Детски рожден ден във Варна -5

• 104 802
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
На мен пък много ми хареса на кораб - има един на Морска гара, Pinta Varna, много е хубав. И децата се забавляват от сърце. Слизат след разходката толкова ентусиазирани! Жалко че моят син е роден през ноември, иначе сигурно всяка година ще е пират.   bigdance2

# 376
... а flower това за РД делфинариума получава ли се-не е ли малко, храната как е

Сладкарницата на делфинариума не е толкова малка /официално се води 70 места/, има и маси отвън. На децата им харесва да гледат делфините през стъклата  Simple Smile За храната, май беше на сандвичи, вече не помня, че отдавна не съм ходила на РД там.

# 377
  • Варна
На мен пък много ми хареса на кораб - има един на Морска гара, Pinta Varna, много е хубав. И децата се забавляват от сърце. Слизат след разходката толкова ентусиазирани! Жалко че моят син е роден през ноември, иначе сигурно всяка година ще е пират.   bigdance2

Тъкмо вчера си мислех за този вариант newsm78 Имат ли сайт или някакви телефони за контакт? И знаеш ли какви са условията?

# 378
За Делфинариума - едно от малкото заведения, които наистина харесвам. И зиме и лете е много хубаво. Децата наистина се радват на делфините, когато са вътре. Отвън има огромна пързалка, люлки 2-3 вида и хубава зелена полянка. Заведението е сериозно обновено, след като си смени собствениците. Цените им не са мърдали от години, но какви са немога да кажа.

За Pinta Varna - телефони за контакти 0886 40 77 57; 0885 9620 50
              сайт:             http://pintavarna.com/

Кораба е страхотен. Точно копие на един от корабите на Колумб, с които е открил Америка. Само на 2-3 години и в сравнение с останалите легени на пристанището, които на нищо не мязат, този е цвете в пустинята.

# 379
  • Варна
Ходихме вчера до Делфинариума но не ми хареса-катерушките са доста екстремни за наште малчугани
Казаха ни за дет. кът във Възраждане и сладкарница "City kids"-хареса ми, условията бяха добри, цените за дет меню 7,50лв а др. на свободна консумация. Има доста люлки, пързалки, езерце с водни колелета и замък за скачане. Лошото е че е доста обширно и единия родител трябва да търчи все след детето. Снимах го-ако някои иска снимки да си даде мейла на ЛС. Май ще сме там!

# 380
пусни снимките да ги видим

# 381
  • Варна
http://kurtevi.multiply.com/photos/album/58#  снимките са накрая

# 382
# 383
Детският кът в Младост е доста хубав за всекидневни игри, но аз лично не бих направила парти за рожден ден там. Naughty Прекалено е голямо и всички деца ще се пръснат, майките след тях и в крайна сметка много трудно ще се задържат гостите накуп покрай масите.

# 384
  • Варна
да точно това ми е проблема и на мен-мислех си за клоун който да ги събере за да не бягат толкова

# 385
Някой празнувал ли е скоро РД на детски кът в Морската градина Thinking
Впечатления newsm78 Цени?? newsm78

# 386
Milagros до колкото виждам дечицата ти са малки за клоун... незнам и гостите на каква възраст ще са, но под 3 г. та дори и на три, трудно приемат клоун, освен ако не е някое супер общително и отворено дете.. дори така да е - сред гостите ще има такива, които няма да го харесат и ще се окаже, че идеята ти да събере децата клоуна, практически е неосъществима.. незнам на каква възраст ще са децата гости, но най добре се ориентирай с място, където има пространство за щъкане и евентуално вземи играчки за занимания..
Не препоръчвам ДК Младост за първи рожден ден..

# 387
да точно това ми е проблема и на мен-мислех си за клоун който да ги събере за да не бягат толкова

Друг проблем при тези големи заведения е, че има страшно много деца и като видят клоун, познай какво ще стане! Просто няма как клоуна да отдели децата само от вашия РД. Всички ще бъдат струпани отгоре му!

# 388
  • Варна
Миналата година бяхме на РД в детския кът в Младост. Децата/близнаци/ ставаха на 2 години и повечето от поканените бяха около тази възраст. Целия РД беше едно постоянно гонене из целия кът, едвам ги събрахме за духането на свещичките.

# 389
  • варненка от София
Никога не бих празнувала РД на площадката в Младост. Там е място където спокойно можеш да търчиш през цялото време по децата и да ги търсиш из целия кът. Има страшно много народ и изобщо за мен не е място за празнуваме. Може би щото си го имам като кварталната площадка и не го свързвам с празник на детето. Бутаницата е страшна.

Общи условия

Активация на акаунт