Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Фикрет има супер желязно търпение.

# 286
Ох, тая Хайрие много ми е противна вече, не я дишам #Crazy
I az taka Close

# 287
А забелязвате ли колко често бъркат рода на бълг. като си казват "Добре заварил/а". Това в няколко серии ми направи впечатление и сега пак- Седеф казва на Али Ръза "Добре дошъл", а той й отговаря "Добре заварил". Преди в един епизод някой мъж посреща Ферхунде, а тя му казва "Добре заварила". Преводачът нещо се е изложил май.

Жорката, грешката е твоя. Али Ръза казва "добре заварил", как иначе да каже, нали е мъж Mr. Green - той заварва нея, не тя него. Същото е и с Ферхунде - тя заварва и ще каже "Добре заварила"

Иначе за филма - никога не съм виждала Лейля до сега толкова грозна, направо ужасна беше на годежа. ooooh!
А Оуз, как прехвърли вината върху Фикрет, пък тъпата Лейля веднага повярвя и тръгна да обвинява ooooh!
А Фикрет - подкрепям я, но мисля, че все пак трябваше да отиде на годежа - сестри са.

# 288
# 289
Фикрет май не беше и на сватбата на Лейля.все се крият из статите

# 290
Мисля, че Фикрет игнорира Неджля, защото не може да приеме, че Неджля се жени за Джем, а пък се целува в градинчето с Оуз. Rolling Eyes

# 291
  • София
   Филма не трябва да е Листопад, а "Дайте да си правим дружно номера"!

# 292
Мисля, че Фикрет игнорира Неджля, защото не може да приеме, че Неджля се жени за Джем, а пък се целува в градинчето с Оуз. Rolling Eyes
Фикрет постъпи несправедливо с Неджля като не изслуша какво се е случило.
Вярно, че тя не се жени по любов за Джем, но истината е, че не е виновна
за станалото в градината.

# 293
кetti в грешка си.Не може на мъж да кажеш добре заварила.

Аз пак да си кажа  Grinning.Мога да кажа , защото съм жена, аз го заварвам/сварвам/ , не той мен, той ме посреща , аз го заварвам. Peace
Неджля от две страни я искат.

# 294
Фикрет май не беше и на сватбата на Лейля.все се крият из статите
Защото още тогава знаеше що за стока е Оуз. Браво на Али Ръза! Peace Каза истината на Ферхунде и естествено тя млъкна.

# 295
  • София
  Ако бях на мястото на Али Ръза, досега Хайрието щеше да е изяла няколко шамара!Време и е!

# 296
Party Peace Party Оуз не се отказва лесно от Неджля. Naughty Готов е да опропасти и живота на Неджля. Naughty

# 297
  • София
Party Peace Party Оуз не се отказва лесно от Неджля. Naughty Готов е да опропасти и живота на Неджля. Naughty
Като има будали да му се връзват!

# 298
Фикрет постъпи несправедливо с Неджля като не изслуша какво се е случило.
Вярно, че тя не се жени по любов за Джем, но истината е, че не е виновна
за станалото в градината.
Ако беше невинна щеше да се дърпа.

# 299
Този сериал започва вече да ме депресира. Постоянно има някой ревящ, някой скаран, някой страдающ...Далеч по-хубаво ще бъде да вкарват тук-таме някоя весела сценка, като например обърквацията покрай годежа на Нехир.

Общи условия

Активация на акаунт