Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Докато си гледках в турския сайт какво ще става в понеделник

Пиши на две на три с ББ какво ще стане,че много ме заинтригува  Praynig

# 46
# 47
Докато си гледках в турския сайт какво ще става в понеделник

Пиши на две на три с ББ какво ще стане,че много ме заинтригува  Praynig

Миличко, ами аз не разбирам какво говорят,  Rolling Eyes ама ще гледам да дам някакво резюме какво се случва. И вие можете да надникнете, ето сайта http://www.ddizi.com/izle/1357/Yaprak-Dokumu-32.-Bolum.htm/2, търсете втората половина на 31 епизод и 32 епизод.
Това ще уталожи малко нетърпението за понеделник вечер. Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 18:25 от soya-fen

# 48
Благодаря ти    bouquet  bouquet  bouquet

# 49
Аз съм гледала някакви серии дето Шевкед го играе друг актьор, а пък този Джем май беше умрял  Sad а голямата сестра беше май омъжена. Много серии е този сериал

# 50
Хайрие има като цяло най-лошата роля, според мен. Тя е представителка на тъпите, прости, ограничени и неработещи жени. Фурнаджийска лопата е и действията й винаги са предвидими, характерът й е плосък. Не спря да се радва, че ще продават къщата, кючеци игра, гривни си купи, иначе все повтаря - пестете, пестете... Хич не я харесвам като персонаж, все прави глупости, глупава е  Twisted Evil
А на мен тя не ми е толкова антипатична, защото е на възраст и все пак е от друго време. Обаче Лейля е точно нейно копие и си е в съвременен вариант. Не мога да повярвам, че може да е толкова плоска тази Лейля. Сигурно има такива жени не само в турско, ами и тука.

Да не ме разберете погрешно, не смятам, че е непременно лошо една жена да е домакиня, но да е ограничена домакиня, която се радва на дрънкулки и вещи и се състезава със сестра си по този начин...

А пък за Неджля даже не ми се пише... ББ Очаквам да поумнее, като излезе после от къщата и започне да се издържа сама.

# 51
Гласувах с "Може би ще кажа след време"-когато осмисля случилото се и преценя обстоятелствата,когато се информирам защо и как е станало,когато изслушам провинилите се.

# 52
 Heart Eyes В понеделник  Flutter бб Али Ръза, Хайрие, Айше и Неджля отиват на гости в къщата на Джем и явно се уговарят за годежа. Ферхунделата започва да се гушка на мъжа си пред Фикрет и Фикрет отива при Нехир, където остава на вечеря. През това време Ферхунде и Шефкет, останали сами в къщи си организират романтично търкаляне на пода на салона сред запалени свещи и вино. По-нататък Лейля и Оуз си говорят нещо сериозно, май става дума за годежа на Неджля и Оуз отказва да дойде. В къщата на Али Ръза кипят приготовления, украсяват градината с цветя,  гирлянди и лампиони, приготвят маси и столове. Али Ръза отива при Нехир и Седеф и явно ги кани на годежа.
Сватовете пристигат с подаръци и цветя, Неджля е много красива в годежната премяна, а Лейла гледа тъжно и завистливо и си спомня за своята нещастна сватба. Всички са в градината, официалната част и размяната на подаръци текат с пълна сила. Нехир и Седеф се появяват на сцената и на Ферхунделата й се стричва дъвката, а майка Хайрие стисва устни като кокошо дупе. Али Ръза ги посреща с уважение. На Ахмет кафеджията очите му светват като на котарак, съзирайки Нехир. По-късно започват танци. Али Ръза и Хайрие се носят като лебеди в латинския ритъм. Ахмет се осмелява да покани Нехир, но поканата му  бива хладно отклонена. Оуз пие самотно уискито си, после идва на годежа, но само за 5 минути - фиксира с копнеж щастливата двойка от вратата на двора и изчезва. Лейла хуква да го догони, но напразно. Фирет следи всичко от прозореца си. По-кусно всички се впускат под ритъма на народната музика, където Хайрие блясва отново със своето изкусно щракане с пръсти, помахвайки ръце. 
Това е краят на 32 епизод по номерацията в турския сайт.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:52 от soya-fen

