Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Хвана ме яд на Хайрието, дъщеря и имаше смелостта да и сподели за фалшивият си брак, а тя я натири с думите'' Излезе от тук с булченска рокля, ще влезеш само в ковчег, не дай си Боже''
Майка Хайрие е в пълна обърквация! Чуди се къде как по-напред да запушва пробойните на семейния кораб.

Peace Peace

# 541
Фикрет не пропуска да подразни Ферхунде. NaughtyБраво на Джем, че иска сметка от Неджля за поведението и! Браво и на Неджля, че събра смелост да скъса с Джем-все пак не го обича. Peace Майка Хейрие си мисли, че брака по сметка може да направи някого щастлив. Thinking

# 542
Али Ръза и Шефкет живи да ги оплачеш с тия пощурели жени в къщи.  Mr. Green

# 543
На мен ми е интересно как ли ще реагира Джем като се оженят и разбере, че Неджля не е девствена. Той се сгоди без да са се целунали, а към секса какво ли му е отношението?  newsm78
Той ще разбере, тя що за стока е.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 21:56 от snezhinka

# 544
Ето, Али Ръза ще подкрепи Неджля, ако иска да скъса с Джем. Нали каза - ако не се разбират, отсега да си кажат. Но къде ти майка Хайрие ще изпусне богатия зет!

# 545
  • BG
И другата Баба Яга се появи на сцената - майката на Тахсин.
А какъв благ глас са и сложили, не е истина направо #Crazy

# 546
Ферхунде надуши скандала и набързо се отказа от киното.

# 547
Горката Неджля, сигурно вече съжалява и се страхува от последствията от кашата дето я забърка.

Горката тя...........На мен пък (мале, колко съм лоша! Embarassed) ми се прииска мама Хайрие пак да я поошамари.......... bash
Няма да има полза. Naughty

# 548
  • София
Ферхунде е свеж полъх в това семейство. Тя май ще излезе най-човечна.
Майката не е права, че не дава Али Раза да разбере какво се случва в семейството. Какво пък толкова всички го пазят този Али Раза?

# 549
Само аз ли мисля, че Оуз наистина обича Неджля? Thinking
маи да можеби защото ББПОСЛЕ ЩЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ ПРЕД Леиля единственото в което сам сигорна  е че Леиля обича Оуз

# 550
Неджля е абсолютна простит***** Е то бива,бива такава работа,ама това си е чиста идиотия
Е чак пък простит**** не е  Laughing
Тя просто връща на сестра си същото,което тя й направи.Каквото почукало такова се обадило!!!
А че е идиотия цялата история съм абсолютно съгласна Peace

# 551
Аз лично не харесвам външността на Оуз, но това е мое мнение. Сакън Али Ръза да не разбере нещо!:xarms:Хейрие се държи така сякаш живее на друга планета. smile3515Не разбира, че щом Неджля не обича Джем значи ще бъде нещастна с него ако се оженят.

# 552
Я сам мала питбул!!! териер!!!!  Mr. Green

# 553
Само аз ли мисля, че Оуз наистина обича Неджля? Thinking
маи да можеби защото ББПОСЛЕ ЩЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ ПРЕД Леиля единственото в което сам сигорна  е че Леиля обича Оуз
А! newsm78

# 554
А бе този Джем сръбско ли слуша
"Я сам мала питбул" или на мен ми се причу?

Общи условия

Активация на акаунт