Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ

Благодаря ти
  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
  • Варна
Хоп и аз в новата темичка, благодаря на авторката Hug
Изчетох белите букви и имам само едно въпросче-
бб Лейля ражда ли детето от Оуз?
За анкетата, гласувах, че ще му кажа!
Не знам ,нали се снима още.

# 62
  • Пловдив
Запис  Hug
Аз гласувах с отговора "Ще кажа". Фен съм на истината и на това всичко да се казва директно.  Peace

# 63
Мерси за ББ, само не схванах много, това ще го дават в понеделник по БТВ така ли?  Peace  bouquet

# 64
# 65
ББ: Еми значи няма тогава да е бягството на Неджля и Оуз.. може би във вторник  Heart Eyes Peace

# 66
ще гледаме и ще видим  Mr. Green

# 67
  • Варна
ББ: Еми значи няма тогава да е бягството на Неджля и Оуз.. може би във вторник  Heart Eyes Peace
бб Бякството е в петък ,а във вторник Неджля и Оуз ще спят заедно.

# 68
на мен ми е интересно, дали чувствата са им взаимни, или просто Оуз не обича някой да му бяга по тъч линията?

# 69
  bouquet Ууу, чак в петък  Tired

# 70
  • Варна
  bouquet Ууу, чак в петък  Tired
То е в края на първи сезон така ,че аз сметнах ,че трябва да е в петък ,а още по гадно ,че в петък дават само една серия.  Tired

# 71
на мен ми е интересно, дали чувствата са им взаимни, или просто Оуз не обича някой да му бяга по тъч линията?
Спомних си, че  когато Али Ръза е държа кофти с Оуз на сватбата на Фикрет и Ферхунде (нали си спомняте, той дойде с Яман и Джейда) си помислих, че Оуз е решил да си  го върне  чрез свалки със сестрите.

# 72
Спомних си, че  когато Али Ръза е държа кофти с Оуз на сватбата на Фикрет и Ферхунде (нали си спомняте, той дойде с Яман и Джейда) си помислих, че Оуз е решил да си  го върне  чрез свалки със сестрите.
Шефкет и Ферхунде? Обърка ме, ама не съм гледала филма от самото начало. Разкажи моля те за този момент.

# 73
И аз си мисля,че Оуз с тези си действия отмъщава на Али Ръза.Видиш ли тине ме харесваш но...дъщерите ти ще се избият за мен

# 74
eeeeeeeeeeeee много задълбавате,Оуз хареса Неджля ,преди да знае кой е баща и

Общи условия

Активация на акаунт