Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
БЗ  тук ли си  newsm78

Моля те ,да ми  кажеш в колко часа са новините по шоу тв  bouquet
1 филм свърши но друг почна ooooh!
а аз искам да гледам Халит Hug
чакам и чакам а няма ooooh!

# 601
БЗ  тук ли си  newsm78

Моля те ,да ми  кажеш в колко часа са новините по шоу тв  bouquet
1 филм свърши но друг почна ooooh!
а аз искам да гледам Халит Hug
чакам и чакам а няма ooooh!

писах в др тема  Hug (току що дадоха репортажа ... сега ще кача и снимките Wink)

# 602
  • Варна
Хайде лека нощ. smile3507 Утре новата тема ще пускам.  Hug Hug Hug

# 603
Според мен Неджля наистина сбърка в този момент, като преспа с Оуз, ама не може да я изкарвате прост****
Момичето е младо, този мъж е първата и любов, няма опит с мъжете за да отсъди трезво, нормално е да се е подлъгала от Оуз, а и както писах вече, той много добре си играе картите и знае кога кой коз да извади от ръкава. Пък и Джем без да иска му помогна в това отношение.
На мен лично ми е жал за Неджля, не знам кой кой обича и кой не, ама Оуз я вкара в такава каша, че и тя самата не знае как ще излезе.  #Crazy
А за Лейля нито Оуз, нито тя са щастливи в този брак, какъв е смисъла да продължава тогава?

# 604
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty

# 605
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
           Честно казано ,по тази тема може много да се спори.
           Да не идва до главите на никого , но отдалеч е много лесно да се съди.
           Това е мое мнение,не целя да обидя никого  Peace
           Но общо взето,успехът на този сериал е че се позовава на
           събития от реалният живот.
           Интриги,лъжи,изневери,болка ,гняв,честност, достойнство.........
           Неща ,които са задължителна и неделима част от живота на всяко едно общество,без
           оглед на пол,етнос и религия........
           Най-силният сериал ,като сюжет и съдържание,който съм гледала
           през живота си  newsm10

# 606
Според мен Неджля наистина сбърка в този момент, като преспа с Оуз, ама не може да я изкарвате прост****
Момичето е младо, този мъж е първата и любов, няма опит с мъжете за да отсъди трезво, нормално е да се е подлъгала от Оуз, а и както писах вече, той много добре си играе картите и знае кога кой коз да извади от ръкава. Пък и Джем без да иска му помогна в това отношение.
На мен лично ми е жал за Неджля, не знам кой кой обича и кой не, ама Оуз я вкара в такава каша, че и тя самата не знае как ще излезе.  #Crazy
А за Лейля нито Оуз, нито тя са щастливи в този брак, какъв е смисъла да продължава тогава?

Аз също не мисля, че е чак прост****, но тя също има вина, не е виновен само Оуз  Naughty А относно бракът му с Лейля за да иска да се върне при нея после значи наистина я обича  Peace

# 607
           Но общо взето,успехът на този сериал е че се позовава на
           събития от реалният живот.
           Интриги,лъжи,изневери,болка ,гняв,честност, достойнство.........
           Неща ,които са задължителна и неделима част от живота на всяко едно общество,без
           оглед на пол,етнос и религия........
           Най-силният сериал ,като сюжет и съдържание,който съм гледала
           през живота си  newsm10
newsm10 newsm10

# 608
това за брака на Лейля и Оуз го казах не визирайки връзката му с Неджля, а по принцип
както е казал народа "насила хубост не става"
за този брак ги насилиха и двамата по един или друг начин и за това не се получи и няма как да се получи поне не на този етап, дори и да я нямаше Неджля
Вярно, че и брака между Мехмед и Инджи от Перла беше нагласен и насила от страна на Мехмед, но Инджи накара Мехмед да я заобича, ама разликата между Инджи и Лейля е колкото от земята до луната  Flutter

# 609
# 610
От дълго време не бях писала във форума, но отскоро станах фен на "Листопад". В началото не успя да ме спечели, но постепенно- да. Относно тази серия:
Айшето ме накара да се смея с глас. Това с шоколодите беше просто невероятно забавно.  Joy Joy Joy А и реакцията на майка й- "Веднъж да ме послушате, а то за какво" - горката Хейрие- не успя да си купи нищо.  Mr. Green Че и Ферхунде не отиде на козметик- тц, тц, тц  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Неджля- това е образ, който аз харесвам. Само моля ви не ме замервайте с камъни-  newsm43
Тя е влюбена, объркана, но все пак ВЛЮБЕНА. В такъв момент всеки оглупява. Не одобрих факта, че Лейля се захвана с Оуз, а още по- малко като знаеше, че той е бил с Неджля,  сестра й.  ooooh!
Не знам защо, но си мисля, че Оуз обича истински Неджля и не е използвал козове, за да я спечели- просто беше себе си- лош, но все пак влюбен, което малко или много го облагороди.

И една молба- може ли някой на ЛС или с ББ да кажа какво става с бягството на Оуз и Неджля, и малко инфо за идващите серии. Нямям нерви да чета старите теми, за да открия ББ. Благодаря предварително.   bouquet

# 611
Не е нужно да четеш стари теми, на първата страницат на тази тема с ББ е написано какво ще стане до 140 епизод на сериала, в Турция са стигнали до него  Hug

# 612
Не знам кой какъв е, но такова нещо никога не бих причинила на собствената си сестра. Жестоко е!

# 613
Не е нужно да четеш стари теми, на първата страницат на тази тема с ББ е написано какво ще стане до 140 епизод на сериала, в Турция са стигнали до него  Hug

Hug 
Cheburashka, благодаря ти, миличка.   bouquet  Обаче от прочетеното съм в шок относно Неджля и Оуз.  Shocked Rolling Eyes

# 614
^blaze^ мислех да ти напиша, че ще останеш шокирана, но си замълчах  Mr. Green Аз по това съдя, че любовта им е моментна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт