Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз пък така и не разбрах колко серии аджиба е този филм.

# 151
яки татооси има Оуз - Толга Карел  те са си по точно на Толга на супер място са чок гюзел  Mr. Green

И аз така мисля адашче  bouquet и Толга е хубав, малко мустакааааа...

# 152
адашка Ша го изрежем тоз мустак, Ша го Убръснем и ще блеснеееее  Joy Whistling Mr. Green
Аресвам го аз Толга, вид на лошо момче има, Убавец е, як Жип кара, абееееее  Crazy Mr. Green

# 153
адашка Ша го изрежем тоз мустак, Ша го Убръснем и ще блеснеееее  Joy Whistling Mr. Green
Аресвам го аз Толга, вид на лошо момче има, Убавец е, як Жип кара, абееееее  Crazy Mr. Green
Абе верно не е лош, ама аз джипа по го харесвам. Mr. Green

# 154
  • Под тепетата
Дами,дами не и в реалния живот,моля ви се Laughing

# 155
Запис.  bouquet

# 156

ми той и в живота май не е много кротък, четох някакви неща за него, но не знам до колко е вярно....

# 157
# 158
леле, момичета, ама какви сте и вие приятелкиии Thinking- кога успяхте да направите новата тема, че  и я преполовихте, ама не свиркате на заспалите като мене Crossing Arms

# 159
Аз пък така и не разбрах колко серии аджиба е този филм.
И аз от това се интересувам Crazy

# 160
  • В сърцето на любимите мъже!
Да ви се оплача... два дни се побърках да гледам тоя пуст Листопад, изяде ми главата... като наркотик е, не мога да се спра...

Снощи до 4 часа сутринта и днес цял ден... стигнах до 62 от турските епизоди, но само мога да кажа, че филмът е доста интересен...

ББ Бях си поставила за цел да видя как се сближават Фикрет и новият й съпруг... едвам изтраях 25 епизода на скрити погледи и усмивки, намеци и прочие до първата целувка, леле, как имат таков атърпение тия хора. Исках да видя и сватбата на Нехир и Ахмед от кафето но не успях...

Филмът до момента е 140 серии, но още се снима.

# 161
Iggiberry Нещо друго интересно има ли  Praynig Mr. Green

# 162

ми той и в живота май не е много кротък, четох някакви неща за него, но не знам до колко е вярно....
Намирате ли го добър като актьор, като игра? Според мене играе малко позьорски, един вид вижте ме колко съм хубав. Дали не е бисексуален в живота? А когато го раздава искрено влюбен, не е много убедителен като игра, може би затова нямаме консенсус дали наистина е влюбен в Неджля.

# 163
За Толга четох, че е отблъскващо хубав.

# 164
филма наистина взе да става интересен  Grinning
надявам се до края да ни държи в напрежение и действието да се развива по-бързичко, защото до момента на места, човек може да заспи  Stop
добре, че е Ферхунде да поддържаогъня  Mr. Green
по отноение на Ауз   Twisted Evil -не е моя тип, сори. определено Джем ми е малко по-симпатичен  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт