Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • У ДОМА
Али Ръза провали  живота на Фикрет!Горката с четири очи чака да се махне от къщата на ужасите-както я наричам аз!За това се натриса на най- неподходящия човек за нея за да се отърве от отвратителното поведение на всички към нея.никой не я разбира! дори баща и. за простата тъпа и ограничена Хайрийе да не говорим -та тя мрази собствената си дъщеря!!!
всички я мразят а тя се превърна в слугиня!!!какво ли ще правят без нея незнам!

С КАКВО ЗАСЛУЖИ ТАЯ СЪДБА ФИКРЕТ???????????

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 01:41 от АЛИ РЪЗА

# 631
Чесно казано, за момента по-ме дразнят постъпките на Неджля и като знам занапред какво ще става.. определено ми е по-противна от Лейля, но не твърдя, че Лейля е светица  Peace

Peace значи ще сме от двата фронта  Laughing аз съм за Неджля- въпрос на избор. Лека нощ от мен и сладки сънища.  Hug

Към отбора на Неджля, макар че знам какво ще стане, но досега никой не я е подкрепил за нищо, а на Лейля толкова й се искаше да й вземе гаджето, че нещо не мога да й съчувствам. А и като си спомня как тичаше нагоре по стълбите на Оуз когато той беше с Джейда и викаше "Неджля..."  #Cussing out
Но не одобрявам и на двете поведението, нещо от сорта "чакай да прецакам сестра ми".

Али Ръза, напълно се съгласявам! На всички им бърка в очите че има силно разбиране за чест и морал. Много точно, "къщата на ужасите"!

# 632
Zdraveite! Radvam se i az da se vkljucha nai-setne!Cheta vi i az ot izvestno vreme i namiram diskusiite za strashno zabavni, pouchitelni, madri, vaob6te dosta interesni! Peace I eto na, che ne mozhah da se sdarzha i reshih i az da porasq malko s moq piperec. Embarassed
Izvinjavam se, che pisha na latinica, no zhiveja v chuzhbina i njamam druga vazmozhnost. A filma, vapreki vsichki thnicheski izpitanija s internet tv-to uspjavam da go sledq. Uspjah da hvana njakolko serii kato si bjah za praznicite v rodnoto BG i ot togava.....njama spasenie. Ama te i nashte sa vinovni, zarjazvat vsichko i sjadat na rakiika i salatka tochno v 20h Laughing I az ot ljubopitstvo kakvo tolkoz gledat, vzeh che se zaribih.
Ali Raza, kato gledam kolko tezhko izzhivjavash sadbata na Fikret reshih da se namesja. Fikret ne e chak tolkova zlochesta. Vse pak si nameri strashno tarpeliv i vseotdaen mazh.Izterzan kato neja, koito nai-dobre ste ja razbere. Vazhnoto e s nego i s decata da se razbira. A starija drakon da si balva ogan kolkoto si iska. Flutter

# 633
Като гледам напред в сериите забелязвам че актъора който играе Шевкет от началото е заменен с друг. Някой знае ли защо се е отказал Caner Kurtaran, тоест "истинския" Шевкет?

# 634
Neshto podrazbrah, che se bil drogiral choveka.  :crazyeyes:Sigurno ne sa mu izdarzhali nervite ot tolkoz tormoz v seriala. Joy

# 635
мъжа ми снощи мимоходом хвърли погледа на свекървата на фикрет и се уплаши от това, което видя Joy ама и неяпък как са я издокарали тези режисьори като визия Peace едно към едно се връзват с характера на героинята и физическият й образ

# 636
Много ме е яд на Неджля и Лейля.Оуз как ги върти на пръста си. Sick

Хайрие ме нерви.Пази Боже от такава майка.Интересно Али Ръза като разбере какво става как ще реагира,

В рекламата Ферхунде казва че е време да разкрие всичко на Яман.Какви ще ги насере този път?

Песента беше Питбул-а на Горан Брегович.Може ли някой да даде превод? Praynig

# 637
ама то така е и в живота-хора които не са лицемери,които казват истината колкото и да боли,които са добри и етични,услужливи като Фикрет -винаги биват смазвани от живота!!! smile3518

точно това си мислех и аз....че поне Фикрет заслужава бъдещият й съпруг и брак да е като хората, т.е. необвързан мъж, свестен,да я обича и т.н....и брак по традицийте им.А то май ще  излезе, че ще стане слугиня от собствения си дом, та в друг...А и този Таксим ли  е,къв е-поне по-хубав да го бяха избрали...а не такъв обрулен..А за бъдещата свеки нямам думи-прилича на Баба Яга, че и мърмори като нея...

Хайрие и мен ме дразни много, ама много повърхностна жена,бе...и с това "колко съм злочеста" направо ме кара да настръхна - та  именно тя си е  разбрала от хубав живот навремето-омъжена за важна клечка , живели добре и то с такъв благ мъж... Wink  Иначе не пропуска да каже колко е "работна" от както Фикрет спря да слугува - само това повтаря "Не мога да свърша всичко сама...", "Фикрет, да беше помогнала, нищо не правиш"...И как си развали отношенията с Нехир-за няма нищо ooooh! Ама то работата на Хайрие е като в онзи лаф "Кой ми сра в гащите"...
А относно това,че в къщата "пазят" Али Ръза от разни неприятни емоции заради инфаркта му- не съм съгласна... Naughty То какво да го пазиш, като в самата къща напрежението е достатъчно и в повече...Ама и той един кон с капаци ooooh! Не мога да си представя съпругът ми или баща ми на всеки въпрос,зададен от тях, да се задоволяват с отговор "Нищо не е станало..." и да виждат,че наоколо кипи напрежение,пък да си четат книжки спокойно на диванчето...

# 638
Кой каквото да ми казва, аз мисля,че за всичко е виновна Мадам Хайере.
Ми, тя по бетер сводница.
Лош човек-мъжът си не уважава,дъщеря си третира като слугиня.
Тя майка ли е на Айше, или не.Все други се грижат за малката.
На такава свекърва, снаха като Ферхунде се полага.

# 639
На такава свекърва, снаха като Ферхунде се полага.

да, съгласна съм....ама пък станаха приятелки двете...

# 640
Заради вечното криене и замазване на ситуацията от Хайрие,всичко ще изригне като бомба изведнъж и тогава Али Реза,ще се чуди от къде му е дошло.
Толкова проста жена......проста,проста.

# 641
Толкова проста жена......проста,проста.
[/quote]

като моето свеки, което освен клюкарка и интригантка, е и съос същата червена коса като хайрието  Joy

# 642
Здравейте!
Не съм изчела всичките ви коментари.
Актрисата,играеща ролята на Неджля беше брилянтна снощи,браво!За всичко случващо се,всеки има вина.Но да ви кажа честно,не оправдавам постъпката на Неджля,обаче я разбирам прекрасно.Толкова много се бори със себе си,с чувствата си,и така добре пресъздаде тази борба,особено в кулуминационният момент,стоейки пред Оуз,дори без думичка да каже,усетих вътрешната й борба.Борбата между разумът и сърцето,невероятна беше!Когато човек е млад,сърцето надделява,разумът колкото и да говори,емоцийте вземат връх.Така се получи и при нея,нищо ново,нищо чудно.С годините,на човек му става ясно,че емоцийте могат да му изиграят лоша шега и  дори да провалят живота му,и започва все повече да се вслушва в разума си.Тези чувства са подсилени и най-вече от невъзможността на тази любов.Колкото е по-фатална,по-небиваща,колкото повече всичко и всички са против тези чувства и тази връзка,толкова повече този факт подклажда и увеличава желанието да бъдеш точно с този човек.Така сме устроени,да се стремим към невъзможното,към забраненият плод.Много малко хора на тази възраст и при тези чувства биха устоили.

Джем беше много красив снощи,в градината,когато пита Неджля какво се е случило.Той има изтънчена красота,много правилни черти(когато не се усмихва),и невероятни очи.Докато хубостта на Оуз е постредствена,обикновена.Затова са ги подбрали чудесно за ролите ,които изпълняват.Винаги съм смятала,че интелектът на човек е изписан на лицето му.И тук не говоря за героите,а за артистите.Посредствеността на Толга Карел крещи и от изгризаните му нокти.

# 643
Хай и от мен!След снощната серия нещо ми стана много криво за пръв път. smile3518Жалко за Джем,че Неджля не го оцени.Ако го беше срещнала преди Оуз нещата щяха да са различни.Но ......!!!И нея я разбирам,не може да заповяда на сърцето си!А за Хайрие-думи нямам!Иде ми да я убия тази използвачка-способна е постоянно да играе театър само и само да "набута"дъщерите си на богаташи.Жалко и за Фикрет-и тя няма да е с мъж,когото да я заслужава!!! newsm12 newsm12

# 644
Наистина жалко за Фикрет.Като дадоха анонса за следващите серии,и видях Фикрет да казва на Нехир-нали си търси жена,да вземе мен...направо сърцето ме заболя.Милата ми тя Cry.

Супер изненадана останах,сигурно сте го коментирали вече,от музиката ,която слушаше Джем снощи,Не разбирам от стилове,но това е бунтарска музика.На образът,който са ни представили до сега,му отива да се успокоява с някоя ария,не с подобно парче.Пък знам ли,може да е скрита лимка Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт