Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 484
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
кога ще се гледа това?

# 421
Целия пролем на семейството на Али Раза е, че не говорят, не споделят, не обсъждат заедно проблемите, провинилите се вместо да ги подкрепят ги наказват, Лейля като я омъжиха за Оуз, Неджля пък я женят за Джем......без някой да се замисли, тя какво иска.Неджля пък давала напразни надежди на Джем и той си създал представата, че тя иска същото като него  #Crazy
Всички проблеми идват от говоренето или по-скоро от липсата на говорене и диалог между хората  Rolling Eyes
За това е много важно да не "губиш връзката" с децата си, родителите си, половинкaтa си  Flutter

# 422
# 423
  • Варна
А Лейля бие Неджля с една блуза. http://www.youtube.com/watch?v=Iq5TeMJF_-M

# 424
На път са да омъжат  и Неджля неуспешно, не усещат ли тези хора, само за чуждото мнение ли живеят? Годежът на Фикрет се проваля, Шефкет- по негов избор, но нещастен, Лейля- насила, за човекът който я изнасили, странно за мен , и аз не вдянах защо. Неджля същата работа. Уж интелигентно семейство, обичащи родители, а защо така се разминават с децата си? Сигурно отстрани е лесно да се говори, ама ...чудни са ми, не ги разбирам. А Оуз, вярно, че и той от тестото на Ферхунде, но в сериите, които се опитваше да се покаже добър съпруг, успяваше наистина. Все си мисля, че ако беше с Неджля, можеше и да се поправи.

# 425
Не виждам нищо смешно в това ... Sad

# 426

Защо я бие? Какъв е проблема? ( който разбира да попреведе  Praynig)

# 427
Целия пролем на семейството на Али Раза е, че не говорят, не споделят, не обсъждат заедно проблемите, провинилите се вместо да ги подкрепят ги наказват, Лейля като я омъжиха за Оуз, Неджля пък я женят за Джем......без някой да се замисли, тя какво иска.Неджля пък давала напразни надежди на Джем и той си създал представата, че тя иска същото като него  #Crazy
Всички проблеми идват от говоренето или по-скоро от липсата на говорене и диалог между хората  Rolling Eyes
За това е много важно да не "губиш връзката" с децата си, родителите си, половинкaтa си  Flutter

Съгласна съм с всичко,с малко изключение.Мисля,а и тя сама снощи го каза,че Ниджля искаше да се влюби в Джем.Тя беше привлечена в началото от него с красотата си,после и с това,че е от заможно семейство.Това е нормално,като за начало.Но това не е достатъчно за да си щастлив с такъв човек,и Ниджля го знаеше,затова й се искаше да не бързат с този годеж,защото не беше сигурна в себе си.

Наистина не е смешно,колкото и да е вярно,че до голяма степен сама си е виновна Лейля,че се стига до там.Никой не заслужава да му се смеят,докато полудява от болка.

# 428
Ферхунде изглеждаше наистина щастлива, когато Неджля се сгодява с Джем. Направо не мога да повярвам.
За разлика от Лейля. Защо това момиче гледаше като натровено с гъби?
Какво толкова й е криво, мъчно, тъжно? Защо не се радва?
Нали и тя се омъжи, нали и нейния мъж е богат? Ако беше си опекла хавата и него щяха да го приемат както трябва.

# 429
И аз не я разбирам. Не може пък чак толкова да завижда. Нямам сестра, ама все ми се струва, че са попресилили нещата.

# 430
Наистина не е смешно,колкото и да е вярно,че до голяма степен сама си е виновна Лейля,че се стига до там.Никой не заслужава да му се смеят,докато полудява от болка.
[/quote]
Виновна, че са я направили (възпитали, показали, подтискали да е друга) такава? Може би в такава ситуация просто не може да е друга. Та тя е на 18-19 години, а преживя толкова много - загуби дете, любимият и беше с друга, която е бременна от него, обича сестра и, а не нея, преживя онази катастрофа, липсата на подкрепа от семейството, липсата на нещо стабилно, на някакво свое занимание, което да я държи на повърхността. Не мисля, че е виновна. Не мисля, че някой може да е виновен, че да е болен. А и не знам дали някой въобще заслужава да му се смеят, че е болен, дори и да е най-отвратителния човек на света.

# 431
Ферхунде изглеждаше наистина щастлива, когато Неджля се сгодява с Джем. Направо не мога да повярвам.
За разлика от Лейля. Защо това момиче гледаше като натровено с гъби?
Какво толкова й е криво, мъчно, тъжно? Защо не се радва?
Нали и тя се омъжи, нали и нейния мъж е богат? Ако беше си опекла хавата и него щяха да го приемат както трябва.

И как трябваше това да стане според теб?

# 432
Виновна, че са я направили (възпитали, показали, подтискали да е друга) такава? Може би в такава ситуация просто не може да е друга. Та тя е на 18-19 години, а преживя толкова много - загуби дете, любимият и беше с друга, която е бременна от него, обича сестра и, а не нея, преживя онази катастрофа, липсата на подкрепа от семейството, липсата на нещо стабилно, на някакво свое занимание, което да я държи на повърхността. Не мисля, че е виновна. Не мисля, че някой може да е виновен, че да е болен. А и не знам дали някой въобще заслужава да му се смеят, че е болен, дори и да е най-отвратителния човек на света.
[/quote]
Не исках да ме разбирате така но явно сам сгрешила ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО

# 433

Кой я накара,да се върне при човекът,който я изнасили!?Колко глупава ограничена  трябва да си,за да си помислиш,че можеш да бъдеш щастлива с такъв човек.Колко глупава трябва да си ,да обвиниш сестра си,не само да я обвиниш,да я обидиш,да я изкараш виновна за собственото си нещастие,а Фикрет драпаше с нокти и зъби да й помогне,да я вразуми,дай отвори очите.Колко глупав трябва да си,да захвърлиш в лицето на сестра си палто,което си облякла 2 пъти и си решила,че е вече старо,но пък прекрасно за сестра ти!?Толкова грозно постъпи тогава!как забрави от къде е,колко и тя се молеше да й купят нови дрехи,а сега стана голямата работа.Промени се за дни,а това говори само лошо за нея.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРГЛЕДА.Затова не я оправдавам съвсем,но я съжалявам като я гледам на това клипче,наистина.

# 434
И аз не я разбирам. Не може пък чак толкова да завижда. Нямам сестра, ама все ми се струва, че са попресилили нещата.
Според мен завижда, защото нейната сватба беше много тъжна и баща и изобщо не се появи! Тя си спомни за своята сватба, как седеше с бялата рокля в стаята и плачеше и самата сватба беше почти като погребение, и затова гледаше с такава завист как всички се радват на годежа на сестра и.

Общи условия

Активация на акаунт