Детски рожден ден във Варна -5

• 104 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
В събота бяхме на РД в Лео,това е детския център в Палах комплекса.Децата искараха страхотно,детския кът е малък но уютен и е много чисто не бяхме ходили там до сега,но останах очарована.

# 151
Извинявам се, но някой може ли да сподели тортата в Радост и Усмивки внася ли се? И какви са условията и цените там, защото не ми отваря сайта им? Аз като си дърпна чертата накрая навсякъде ще ми излезе долу-горе еднакво. Говоря за 3 часа РД, торта от Галя, 10-тина(2-3г) хлапета и 20-тина възрастни...прилична маса и забавления за децата. А във Вега, нали залата е само за 1 РД и всеки може да каже на гостите си, че не се пуши Peace Май и тази година ще посетим Мечтателница да видим и там какво е положението. А ако някой има предложение за поставените по-горе изисквания, нека свирка Hug  bouquet

# 152
  • Варна
Solar Wind ,а дали ще е добре там за РД на по-малко дете??Незнам колко ще успее да ги накара каката да се забавляват newsm78.Нашият е малко дръпнат,макар да посещава ясла и не му липсва контакт с хора,но..такъв си е!
иначе,ходихме във Вега!не ми хареса,че се пуши в залата за родителите.Кафе се взема от кафемашина с монети...в пластмасови чашки.Всичко се внася от родителите.Наемът на залата е 140лв.като в тази сума се включва и 1 час с клоун.Няма нищо друго включено!
Посетихме и Елитис.Детският център ми хареса(не бях го посещавала).Но е 6лв за час,а за вторият час-4лв. играта.15-тина деца по 10лв са си 150лв....а и кафето и детският кът си се водят отделно...та и там не се очаровах.
Най-вероятно ще се спрем на Р и У;)

Щом планираш 10-ина деца, що не се спреш на Капела Плей? Поне в куверта им освен игра са включени и кувертите за децата, а не както в Елитис за храна и за игра се плаща отделно... А и не се пуши там.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:27 от Киса

# 153
  • Варна
mama_na_kiki , според мен каката ще се справи добре и с по-малки деца. Занимавките са съобразени с децата, на моя младеж една от занимавките видимо не му допадна и малко след това тя предложи ново забавление, в което се включиха децата. Даже имаше игра, която повториха след време, понеже децата така пожелаха въпреки, че беше прибрала вече нещата за нея. Едно от дечицата беше по-дръпнато, но и него успя да включи в игрите. Накрая не му се тръгваше Simple Smile.

За "Вега", доколкото разбрах в цената (140лв.) се включва и постоянното присъствие на жена, която обслужва и наблюдава децата в залата за игра.

smiled_ в "Р и У" не дават да се внася торта, но и тези които предлагат са хубави.  Работят с Никол http://nikolcake.com/index.html.

# 154
Във Вега се пуши, ако вие разрешите. От нашите гости никой не искаше да пуши в залата и излизаха навън.

# 155
  • Варна
От прочетеното дотук и аз се ориентирам към Вега за РД на сина ми тази година.
Solar Wind, тези 140 лв. какво включват? Наем на залата за 3 часа и аниматор 1 час, правилно ли съм разбрала?

# 156
От прочетеното дотук и аз се ориентирам към Вега за РД на сина ми тази година.
Solar Wind, тези 140 лв. какво включват? Наем на залата за 3 часа и аниматор 1 час, правилно ли съм разбрала?

Ами всъшност влизат и украса, костюмчета за децата, чинийки, чашки и т.н. от онези на Дисни, покани,  свещичка, детски кът, едно  момиче - хостеса / за 3 часа/, порцеланови чини, чаши, вилици за родителите ... друго не се сещам. Svetla Ivanova, са празнували по-скоро, така, че ако съм изпуснала нещо, да пише Simple Smile  Peace

# 157
  • варна
Радвам се, че ви открих  и независимо, че първия рожден ден на е въодушевление за много хора, за мен е толква чакано събитие, че с ваша помощ се надявам да организирам добре. Благодаря Ви!

# 158
Bore77, какво говориш!!! няма майка, за която да не е дългоочаквано събитие!!! за всяко правило си има изключения - не се заглеждай по такива, а се усмихни и се отдай на емоцията!!!

# 159
Да кажа и аз за нашия РД във "Викиленд"...
Децата останаха супер доволни, надивяха се на воля. Обслужването куцаше мноооого. Понеже детския кът е безплатен вече ги няма онези лелки, които наблюдаваха децата и въпреки, че си бяхме запазили залата на втория етаж идва и други деца, изнасяха части, постелки от нашето съоръжение, изобщо пълне хаос. В заведението нямаше сокове в бутилки, а само в кутии и то само 4вида на Капи Shocked И това при положение, че предварително сме казали и уточнили брой детски менюта. Но пък иначе пиците бяха много вкусни и както казах децата се налудуваха и забавляваха много, а това е най-важното.

# 160
кой ги гледа децата тогава , там по тези стълби и в тази джунгла без надзор не става, аз един път съм го водила там , не бих повторила

# 161
# 162
  • Варна
Ще следя информацията, много сте полезни!

Предстои първият рожден ден на щерката и вълнението ме тресе 2 месеца предварително. До сега сме били на рождени дни само в Невеляшка и Анжелика, но нещо ме спира и за двете, така че ще се проучва.

По информацията дотук се насочих към Мечтателницата и Радост и Усмивки, тъй като повечето приятелчета са на същата възраст. Ще ми се да проверим и това заведение, за което пишете до пързалката в Младост. Важно ми е да има повече забавления за децата (в Анжелика ми харесват), хубаво е родителите да са заедно с малките и да има свястна храна.

# 163
  • Варна
Заведението на площадката в "Младост" се казва "Сити кидс". По мое мнение не е подходящо за толкова малки деца. Там е хубаво за летен рожден ден, децата да са навън по масите и съоръженията на самата площадка. Самото заведение вътре няма обособен детски кът и дечица на по годинка няма с какво да се занимават там. Но пак проверете, може нещо да се е променило - аз не съм ходила от есента.

# 164
  • Варна
Здравейте, мами!

Някой може ли да ми каже в зимните пицарии "Тримата мускетари" има ли вътре някакво забавление за деца, мини детски кът или нещо подобно и въобще има ли такава пицария в града?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт