Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 495
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Тъпия Али Ръза хем няма пари,хем иска той да плаща по годежа.

Не е "тъп", а си има достойнство.

# 256
То бива, бива превъзнасяне, но пък това на Хайрие преминава всички граници. И какво толкова му стягат на този годеж, че едва ли не трябва да мобилизират целия квартал?!

# 257
А забелязвате ли колко често бъркат рода на бълг. като си казват "Добре заварил/а". Това в няколко серии ми направи впечатление и сега пак- Седеф казва на Али Ръза "Добре дошъл", а той й отговаря "Добре заварил". Преди в един епизод някой мъж посреща Ферхунде, а тя му казва "Добре заварила". Преводачът нещо се е изложил май.

# 258
Кафе с Канела на това аз му казвам показност. Naughty

# 259
А забелязвате ли колко често бъркат рода на бълг. като си казват "Добре заварил/а". Това в няколко серии ми направи впечатление и сега пак- Седеф казва на Али Ръза "Добре дошъл", а той й отговаря "Добре заварил". Преди в един епизод някой мъж посреща Ферхунде, а тя му казва "Добре заварила". Преводачът нещо се е изложил май.

Правилно си е, ти си в грешка.Казва "Добре заварил", защото желае да са добре/заварил ги е добре/, т.е  по-ясно "Добре съм Ви заварил" Седеф не го е заварила, той ги е заварил.

# 260
Аз пък си мисля, че трябва да е в ж.р. в смисъл "Добре си ме заварила".
Може и да съм в грешка, цял живот съм си мислила, че е така...

# 261
Ъъъ, градината е твърде крещяща за моя вкус.  Crazy

# 262
  • Варна
Eй, Лейлята се пука по шевовете като гледа годежа Joy

# 263
Аз пък си мисля, че трябва да е в ж.р. в смисъл "Добре си ме заварила".
Може и да съм в грешка, цял живот съм си мислила, че е така...
Това е друго, но в случая тя казва "Добре дошъл", не може сама да си отговори "Добре си ме заварила"
Верно тая Лейля изтрещя. Shocked

# 264
Той й казва на нея, че го е заварила добре - "Добре си ме заварила", защото се обръща към жена в ж.р.
Както и да е, явно аз съм в грешка... питах мъжа ми и той мислел като мен, но сега тотално се объркахме и двамата  и само си викаме "Добре заварил" Mr. Green

# 265
Мисля, че Лейля обвинява неправилно Фикрет за брака си. Stop Според мен Лейля няма право да се сърди, че е нямала нормалн годеж. Все пак никой не харесва Оуз.

# 266
Ъъъ, градината е твърде крещяща за моя вкус.  Crazy
И според мен е украсена кичозно. Naughty Crazy

# 267
Тя се сърди на Фикрет заради своеволията които прави.

# 268
ееее, тая Лейля много е завистлива ooooh!

# 269
Тя се сърди на Фикрет заради своеволията които прави.
Не мисля. Naughty Thinking Naughty

Общи условия

Активация на акаунт