Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да ви се оплача... два дни се побърках да гледам тоя пуст Листопад, изяде ми главата... като наркотик е, не мога да се спра...
Аууу, значи не съм само аз!  Peace Мен обаче ме спасява това, че не разбирам езика. Затова събота и неделя изгледвам два болюма, колкото да имам представа какво ще дават през седмицата.

# 166
Според мен Толга е много чаровен и наистина е много, много хубав, точно мой тип - банално сладък  Mr. Green На мен ми харесва актьорската му игра  Peace

# 167
  • В сърцето на любимите мъже!
Добре, де добре....

ББ След като напуска дома си бяга с Оуз, образът на Неджля търпи голямо развитие, тя пораства и става мъдра и силна, минава през много трудности, но устоява да не се обади вкъщи за помощ. Лейля е доста по-слаба и лабилна, много бавно се възстановява от разрива с Оуз. Адвокатът, който я разведе, се влюби в нея, а жена му пък и беше терапевтка... Лейля бе да иска за малко да им развали семейството. А Оуз впоследствие се оказва, че наистина обичал много Неджля. Даже взе Джейда да живее с тях, защото тя се оказа без пари и без покрив, но си личеше как страда и копнее по Неджля. В последствие, той като влезе в затвора Неджля се оказа най-близкия човек на Джейда, каква ирония, а?
Интересно се развива историята на Фикрет и мъжа й, но трябва да с егледа, няма никакви кой знае какви случки, но е яко... реплики и дребни неща, които пълнят филма... Приятно гледане, мога само да завиждам на тези, на които тепърва им предстои да гледат!

# 168
    Аз съм пристрастна, защото ми харесва като визия Толга и актьорската му игра ми допада.  Embarassed
    Iggiberry благодаря   bouquet

# 169
Iggibery, като си починеш ще споделиш ли как се развива образа на Ферхунде Praynig

# 170
Много ми хареса песента ! Знае ли някой какво означава  Gidiyorum ?
А и Ферхунде много си я бива - с или без кармъзъ обущета ! Peace

Gidiyorum- Тръгвам си,Заминавам  bouquet

Много ти благодаря !  bouquet

Gidiyorum - идвам значи , не отивам си ! Peace

# 171
  • В сърцето на любимите мъже!
Много ми хареса песента ! Знае ли някой какво означава  Gidiyorum ?
А и Ферхунде много си я бива - с или без кармъзъ обущета ! Peace

Gidiyorum- Тръгвам си,Заминавам  bouquet

Много ти благодаря !  bouquet

Gidiyorum - идвам значи , не отивам си ! Peace

A-a-a, моля, моля!

gidiyorum - отивам, тръгвам

geliyorum - идвам

çok güzel - много хубаво, много красив

# 172
  • Sofia
Добре, де добре....

ББ След като напуска дома си бяга с Оуз, образът на Неджля търпи голямо развитие, тя пораства и става мъдра и силна, минава през много трудности, но устоява да не се обади вкъщи за помощ. Лейля е доста по-слаба и лабилна, много бавно се възстановява от разрива с Оуз. Адвокатът, който я разведе, се влюби в нея, а жена му пък и беше терапевтка... Лейля бе да иска за малко да им развали семейството. А Оуз впоследствие се оказва, че наистина обичал много Неджля. Даже взе Джейда да живее с тях, защото тя се оказа без пари и без покрив, но си личеше как страда и копнее по Неджля. В последствие, той като влезе в затвора Неджля се оказа най-близкия човек на Джейда, каква ирония, а?
Интересно се развива историята на Фикрет и мъжа й, но трябва да с егледа, няма никакви кой знае какви случки, но е яко... реплики и дребни неща, които пълнят филма... Приятно гледане, мога само да завиждам на тези, на които тепърва им предстои да гледат!

До питам тогава ББ: Яман и Джеида и развеждат ли се?

също така какво означава чок гюзел, виждам, че много го използват???

# 173
  • ES
Игибери,  Hug тешекюлар

# 174
       bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  • У ДОМА
истинския актьор като нея може да изиграе всичко!!!!!!!!!прекрасна актриса!!!!!!
браво Bennu newsm20!!!!!!!!!!!!!!!1
Браво, Али Ръза, срамота! Какво ще кажат хората?  Shocked
Сериозно, според моето скромно мнение сексуалните сцени в един филм не са критерии за неговото качество и модерност.

soya-fen  не си ме разбрала правилно!аз говоря за цялото  филмово творчество на Бенну,а не
конкретно за горепосочената сцена! Все пак аз съм гледал и други филми с нейно участие!!!!!!!!!!!!!!!

# 176
  • У ДОМА
Уникална е Ферхунде!На мен ми е любимата актриса от филма.И как майсторски си играе ролята.
Значи ли нещо името Й?

Дениз-името означава море

Ферхунде-името има персийски произход.означава -благословен,щастлив,късметлия

# 177
 Iggiberry , Hug права си !Грешката е моя , объркала съм ги двата глагола!
 Peace

# 178
  • У ДОМА
Iggiberry , Hug права си !Грешката е моя , объркала съм ги двата глагола!
 Peace

еми няма нищо!никой не се е родил научен!!!

когато не знаеш- питай !!!

# 179
Мале само колко много изписвате  ooooh! аз не мога да смогна да ви изчетя Mr. Green

За портокола гласувах за първата опция Peace мисля ,че щом като държат толкова много на морала ,би трябвало да си споделят всичко .
А и тази Хайрие -мамата си трака,ще надмине май Ферхундето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт