Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • У ДОМА
БТВ са купили 1,2 и 3 сезон! 4-тия сезон още се снима в Турция!!!
досега сериите излъчени тук -56 отговарят на31серия и малко  в оригинал

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 03:22 от АЛИ РЪЗА

# 106
БТВ са купили 1,2 и 3 сезон! 4-тия сезон още се снима в Турция!!!
досега сериите излъчени тук -56 отговарят на31серия и малко  в оригинал

Така е, до сега търсих да видя в youtube и разбрах че епизод 57 който ще дават в понеделник отговаря на епизод 32 там. Бая още ще чакаме.  Grinning

# 107
  • У ДОМА
ами за да им отговаря на програмната  схемаБТВ го режат по отвратителен начин .някои сцени
направо ги няма от това гадно изрязване!!!

# 108
ами за да им отговаря на програмната  схемаБТВ го режат по отвратителен начин .някои сцени
направо ги няма от това гадно изрязване!!!

Сериозно ли?! Знаех че го режат за да са по-къси сериите тук но си мислех че всичко дават и че само ще има повече серии тук от колкото наистина има заради номерацията. Но това е отвратително, как могат да го режат...

# 109
 Blush Али Ръза Бг-папа ли е или нов потребител? Blush

# 110
истинския актьор като нея може да изиграе всичко!!!!!!!!!прекрасна актриса!!!!!!
браво Bennu newsm20!!!!!!!!!!!!!!!1
Браво, Али Ръза, срамота! Какво ще кажат хората?  Shocked
Сериозно, според моето скромно мнение сексуалните сцени в един филм не са критерии за неговото качество и модерност.

# 111
И аз си мисля,че Оуз с тези си действия отмъщава на Али Ръза.Видиш ли тине ме харесваш но...дъщерите ти ще се избият за мен
Абсолютно. Дюшеш му дойде, като видя чия е дъщерята с която се е запознал.

# 112
Да ще кажа.

# 113
ББ: Еми значи няма тогава да е бягството на Неджля и Оуз.. може би във вторник  Heart Eyes Peace
бб Бякството е в петък ,а във вторник Неджля и Оуз ще спят заедно.
Кое всъщност предизвика кризата между Оуз и Лейла.
Досега Оуз се държеше прилично с Лейла под заплахата на Ферхунде, че ще го издаде на Яман, ако не се държи добре с жена си. Хубавото отношение и подаръците към Лейла се държаха единствено на тази заплаха. Фикрет нямаше как да знае това и пукна мехура със своето обаждане и писмо. Яман направи несръчен опит за проверка, при който беше изловен от Оуз, без нищо да може да си докаже. Ето затова за Оуз няма повече причини да играе ролята на любящ съпруг.
За пореден път ще изразя възхищението си от филма и от сценария. Нищо не се случва случайно, безцелно или хаотично, а винаги като логично последствие в хармония с цялото - и емоциите, и реакциите, и действията.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 09:34 от soya-fen

# 114
  • някъде там и аз незнам
  bouquet

# 115
И аз си мисля,че Оуз с тези си действия отмъщава на Али Ръза.Видиш ли тине ме харесваш но...дъщерите ти ще се избият за мен

Аз пък не мисля, че Оуз отмъщава на Али Ръза, по скоро обича да си върти интрижки с различни жени, това е. даже си мисля че много му се иска да го харесват като зет....ама някак не му се отдава да върви в правия път Thinking

# 116
  • Под тепетата
Да дойда и аз  в новата тема.  bouquet Относно Оуз,не само,че си играе игрички с жените,но в момента си играе със собствения си живот с негово нечувано лицемерие."Как можахте да си помислите такова нещо,г-н Яман"- ooooh!Как му идва отвътре..... newsm78

# 117
ББ А Яман как ще разбере, че оуз го лъже?

# 118

Аз пък не мисля, че Оуз отмъщава на Али Ръза, по скоро обича да си върти интрижки с различни жени, това е. даже си мисля че много му се иска да го харесват като зет....ама някак не му се отдава да върви в правия път Thinking
Възможно е да не отмъщава, той въобще си е донжуан,но аз запазих такова чувство и спомен от момента на сватбата на Фикрет и Ферхунде, когато разбра чия дъщеря е Неджля.

# 119
eeeeeeeeeeeee много задълбавате,Оуз хареса Неджля ,преди да знае кой е баща и

Той в началото хареса и Седеф ама тя тактично излезе от ситуацията.Всъщност аз се замислих как се срещнаха Али Ръза и Оуз.Смътно си спомням,че при първата им среща още прехвърчаха искри но...

Имаше момент,когато Оуз каза на Али Ръза,че ще си купи хубава кола и всички момичета ще са в краката му.Та ги почна подред... Mr. GreenИ аз вече не зная,коя хареса,коя не,и дали изобщо обича някого или просто доказва насебе си и на останлите,че богатият може да има всичко и всички.

Общи условия

Активация на акаунт