Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 414
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Лейля е виновна,а не Неджля..още отначало Лейля се намеси в отношенията им и Неджля отстъпи Оуз,за да бъде сестра й щастлива,но го обича това не може да се крие.Така че Лейля е прости.. незнам каква си,натискаше се на Оуз,а той нали го раздава плейбой и веднага я прие,но не я обичаше  Wink

# 556
Я сам мала питбул!!! териер!!!!  Mr. Green
Не очаквах песента да е със славянски текст. ShockedДжем не заслужава да страда, но по-добре сега, отколкото по-късно.

# 557
oлееееееееее ,тези жени, луди всичките ooooh!

# 558
  • В сърцето на любимите мъже!
Леле, майко мила, с такава майка, врагове не ти трябват...

Нито едната си дъщеря изслуша и разбра, нито другата, ужасна е тая Хайрие.

# 559
  • ES
Абе как можаха да изберат този опусум за баща на Джем.
Горкият Джем, стои и не може да разбере от къде му дойде

# 560
Я сам мала питбул!!! териер!!!!  Mr. Green
Не очаквах песента да е със славянски текст. Shocked
Не сте ли го чували това парче на Горан Брегович?!  Shocked Много е известно. Текстът е доста гнусничък.  Embarassed Явно сръбския рок отговаря най-точно на настоението му.

# 561
  • DE
Здравейте. МОже ли някой, който го е гледал да поразкаже в бяло какво ще се случи, че ми е много интересно.

# 562
  • София
   Започвам да си мисля, че да отнемеш мъжа на сестра си е национален спорт в Турция? В единия филм това, в другия филм същото?  newsm78

# 563
  • В сърцето на любимите мъже!
Църна мацка бел котак....

Забравя ли се такава класика

# 564
да не става вече лошо момче Mr. Green

# 565
Църна мацка бел котак....

Забравя ли се такава класика

Йеее! Много ми е любим тоя филм! newsm10  newsm47

# 566
  Започвам да си мисля, че да отнемеш мъжа на сестра си е национален спорт в Турция? В единия филм това, в другия филм същото?  newsm78
А в България как е? "Клиника на третия етаж" или по-скоро "Пълна лудница" ? Mr. Green

# 567
 Не мога да понасям Хайрие, същата е като дъщерите си единственото което я интересува са парите и за какво ли не е готова да смуче Джем стига само Неджла да се омъжи за него. Да си стои в кухнята и да прави баница, за нищо друго не става.

А относно Неджла, ебаси прости*****... Значи какво излиза, Оуз е психо-болен и не трябва да вижда повече бял свят, за лудница е. Неджла и Лейля се надпреварват да си правят мръсотии. А горкия Али Ръза нищо не знае..

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 22:15 от lfccl05

# 568
  • Варна
Здравейте. МОже ли някой, който го е гледал да поразкаже в бяло какво ще се случи, че ми е много интересно.
На първа страница има в бели букви съдържанието до 140 епизод.

# 569
  • Пловдив
здравейте,аз загледах по-сериозно Листопад откакто свърши Перла,стана ми доста интересен вече.Искам да питам нещо-понеже тогава не го гледах редовно-защо Неджля се раздели с Оуз и той тръгна със сестра й?
когато почнах редовно да го гледам той вече се срещаше с Лейля.

Общи условия

Активация на акаунт