имаше и камериерско обслужване. Всичко това за 40лв на ден. Нищо не сме доплащали. Апартамента беше на 2-ра линия, морето не го виждахме от балконите, но чувахме прибоя постоянно /супер е да заспиваш, слушайки прибоя/. Имаше в града и стаи за двама по 16-20лв., но ние искахме да сме на по-широко в апартамент. За което ни се чудеха местните - как само двама души не искат стая, а апартамент. Ми така искам пък. Хранехме се навън, цените - супа - 1.50, основно ястие - 3 -3.50 - 4лв. В кухнята правех само чай и кафе, няколко пъти и салата и сандвичи, не съм готвила, т.к. там в крайбрежните заведения беше толкова евтино, че няма смисъл. Но е удобно, ако купя една диня например, искам да имам къде да я разрежа. За обяд за двама души заедно с напитките се харчи около 12-15лв, а за вечеря - около 18-25лв. Най-много по 40лв на ден общо да се похарчи за храна от двама души за хранене в заведения.Ако се пропусне някое хранене в капанче, а се приготви нещо в кухнята, може и по-евтино да бъде.  За тези пари си прецених, че никакъв ол инклузив не ми трябва защото ще излиза доста по-скъпо. Заведенията бяха много чисти и прилични, никакви мизерии с храната нямаше. До къщата имаше безплатен паркинг, не сме плащали за паркиране, плажа беше през улицата, супер. На пазара цените на плодовете и зеленчуците бяха по-ниски от тези в София. В супермаркетите цените са си като в София.На плажа има не много голяма платена зона, другото е безплатно. Носехме си чадър и надуваеми дюшеци и нищо не сме плащали и там.  Бяхме там 2 седмици и накрая като направих сметката,изключвайки квартирата, похарчили сме толкова пари, колкото харчим за същото време и когато сме си в София.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 10:33 от Unknown_lady

# 337
Ако някой има конкретно предложение за евтина почивка - нека ми пише на лс.Напълно съм навита да си готвя в стаята,както и да мажем сандвичи ако се налага. Единственото условие наистина е за санитарен възел - чаршафи ще си отнеса и сама,но пък държа да няма хлебарки,че ще водя бебе все пак. Simple Smile

# 338
Някой не иска ли да отвори тема в На път "Лятна почивка за Х лв." и всеки да пуска мнения и линкове? Да не спамим тук.

# 339
Някой не иска ли да отвори тема в На път "Лятна почивка за Х лв." и всеки да пуска мнения и линкове? Да не спамим тук.
За да пишеш в На път ти трябват 50 мнения.

# 340
  • София
А може и тук да направим тема с хитрини срещу кризата, тъкмо ще мъдрим зимнината, евтините почивки и евтиния пазар Simple Smile

# 341
Ето миналогодишната тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280243, има конкретни цени, не ми се вярва сега да е по-различно.

# 342
А може и тук да направим тема с хитрини срещу кризата, тъкмо ще мъдрим зимнината, евтините почивки и евтиния пазар Simple Smile
аз съм "за" с двете ръце Peace Peace

# 343
Все пак пуснах тема в На път http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483778.new#new
 Hug
Който има предложения или информация, може да пуска и там.

# 344
А пък аз тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483780.new#new - който иска да сподели как се справя - там е мястото....

Общи условия

Активация на акаунт