Детски рожден ден във Варна -5

• 103 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Момичета, дайте пресни мнения за Анджелика...ако има и снимки Simple Smile

# 46
Запис и от мен, че да не отърва нещо  :lol :
А между Живко от парти Джак и Живко Драгостинов и аз бих избрала втория  Peace

# 47
Момичета,за каква вьзраст е подходящ клоуна?
Синьт ми става на две,гостенчетата ще са на сьщата вьзраст горе долу,до три годинки.Чудя се дали ще им хареса,да не би да са малки и да се стреснат.

# 48
Синьт ми става на две,гостенчетата ще са на сьщата вьзраст горе долу,до три годинки.Чудя се дали ще им хареса,да не би да са малки и да се стреснат.

Може и да се уплашат.Синът ми беше на три и половина и клоунът в детската градина изобщо не му се понрави.Но си зависи от децата,разбира се.

# 49

Според мен са много малки за клоун. По добре заложи на хубав детски кът, въпреки, че и там избора е малък  Peace

# 50
Някой по отворени и контактни деца биха понесли клоун на 3г още, но няма гаранция, че ако твоето дете е такова, другите деца също ще го понесът.. на моя син не му хареса клоун, който видя месец преди да навърши три.. същия се справи чудесно с 4 годишните деца сред гостите, а 5г бяха очаровани.. в този ред на мисли не бих го причинила на 2г дете..

# 51
и според мен е рано за клоун на две  Thinking

# 52
Да се похваля.
Бях гостенка, заедно със сина ми на рожден ден в новия клуб на "Радост и усмивка"Много е уютно, грижат се през цялото време за децата, нямаше втори рожден ден, не се пуши.Всичко беше много вкусно.И ние ,майките си поскачахме и потанцувахме.

# 53
можеш да прочетеш тука /относно клоуна/ : http://www.praznuvaismen.com/index.php?go=idei_za_roditelite&viewid=5

# 54

Ако ще каниш клоун, поръчай да е без грим. Най-често децата се стряскат от това, защото в ежедневието си виждат "нормални" хора Laughing, а изведнъж се появява някакъв нарисуван(по причини необясними за 3 годишно дете), непознат и най-вече - шумен. Но и моето мнение е, че е рано за тази възраст. Но все пак ако си решила, покани клоун за не повече от 30-40 минути. Избери си заведение  с подходящ детски кът, където ще могат да се люлеят, пързалят и щуреят на воля.

# 55
Поздравления за mr.smile и вчерашното пиратско парти  Peace

Да споделя за темата, че за втори път тази година ходим на р.ден в Хепи (бивша пицария Феличе - Палах) и е много хубаво. На 2 етаж е просторно и има място за празнуване. Персоналът е супер отзивчив и храната е добра. Препоръчвам.

# 56
Поздравления за mr.smile и вчерашното пиратско парти  Peace

Да споделя за темата, че за втори път тази година ходим на р.ден в Хепи (бивша пицария Феличе - Палах) и е много хубаво. На 2 етаж е просторно и има място за празнуване. Персоналът е супер отзивчив и храната е добра. Препоръчвам.

А работят ли с определен сладкарски цех или можеш да си внесеш тортата?

# 57

Можеш да си внесеш торта.

# 58

Можеш да си внесеш торта.

Много благодаря,значи ще добавя и това заведение в списъка за проучване Peace

# 59
  • Варна
Здавейте и от мен в тази чудна темичка.Скоро ни предстои рожден ден и се двоумя между Анджелика и Нивеляшка.И в двете не съм ходила, но по отзивите тук смятам, че са най-подходящи за дете на 2 год.И на двете места ли се празнува и с други хора и как стои въпроса с тортите.Аз от 11 години поръчвам при Галя и затова питам. Ако някъде е обсъждано, моля да ме извините и предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт