Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
rozi-maxi Нямах предвид, че си го казала, но от думите ти излезе, че тя е жертвата в цялата ситуация, а според мен не е така  Peace Определено и двете не са стока, но това да спиш със съпруга на сестра си и т.н. /до колкото знам не четеш бяло за това няма да ти пиша други неща  Wink/ Може би сега ти допада повече образът на Неджля защото не знаеш какво ще стане за напред  Mr. Green

Да ,не ги чета,но то вече стана ясно,че Неджля щяла да спи с Оуз.Не,не я оправдавам за това,как бих могла!Като не иска да се жени за Джем,по-добре да каже на баща си,не да им "подсказва" по този начин.Тя ще стане една.... ooooh!.

# 466
Ферхунде ми е най-противната. Наистина ли накрая ще ги изгони от къщата? Изгледах клипчето и много съжалявам за Али Ръза, жалко че не разбирам без превод.
Малко нереални ми се струват двете сестрички Лейля и Неджля, не може сякаш в истинския живот такава завист, след като са расли в една стая и се обичаха.

# 467
Всъщност Неджля донякъде постъпва точно както сестра си.Когато още в началото,Лейля тръгна с Оуз,защото той й каза,че са се разделили с Неджля,така и сега Неджля ще спи с Оуз,защото той и Лейля са се разделили вече.Тук наблягам на отношенията между двете сестрички,без да става дума за Джем,и дали той го заслужава.

# 468
Всъщност Неджля донякъде постъпва точно както сестра си.Когато още в началото,Лейля тръгна с Оуз,защото той й каза,че са се разделили с Неджля,така и сега Неджля ще спи с Оуз,защото той и Лейля са се разделили вече.Тук наблягам на отношенията между двете сестрички,без да става дума за Джем,и дали той го заслужава.
newsm10 Hug

# 469
Аз пък ако бях на мястото на Али Ръза, досега да съм я изгонила тази нахалница Ферхунде. А той тръгнал с уважение да я накара да млъкне: "Госпожо Ферхунде, ако обичате..."

# 470
Това искат да покажат , че въпреки всичко и всички мизерии на Ферхунде , Али Ръза е добър и учтив!

# 471
Аз да се искажа относно анкетата-може би бих му казала по нататък във времето когато вече е отминало за да предпаза здравето на съпруга си.Ако и вашият съпруг е с болно сърце и знаете че тази информация би го убила пак ли бихте му казали,само за да сте честна с него?

# 472
еии хора видехте ли  снощи в  сериата  тазии сестрата на Джем Селин товаа нее ли sedef avci (балъм) отт yanik koza
тя е нали ?  Flutter Wink супер

# 473
Аз пък ако бях на мястото на Али Ръза, досега да съм я изгонила тази нахалница Ферхунде. А той тръгнал с уважение да я накара да млъкне: "Госпожо Ферхунде, ако обичате..."

Joy Joy Joy.Така си е  "моля Ви,госпожо..."Ква госпожо бе,какви молби,тя ще мине й през трупът му,ако има изгода,пък той ,милият....

# 474
еии хора видехте ли  снощи в  сериата  тазии сестрата на Джем Селин товаа нее ли sedef avci (балъм) отт yanik koza
тя е нали ?  Flutter Wink супер

Tя е Sedef Avcı=Седеф Авджъ (и от Ezel=Езел):peace: .

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&um=1&sa=1&q … p;oq=&start=0

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 17:45 от bz

# 475
Ферхунде ме забавлява страшно, няма такъв образ като нея. На всяка манджа мерудия. Снощи пак изцепи някакъв велик лаф, ама ...не ми идва наум. Голяма скица е. Сестрата на Джем е страхотна, тя също би могла да изиграе много добре Седеф. Изобщо филма става все по-интересен и готин, на моменти е като комедия.

# 476
Незнам какво да кажа(напиша) за мен да спиш с мъжа на сестра си е циганска работа,.Въпреки,че Оуз наистина е неустоим. Heart Eyes

# 477
Незнам какво да кажа(напиша) за мен да спиш с мъжа на сестра си е циганска работа,.Въпреки,че Оуз наистина е неустоим. Heart Eyes
Напълно съм съгласна  Mr. Green Heart Eyes

# 478
Да ви кажа, мене така ако ме гледа мъж като Оуз, с такова желание и страст...то и аз няма да се дърпам......... Embarassed
подърпай се малко от приличие де  Party
ОУз е много изпечен сваляч,не че има истински чувства.

# 479
Абе ако може Джем и Оуз да ги слеем в едно,щеше да се получи страхотен мъж.Мислила съм си го и за мои бивши гаджета,единият такъв...,но пък и такъв....,другият противоположност на първия.Ех,ако можех да ги омешя... Laughing.Но не може,всеки си има добрите и лоши страни,аз също  Confused.
rozi-maxi,поздрав за теб  Sad  ако можех

Тая сватба на Неджля и Джем е много безмислена.Не са се целунали пък ще се взимат.Добре че беше Ферхунде да пита овреме къде ще живеят.А това за Анадола си е гадно и трябваше да са го обсъдили преди това.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 18:30 от Естел

Общи условия

Активация на акаунт