# 53
Гласувах с - Да ще му кажа

Запис и от мен  bouquet

# 54
  • КиТ
И аз да се запиша,отдава не бях писала само ви чета...много бързо изписвате тамата Rolling Eyes

soya-fen  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet благодаря за ББ Hug Hug Hug

Аз си мислех,че Недля и Лейля приличат много на Хайрие....по това,че ги интересува само парите,сплетничат една за друга,завиждат си..
Тези две сестри май само от парите се интересуват,въобще не са влюбени нито Лейля(която започна да излиза,защото е бил приятел със сетра си и заради това,че е богат..след сватбата само материалното е радва)нито Недля(която се запозна с Джем само защото е богат,а след това осъзна,че ще се хареса на семейството,за разлика от Оуз)...за тях парите са водещото чувство,обич е просто думи за тях.

Но,парите не са най-важното нещо...не знам дали ще успеят да го разберат

П.с
Ще можели линка с кекса на Фикрет,че ми стана интересно,някъде в предните теми го коментирахте Praynig Praynig Praynig

# 55
Хоп и аз в новата темичка, благодаря на авторката Hug
Изчетох белите букви и имам само едно въпросче-
бб Лейля ражда ли детето от Оуз?
За анкетата, гласувах, че ще му кажа!

# 56
  • ах, морето...
запис

# 57
Heart Eyes В понеделник  Flutter бб Али Ръза, Хайрие, Айше и Неджля отиват на гости в къщата на Джем и явно се уговарят за годежа. Ферхунделата започва да се гушка на мъжа си пред Фикрет и Фикрет отива при Нехир, където остава на вечеря. През това време Ферхунде и Шефкет, останали сами в къщи си организират романтично търкаляне на пода на салона сред запалени свещи и вино. По-нататък Лейля и Оуз си говорят нещо сериозно, май става дума за годежа на Неджля и Оуз отказва да дойде. В къщата на Али Ръза кипят приготовления, украсяват градината с цветя,  гирлянди и лампиони, приготвят маси и столове. Али Ръза отива при Нехир и Седеф и явно ги кани на годежа.
Сватовете пристигат с подаръци и цветя, Неджля е много красива в годежната премяна, а Лейла гледа тъжно и завистливо и си спомня за своята нещастна сватба. Всички са в градината, официалната част и размяната на подаръци текат с пълна сила. Нехир и Седеф се появяват на сцената и на Ферхунделата й се стричва дъвката, а майка Хайрие стисва устни като кокошо дупе. Али Ръза ги посреща с уважение. На Ахмет кафеджията очите му светват като на котарак, съзирайки Нехир. По-късно започват танци. Али Ръза и Хайрие се носят като лебеди в латинския ритъм. Ахмет се осмелява да покани Нехир, но поканата му  бива хладно отклонена. Оуз пие самотно уискито си, после идва на годежа, но само за 5 минути - фиксира с копнеж щастливата двойка от вратата на двора и изчезва. Лейла хуква да го догони, но напразно. Фирет следи всичко от прозореца си. По-кусно всички се впускат под ритъма на народната музика, където Хайрие блясва отново със своето изкусно щракане с пръсти, помахвайки ръце. 
Това е краят на 32 епизод по номерацията в турския сайт.

П.П. Бях забравила да добавя някои неща на финала, вече е сторено.  Simple Smile

# 58
  • Бургас
Запис!
Гласувах с - да ще кажа!

Благодаря много за ББ   bouquet

Много бързо изписвате темата,немога да сваря да ви изчета!  Joy Браво!

# 59
  • Варна
Ето го кекса на Фикрет. http://www.youtube.com/watch?v=npzAnP7F4S8

Общи условия

Активация на акаунт