Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Ферхунде изглеждаше наистина щастлива, когато Неджля се сгодява с Джем. Направо не мога да повярвам.
За разлика от Лейля. Защо това момиче гледаше като натровено с гъби?
Какво толкова й е криво, мъчно, тъжно? Защо не се радва?
Нали и тя се омъжи, нали и нейния мъж е богат? Ако беше си опекла хавата и него щяха да го приемат както трябва.

Мисля си,че докато в началото,когато се омъжи за Оуз,се мислеше за печелившата,защото при цялото "на ти го,дай ми го "с Оуз,накрая той се ожени за нея,в последствие разбра,че напротив,тя е губещата от цялата ситуация,и то си е така.Само че, тепърва ще й стане още по-ясно.Има и завист,има и тъга,и глупост,и простотия,и болка,и ревност и  какво ли още не в погледа на Лейля.

# 436
Това не беше само завист,а и болка!!!А що се отнася ,че се е върнала при Оуз-нали психолозите казват,че някои развиват стокхолмски синдром-влюбват се в насилниците си. newsm78

# 437
Добре де, станало й е тъжно- нормално. Ама хич да не се зарадваш, че на сестра ти й се случва нещо хубаво... Thinking Аз се радвам когато мой близък е щастлив, независимо какво ми се е случило на мен. Просто ми говори за липса на обич между двете.

# 438
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
За мен всичко е в нравите - явно ние не можем  да ги разберем. Трябва да се съобразяваш с това, което говориш, с това което правиш, защото щяло да бъде"срамота". Явно там изразяването на чувства стои на по-заден план.
Целия пролем на семейството на Али Раза е, че не говорят, не споделят, не обсъждат заедно проблемите, провинилите се вместо да ги подкрепят ги наказват, Лейля като я омъжиха за Оуз, Неджля пък я женят за Джем......без някой да се замисли, тя какво иска.Неджля пък давала напразни надежди на Джем и той си създал представата, че тя иска същото като него  #Crazy
Всички проблеми идват от говоренето или по-скоро от липсата на говорене и диалог между хората  Rolling Eyes
За това е много важно да не "губиш връзката" с децата си, родителите си, половинкaтa си  Flutter
Когато я попитаха Лейля дали иска да се омъжи за Джем защо тя се съгласи. Евала й правя на Седеф когато я искаха - тя отказа защото  искаше това момче. Въпреки че любовта й с Шефкет да е невъзможна тя не се отказва.

# 439
...Просто ми говори за липса на обич между двете.
Дори по-лошо.

# 440
  • Варна
Колко още неща трябва да преживее това семейство. http://www.youtube.com/watch?v=qECzsIfmj8Y newsm45 smile3518 Weary

# 441
И на мен ми направи впечатление, че когато жена посреща мъж му казва "Добре дошъл"
А той отговаря "Добре заварил", което е различно от чуваното досега, но като се замислих е правилно.
Госта заварва, и го казва от свое име:
Ако е мъж заварил, ако е жена заварила.
Смятам, че е правилно.

# 442
Някой има ли представа колко епизода ще излъчва БТВ? След като върви и в момента по турската телевизия значи снимат още.
Извинявам се за въпроса но не съм чела другите теми от началото - включих се в тази и то вече в края.

# 443
За мен всичко е в нравите - явно ние не можем  да ги разберем. Трябва да се съобразяваш с това, което говориш, с това което правиш, защото щяло да бъде"срамота". Явно там изразяването на чувства стои на по-заден план.
Целия пролем на семейството на Али Раза е, че не говорят, не споделят, не обсъждат заедно проблемите, провинилите се вместо да ги подкрепят ги наказват, Лейля като я омъжиха за Оуз, Неджля пък я женят за Джем......без някой да се замисли, тя какво иска.Неджля пък давала напразни надежди на Джем и той си създал представата, че тя иска същото като него  #Crazy
Всички проблеми идват от говоренето или по-скоро от липсата на говорене и диалог между хората  Rolling Eyes
За това е много важно да не "губиш връзката" с децата си, родителите си, половинкaтa си  Flutter
Когато я попитаха Лейля дали иска да се омъжи за Джем защо тя се съгласи. Евала й правя на Седеф когато я искаха - тя отказа защото  искаше това момче. Въпреки че любовта й с Шефкет да е невъзможна тя не се отказва.

Тук няма мои думи,а излиза като мой цитат newsm78.

# 444
  • Варна
Колко още неща трябва да преживее това семейство. http://www.youtube.com/watch?v=qECzsIfmj8Y newsm45 smile3518 Weary

Toва беше много, много тъжно  newsm45 newsm45 newsm45
А и тази музика...

# 445
За мен всичко е в нравите - явно ние не можем  да ги разберем. Трябва да се съобразяваш с това, което говориш, с това което правиш, защото щяло да бъде"срамота". Явно там изразяването на чувства стои на по-заден план.
Целия пролем на семейството на Али Раза е, че не говорят, не споделят, не обсъждат заедно проблемите, провинилите се вместо да ги подкрепят ги наказват, Лейля като я омъжиха за Оуз, Неджля пък я женят за Джем......без някой да се замисли, тя какво иска.Неджля пък давала напразни надежди на Джем и той си създал представата, че тя иска същото като него  #Crazy
Всички проблеми идват от говоренето или по-скоро от липсата на говорене и диалог между хората  Rolling Eyes
За това е много важно да не "губиш връзката" с децата си, родителите си, половинкaтa си  Flutter
Когато я попитаха Лейля дали иска да се омъжи за Джем защо тя се съгласи. Евала й правя на Седеф когато я искаха - тя отказа защото  искаше това момче. Въпреки че любовта й с Шефкет да е невъзможна тя не се отказва.

Тук няма мои думи,а излиза моето име newsm78.
EmbarassedИзвинявам се опитах се да цитирам част от мнението, но може би не съм могла да се справя само с част  от него

# 446
# 447
Някъде попаднах на рекламно филме как Али Раза гледа Босфора в инвалидна количка, а ОУЗ го бута и стареца сякаш не бе на себе си - това кога ще стане и защо?

# 448
Това не беше само завист,а и болка!!!А що се отнася ,че се е върнала при Оуз-нали психолозите казват,че някои развиват стокхолмски синдром-влюбват се в насилниците си. newsm78

Еми добре,хайде,тази й постъпка,има обяснение.Но отношението й към сестра й,и към двете й сестри?Постъпи точно като майка си,прехвърли вината за собственото си нещастие върху сестра си.Така постъпи и Хайрие,като обвини съседката.А това не се прави от глупост,прави се от злоба и неспособност да признаеш собствените си грешки.

# 449

Клипа е уникален!!!Трябва да се изгледа!!!Още повече ме заинтригува този филм. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт