ФЕВРУАРИ 2006

• 42 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден,на Антония,Стефан и Борис!Живи и здрави,и щастливи.Ботци,Олимпия,Атракция много хубави снимки.Малките са големи сладури.Весел празник!    party023 newsm59

# 106
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЧЕЧО, ТОНИ и БОБИ!!!     bouquet   Бъдете здрави и много послушни, мили деца!!!    bouquet   ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!    bouquet   И не забравяйте, чакаме снимки!!!   Hug

Гали, чудесна торта, пожелаваме ви да си я хапнете с удоволствие и да си изкарате чудесно довечера!!!   Hug

Atrakcia, добре са се забавлявали дечицата, много ми хареса снимката с огледалото, а идеята за стената с ръчичките е много оригинална!  Peace

botzi, наистина умеят да ни разтапят сърцата съкровищата ни!  Heart Eyes  Марти обича да ме гушка и да ми шепне в ухото: мамо, аз много те обичам, ама хич не слушам!, а снощи, ей така както ни гледаше, двамата с татко му, изтърси: невероятни стеLaughing

# 107
  • София
Честит рожден ден на Чечо, Боби и Тони! Да са много здрави и весели деца!

# 108
  • Габрово
А това е за Чечо и Боби с пожелание за много здраве, усмивки и игри. Наздраве и на щастливите родители!

Благодаря ви за хубавите пожелания.

# 109
  • София
Честит рожден ден на Тони, Чечо и Боби! Да са здрави и щастливи!

Гали - страхотна торта! Тони сигурно е във възторг от нея!

Олимпия - много ми харесаха снимките от този Плеймобил Фън Парк. Невероятно място. А пиратът и балеринката са много сладки.

Атракция - личи си, че е било голям купон!

# 110
                                                ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, ЧЕЧО И БОБИ!!!

Растете здрави, весели, усмихнати дечица

Утре ще разгледам снимки, ще прегледам по-обстойно постовете на всяка една от вас и ще пиша  Hug

# 111
Рождения ден мина супер и в градината и в къщи. Всички останахме много доволни,особенно Чечо. Grinning Ето и обещаните снимки.http://www.facebook.com/album.php?aid=16291&id=1000001675859 … &l=42c91695e4

# 112
  • БГ
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ РОЖДЕН ДЕН на
Вероника на ribkata и Стефан на chere6ka!!!   bouquet
Желаем им много здраве, щастие и
безгрижни детски игри, с приятели добри!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, мили деца!!!
    bouquet

Тони, колко е пораснал Чечо, малък господинчо!   Hug  Добре сте си покупонясвали и вие!  Peace

# 113
Честит рожден,на Вероника и Стефчо.Бъдете здрави,щастливи и безгрижни.
Весел празник!

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 14:42 от mama na niki

# 114
                                                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
                  Стефан на chere6ka, Вероника на ribkata, Ангел на EmitoI, Филип на Мериа и Дани на magica!!!

С най-добри пожелания от мен и Костаки, мили дечица Hug

Съботното парти мина чудесно  Peace За съжаление от тичане нагоре-надолу не ми остана никакво време за снимки...Да не говорим, че децата толкова щурееха, че не можах един кадър по-добър да хвана  Confused Малкото снимки, които направих не са добри като качество и фокус, да не говорим пък за цветовете - червеното ми е цикламено  Sad  Важното е, че синът ми беше на върха на щастието от компанията, подаръците и лудите игри  Heart Eyes И тук да вметна, че никога не бях виждала толкова разхвърляна стаята с играчките  Rolling Eyes Моите са кротки и не разхвърлят много, даже после си прибират всичко по местата...обаче гостенчетата се държаха като обезумели - вадеха всичко от кутиите, изсипваха го на земята, играеха по 2-3 минутки и айде - следващата кутия  Close  Настъпваха играчки, чупеха, блъскаха...ужас!!! Аз не съм виждала такова чудо ... много ми стана гадно Коко като се развика "Стига чупехте, повече няма да ви каня у дома!" 
Денят започна с една картина в небето - гадна - пясък и прах от Африка в облаци...Бях навън с децата и по едно време много се разкашляха. Свекърва ми ме посъветва да ги прибера вътре, но Константин продължи да буха невероятно, за пръв път кашляше така  Sad  Вечерта на партито продължи, през нощта вече едва дишаше и се хванахме сутринта с мъжа ми - и айде в дежурната детска болница с малките, че и Джиа се разкащля и почти не беше спала през нощта от гърло  Rolling Eyes
Организацията в болниците е безупречна, но когато на 5 милионен град е дежурна само една детска болница - сещайте се какво става....С влизането се наредихме на опашка за снемане на статус и данни - минават набързо медиц. сестри докато чакаш, за да питат за състоянието на всяко дете, дали изисква бързо реагиране или изолиране. Като ни дойде реда и разбраха, че кашлят децата, веднага ги провериха с апарат на място дали имат достатъчно кислород в кръвта - Слава Богу, 99% беше и на двамата. После с електронен термометър измериха моментално Т в ухото - и двамата бяха с 37.3  Sad Бях сигурна, че са с еднаква диагноза...Взеха имената на децата, адрес, здравна каса, въпроси за алергии и ни дадоха номера - 127 и 128  Shocked С тях седнахме в огромната чакалня. Все още беше ред на 42 номер и ми стана лошо само като си помислих колко ще чакаме. Добре, че извадихме двойната количка от колата, че бяха изтощени и двамата и не искаха да вървят; бях взела и по един дебел скицник и цветни моливи, та времето някак минаваше....Чакахме 4!  Crazy часа, докато влезем в крилото за прегледи. Влезе Константин с баща си, аз с беба седнахме да чакаме. Обстановката е много приятна, навсякъде с детски рисунки, апликации, от тавана висят детски герои, като от климатика се полюшват и забавляват децата. Веднага сложиха диагнозата на Коко - бронхит и го пратиха в стая за инхалации. Детето ми, милото, толкова е добричко, че седеше без да мръдне с маската на лицето...После тати го изведе за 10минути на въздух, след това имаше и втора инхалация. След нея 25-минутна разходка навън и втори преглед при доктора. Назначиха му 2 различни лекарства за инхалации, 2 сиропа (единият е за профилактика срещу астма, че има наследствено обременяване от мъжа ми) и 3дневен антибиотик...Джиа е с много възпалено гърло и също е на антибиотик...След 4 часа чакане за реда и 2 часа за прегледи и процедури се прибрахме...замина ни цялата неделя...След седмица сме на контролен преглед и ако Костаки няма очакваното подобрение, ще влезем в болница  Cry Много съм притеснена....
Като си разчистя малко компа, ще кача някоя друга снимка...ама май повечето са кратки клипчета....всъщност даже не съм разгледала, толкова съм уплашена с тези болести....
Я пишете нещо разведрително, че ми е тегаво много....

# 115
Честит рожден ден на всички,които пропуснах,живи и здрави!   bouquet

Я пишете нещо разведрително, че ми е тегаво много....

Тцъ, и моите двете са болни,вследтвие на р ден на Бужи.Най-вече горкото ми бебе  Confused
Да минава на Коки и Джия,Олимпия  Hug
Следващия с нещо ведро  Grinning?

# 116
  • София
ТЦ и при нас и ние сме при болните  Confused Сега изпратихме докторката. Кали беше 3 дена с температура, днес няма, но пък кашля яко. Баща ми я е заразил сигурно, щото и той беше болен. Някакъв вирус е, не е слезнало надолу към дробовете и не се налага да пие антибиотик, само стандартните лекарства и сиропи. 
Бързо оздравяване на Коки, Джия, Бужи и Свилко  Hug!
Следващия трябва да е здрав  Wink

# 117
eeeee,hubava rabota,tolkova rqdko vlizam v temata i sega ..kakvo cheta bolnichki kaki,bebeta,aaa,barzo da ozdravqvat vsichki  bouquet
Luchko veche e OK,ami to i trqbva de,v nedelq shet pravim nasheto parti,veche sme pochti gotovi,razdadoh pokanite,kupih ukrasata za vkashti i podaracite za gostite,stranno mi beshe v nachaloto(veche sviknah),tuk se podarqva na vseki ot gostite po neshto),hubavoto e,che otivash v magazina za partita i kupuvash vsichko akkvoto ti trqbva ,ot ukrasata za doma do podaracite za gostite,izbirash si nqkoi ot lubimite geroi na deteto i kupuvash vsichko s nego-salfetki,chashki,chinii,,pokrivka za masata,shapkite,nadpisa za stenata,ukrasi kato gerlqndi pak s geroite,mnogo e hubavo,lesno i interesno Laughing
Utre shet porachvam i tortata,razdadoh dnes pokanite...abe..s dve dumi,podgotovkata varvi po plan  :chef:Shte vi pokaja snimki ot tozi magazin..
haide..barzo ozdravqvane na bolnichkite,mnogo celuvki na vsichki Heart Eyes
Do skoro vkluchvane Joy

# 118
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала, да са живи и здрави за радост на мама и тате!
Нашата кака в неделя стана на 8 години, имаше страхотно парти, и моите снимки, също като на Олимпия са предимно размазани, то голямо щуреене падна. Ще се опитам да сложа линк към албума.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2036094&id=1180765511

На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване. Покрай тези рождени дни ми се трупа мнго работа и не ми остава много време за писане, моля да ме извините, за което.

# 119
И ние сме си в къщи.Ники кашля като магаре,все още не е вдигнал температура,но го следя.Дано се разминем само с кашлицата.На всички други болни да оздравяват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт