Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Аааа , Джем го взимам одма ! Peace Мухльо бил ,  е дай Боже всекиму такива "мухльовци " Wink
Оуз ми е много бозав , има нещо много "хлъзгаво " в него , а с този мустак  - на типичен коцкар прилича ! Някъде имаше качени снимки без мустаци , там по - биваше ! И на мен Джем ми харесва най- много като мъж  , жалко , че няма да можем да му се порадваме по- дълго ! Sad

# 706
Не знам кой е мухльо, кой не, обаче за пръв път ми стана наистина мъчно за кака Фикрет.
Тя е единствената действително силна личност от цялото домочадие, а ще и се наложи да се "продаде" само за да се отърве от ада, в който глупавите и и безхарактерни братя и сестри превърнаха живота на семейството!  ooooh!

За пръв път ли!?На мен ми е мъчно за нея още от началото на филма Sad.

# 707
  • до една звездичка
Не знам кой е мухльо, кой не, обаче за пръв път ми стана наистина мъчно за кака Фикрет.
Тя е единствената действително силна личност от цялото домочадие, а ще и се наложи да се "продаде" само за да се отърве от ада, в който глупавите и и безхарактерни братя и сестри превърнаха живота на семейството!  ooooh!

Да, за пръв път. Досега се справяше пефектно - като истински достойна и силна жена. Явно и нейните сили се изчерпиха.

# 708
Тя е единствената действително силна личност от цялото домочадие, а ще и се наложи да се "продаде" само за да се отърве от ада, в който глупавите и и безхарактерни братя и сестри превърнаха живота на семейството!  ooooh!

и на мен също

# 709

Да, за пръв път. Досега се справяше пефектно - като истински достойна и силна жена. Явно и нейните сили се изчерпиха.

Силна е,но според мен не толкова много ,колкото изглежда.Тя страда още от началото,как плака като разбра,че Оуз е изнасилил Лейля.Колко тъжи,че брат й се ожени за тази змия Ферхундето...Тя преживявя всяка болка на брат си и сестрите си,затова не издържа повече,не само че я заставиха да мълчи,а и с насъбралата се болка не може вече да се справи.

# 710
Пак ще кажа женения мъж /омъжената жена/ е забанена територия независимо дали бракът е щастлив. Naughty
newsm10 newsm10 newsm10

Toчно така. Подкрепям. Никога в живота си не съм поглеждала дори към женен мъж. Женен ли е един мъж, за мен е без пол.
Хората са казали-голям залък лапни-голяма дума не казвай!!!

# 711
  • до една звездичка
Силна е,но според мен не толкова много ,колкото изглежда....

Е, то по ничии сили не е да се справи с всичката мъка на този свят, все пак. Търпиш, търпиш... пък накрая...  Stop
Пък и те не я оставят да скучае, дебилните им постъпки валят една след друга. Ако не е единия, другия ще се включи.

# 712
В крайна сметка не знам дали Неджля го обича Оуз. Тръпка е това. Толкова силна тръпка, че я разтърсва така, че чак не може да мисли. Може и да не го обича, но е факт, че той й действа. И то много силно. Бе печен сваляч е той  Wink Не мога да преценя дали ми харесва или не  Thinking В някой моменти ми се струва много красив и чаровен, а в други отблъскващ ( особено понякога в профил). А и наистина понякога така позира, че чак ми е смешен  Wink

В профил му е кофти носът,един заоблен такъв Peace.За мен,повтарям се,Джем е по-красив,но ролята му е една никаква.Много момичета обичат да използват думата "мухльо",Шефкет беше мухльо,сега Джем и той мухльо...Не е мухльо,но е безинтересен,сухар по-точно,човек без емоции,но пък притежава и много положителни черти,които пък са неприсъщи за момче на 20 години...
То пък мерси от емоциите,които предлага Оуз......!

# 713
В крайна сметка не знам дали Неджля го обича Оуз. Тръпка е това. Толкова силна тръпка, че я разтърсва така, че чак не може да мисли. Може и да не го обича, но е факт, че той й действа. И то много силно. Бе печен сваляч е той  Wink Не мога да преценя дали ми харесва или не  Thinking В някой моменти ми се струва много красив и чаровен, а в други отблъскващ ( особено понякога в профил). А и наистина понякога така позира, че чак ми е смешен  Wink

В профил му е кофти носът,един заоблен такъв Peace.За мен,повтарям се,Джем е по-красив,но ролята му е една никаква.Много момичета обичат да използват думата "мухльо",Шефкет беше мухльо,сега Джем и той мухльо...Не е мухльо,но е безинтересен,сухар по-точно,човек без емоции,но пък притежава и много положителни черти,които пък са неприсъщи за момче на 20 години...
То пък мерси от емоциите,които предлага Оуз......!

Е да,но за теб и за мен.Ама за една 20 годишна!?Жип има,мезонет има,дебел портфейл има,сини очи има.... Laughing

# 714
  • до една звездичка
Е да,но за теб и за мен.Ама за една 20 годишна!?Жип има,мезонет има,дебел портфейл има,сини очи има.... Laughing

Извинявай, а какво е "жип"?

# 715
smile3532-това е за "жип"-а.Е сигурно,защото така казват "госпоиците",които се впечатляват от "жипове"!
Оуз има всичко-и в комплект предлага много "приятни"емоции....!!!

# 716

Ами айде сети се Laughing!

И най-важното забравих-засукан мустак също Laughing!

# 717
  • до една звездичка

Не мо`а, предавам се! Дай жокер, моля те!  Laughing

# 718

Не мо`а, предавам се! Дай жокер, моля те!  Laughing

Ами едно такова нещо,дето в налото на филма Оуз каза на Али Ръза,че ще си купи,и ще си свали всяко момиче,което пожелае.Колко прав се оказа....Ах,тези жипове...

# 719
  • Варна
На мен Джем ми е антипатичен, много, много антипатичен. Как ги виждате тез неговите очи тъмно сини и изразителни...Може би само снощи в градината с Неджля ставаше за гледане, ама щото беше тъмно. От Оуз очаквах повече, а той снощи показа много вълна и това беше. Не мога да му простя и шкембенцето и отпуснатите гърдички. Много съм недоволна.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт