Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
В една песен се пееше....."харесвам лошите момчета   и в този стил направо не издържам аз---когато ти си мил"

# 481
  • Варна
В една песен се пееше....."харесвам лошите момчета   и в този стил направо не издържам аз---когато ти си мил"
Тази песен ли имаш предвид  newsm78 http://vbox7.com/play:d8705b79

# 482
С тези прекрасни очи,и като цяло красиво лице,Джем ако умее да гледа прелъстително и леко мръснишки(както се харесва на девойките),ще е още по-изкушителен и неустоим и от Оуз.Ама той гледа Неджля точно като че ли е сестра му,и с това непрекъснато учене...те досега май нищо друго не са правили заедно ,освен да учат!Той само я поущрява да учи,напъдства,съветва...ми как да почувства момичето нещо към него.
Както и да е ,това го дъвкахме вече по-рано Hug.

# 483
  • София
С тези прекрасни очи,и като цяло красиво лице,Джем ако умее да гледа прелъстително и леко мръснишки(както се харесва на девойките),ще е още по-изкушителен и неустоим и от Оуз.Ама той гледа Неджля точно като че ли е сестра му,и с това непрекъснато учене...те досега май нищо друго не са правили заедно ,освен да учат!

Нали го накара да я целуне, сякаш го накара не знам какво да направи, голям срам.
Ама като й каза, че трябвало да работи и да живее в държавно жилище й увисна ченето Laughing
Защо жените не работят, а само се оплакват че нямали пари?

# 484
Е да,това вече беше върха!Глупости,това в живота никога не би се случило,много е пресилено Naughty.

# 485
  • Варна
Той Джем да вземе да научи Неджля на по интимни работи Mr. Green ,че друг ще вземе да я учи.   Mr. Green

# 486
  • Под тепетата
Той "изтърва влака"вече.Късно е... Naughty

# 487
  • Под тепетата
Ама и Шефкет е един...как пък не застана до тая жена веднъж поне?Айшенцето най-умно постъпи Laughing

# 488
кой взе парите?

# 489
  • Под тепетата
Айше ги взе Peace

# 490
  • София
Всяка втора дума на Хайрието е срамота е, много е дразнещо

# 491
"Аз ще ги взема, от два месеца не съм ходила на козметик" и всички  Shocked Mr. Green

# 492
Всяка втора дума на Хайрието е срамота е, много е дразнещо

А-a-a, недей така , срамота е   Mr. Green Laughing Whistling

# 493
Айшето купи шоколади за децата Mr. Green

# 494
Айшето купи шоколади за децата Mr. Green
Този АВАТАР Е МОЙ ПАТЕНТ МИЛА - СМЕНИ СИ ГО!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт