Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
И все пак, ако някой иска да види какво не ни показаха снощи: от 30та минута

http://www.ddizi.com/izle/1357/Yaprak-Dokumu-32.-Bolum.htm/2

# 451
Това не беше само завист,а и болка!!!А що се отнася ,че се е върнала при Оуз-нали психолозите казват,че някои развиват стокхолмски синдром-влюбват се в насилниците си. newsm78

Еми добре,хайде,тази й постъпка,има обяснение.Но отношението й към сестра й,и към двете й сестри?Постъпи точно като майка си,прехвърли вината за собственото си нещастие върху сестра си.Така постъпи и Хайрие,като обвини съседката.А това не се прави от глупост,прави се от злоба и неспособност да признаеш собствените си грешки.
Ами толкова и е акъла,затова.....

# 452
Не е само завист,ама на моменти така грозно гледа сестра си,че  Sick.Не съм видяла Неджля да я поглежда така,никога.
Не съм съгласна тук и Неджля и е хвърляла такива погледи  Naughty
rozi-maxi не съм на твоето мнение за някой неща  Mr. Green Не защитавам Лейля, признавам напълно грешките и, но заслужава ли Неджля да спи с мъжа и /не го пиша в бяло, дадоха го по БТВ/? И двете са злобни и завистливи. И аз мисля, че Джем е сухар, ама сега прехвърлихте цялата вина на него.. Еми Неджля няма ли уста да каже.. А и можеше да не се забърква с него, тя му даде напразни надежди и той задълбочи нещата  Naughty И го направи за да отмъсти на Лейля и Оуз. Не съм съгласна с теб, че е толкова миличка и невинна Неджля, тя не е жертва, поне за мен  Peace

# 453

Това вярно го нямаше #Cussing out, останах с впечатление, че Фикрет изобщо не е слязла дори да ги поздрави, пък то.... Twisted Evil

# 454

diada  взе ми думата от устата  bouquet
а и нехир и седеф не видях кога идват

# 455
Лейля беше много нещастна на сватбата си,и аз си помислих,че тя ще страда,ще страда,пък Али Ръза ще се съгласи да се разведе,като я вижда такава.Обаче Оуз една сутрин като й остави 500 май бяха лири,да си ги харчи,как й мина нещастието  Mr. Green.Усъмни се ,че бебето на Джейда е от Оуз,обаче как забрави за това,като й купи кола мъжът й Mr. Green.Оказа се,че е много лесно да я купят,въпреки че по принцип не е лошо момиче,а това е жалко.
Сигурно сега пак някои от вас ще кажат,че така постъпва,защото е нямала досега.Не мисля така.Доколкото разбирам,докато са живеели на предното място,баща им е бил околийски управител,това означава,че е печелил добре,не са живели о в нищета.Те я загазиха като дойдоха в Истанбул,когато баща им се е пенсионирал....Поне аз така мисля.Но пък също е вярно,че на младини всичко изглежда по съвсем различен начин и човек греши....Противореча си,но всъщност самата Лейля ми е доста противоречива Blush.

# 456
Лейля беше много нещастна на сватбата си,и аз си помислих,че тя ще страда,ще страда,пък Али Ръза ще се съгласи да се разведе,като я вижда такава.Обаче Оуз една сутрин като й остави 500 май бяха лири,да си ги харчи,как й мина нещастието  Mr. Green.Усъмни се ,че бебето на Джейда е от Оуз,обаче как забрави за това,като й купи кола мъжът й Mr. Green.Оказа се,че е много лесно да я купят,въпреки че по принцип не е лошо момиче,а това е жалко.
Сигурно сега пак някои от вас ще кажат,че така постъпва,защото е нямала досега.Не мисля така.Доколкото разбирам,докато са живеели на предното място,баща им е бил околийски управител,това означава,че е печелил добре,не са живели о в нищета.Те я загазиха като дойдоха в Истанбул,когато баща им се е пенсионирал....Поне аз така мисля.Но пък също е вярно,че на младини всичко изглежда по съвсем различен начин и човек греши....Противореча си,но всъщност самата Лейля ми е доста противоречива Blush.
Съгласна съм, но и Неджля е такава, че и Хайрие  Tired ooooh!

# 457
Точно това щях да пиша-всички действащи герои във филма са сложни,колоритни.И виновни и невинни,и лоши и добри,и умни и глупави....Затова ги харесваме толкова много,защото такива сме всички ние.

Ето по този повод един поздрав от мен.
http://vbox7.com/play:7a74336f

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 16:16 от rozi-maxi

# 458
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ето защо не видях кога дойдоха съседките. А пък се чудех Хайрие как не направи някоя злобна забележка.  Но и H0uSse_Baby и rozi-maxi са прави - всичко се променя когато става въпрос за пари.

# 459
Не е само завист,ама на моменти така грозно гледа сестра си,че  Sick.Не съм видяла Неджля да я поглежда така,никога.
Не съм съгласна тук и Неджля и е хвърляла такива погледи  Naughty
rozi-maxi не съм на твоето мнение за някой неща  Mr. Green Не защитавам Лейля, признавам напълно грешките и, но заслужава ли Неджля да спи с мъжа и /не го пиша в бяло, дадоха го по БТВ/? И двете са злобни и завистливи. И аз мисля, че Джем е сухар, ама сега прехвърлихте цялата вина на него.. Еми Неджля няма ли уста да каже.. А и можеше да не се забърква с него, тя му даде напразни надежди и той задълбочи нещата  Naughty И го направи за да отмъсти на Лейля и Оуз. Не съм съгласна с теб, че е толкова миличка и невинна Неджля, тя не е жертва, поне за мен  Peace

Къде съм писала,че Неджля е миличка и невинна!?По това да гледа лошо и завистливо,Лейля я бие по всички параграфи.И двете не са цветенца,това писах преди малко за всички.

А заслужаваше ли Неджля,още в началото,Лейля да тръгне с Оуз зад гърба й,дори и да се бяха разделили.Не постъпва така една сестра.

# 460
Ето защо не видях кога дойдоха съседките. А пък се чудех Хайрие как не направи някоя злобна забележка.  Но и H0uSse_Baby и rozi-maxi са прави - всичко се променя когато става въпрос за пари.

Там е работата,че докато Али Ръза се пъне,да казва,показва,доказва...на децата си,че парите не са най-важното,така ги е възпитавал цял живот,то напук на него,се случва точно обратното,оказват се много важни за много членове на това семейство.Това е една от иронийте в този филм.

# 461
"Ти върви на брега!
И докато си там се хвърли в морето. Ще ти дойде още по-добре."

# 462
rozi-maxi Нямах предвид, че си го казала, но от думите ти излезе, че тя е жертвата в цялата ситуация, а според мен не е така  Peace Определено и двете не са стока, но това да спиш със съпруга на сестра си и т.н. /до колкото знам не четеш бяло за това няма да ти пиша други неща  Wink/ Може би сега ти допада повече образът на Неджля защото не знаеш какво ще стане за напред  Mr. Green

# 463
"Ти върви на брега!

Не те разбрах

# 464
"Ти върви на брега!

Не те разбрах
Това е реплика на Ферфунде към Шефкет в една от последните серии.

Общи условия

Активация на акаунт