Детски рожден ден във Варна -5

• 104 798
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Да намерих го.. верно прилича на жаба.. тортата от Галя ли е.. добре че детето си го е познао - това е важното

# 466
Emmilly, много хубаво парти се е получило!   bouquet

# 467
На мен пък Флорал (бившето Мушмуроци) ми харесва.Като си има предвид, че изобщо не съм фен на подобни детски заведения и детски кътове.Но определено е за по-малки дечица - 1-2 годишни.На малкият ми син му хареса, той е на 1г 6м но на баткото (4г 6м) ще му бъде супер безинтересно там.Пързалката и люлката са си супер бебешки, както и надуваемият басейн с топчета.Иначе е много приятно в къта- чистичко, не е задушно и има доста играчки (бебешки Wink ).

# 468
  • Варна
Да намерих го.. верно прилича на жаба.. тортата от Галя ли е.. добре че детето си го е познао - това е важното

Да. На мен много ми хареса тортата. Много идейна. Факир е тази Галя. Беше и доста вкусна. На свекърва ми, която е много серт в яденето щом и хареса, това е голямо признание... Laughing. За съпътстващия рожден ден беше направила Барби торта, която също беше много красива.

# 469
На малкия ми син рождения ден празнувахме на Тримата мускетари до затвора и съм много доволна. Исках да има занимание за по големите деца, да има нещо за хапване и да е на открито. А тортата разбира се беше от Галя, излишно е да коментирам колко красива и вкусна беше  Heart Eyes

Сега обаче за рождения ден на големия се чудя, той иска в Капелата. Някой има ли прясна информация, как са цените там, още ли работят с тортите на Краев?

# 470
Ние празнувахме в Капела в края на март, после ходих на още 3 рождени дни там, хубаво се получава, на децата им харесва. Обще взето почти не си виждаш детето там от игра, храната не е нещо изумително, ама кой ти мисли за храна като има къде да бягат Grinning. Тортите са на Краев, нашата беше с Ягодов сладкиш ( с малко въображение Grinning), нямат нищо общо с красотите на Галя, но стават.

# 471
  • Варна
Radina, да ти е живо и здраво порастналото момченце! А тортата е прекрасна!

# 472
  • гр.Варна
Момичета, може ли актуални телефони на Галя-тортите .Имам само : 0887594463 , но никой не отговаря ,да го е сменила....

А може ли и да споделите цени на бате Ицо?     Emmilly  ,вие колко например платихте на бате Ицо?

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 07:40 от marianik

# 473
  • Deutschland/HE
Галя почива понеделник и вторник.

# 474
  • гр.Варна
Галя почива понеделник и вторник.

Hug

# 475
  • гр.Варна

Да ,ама лошо.... Нашия рожден ден е във вторник .... И логично ми отказа мечтаната торта.... А малката от преди 9 месеца си е избрала една с Ягодов сладкиш   Confused . От къде да поръчам сега.... Моля,ви дайте ми идеи ,че ще разочаровам детето.... Само това повтаря-как тортата й ще е с Ягодов сладкиш...
Знаете ли другъде,където правят хубави торти  ooooh!

# 476
Нашата миналата година беше от Викиленд и не беше никак лоша. Не знам колко се вижда на аватара, за това давам линк http://moonflower.snimka.bg/children/rojden-den-na-titi-1-g.415930.14514118 Не зная обаче могат ли да направят с Ягодов сладкиш

# 477
На дъщеря ми последния РД беше в Капела, тортата беше Ягодов сладкиш от Краев (мисля), не беше лоша.

# 478
  • София
здравейте мами,

редовно следя темата и дойде ред да ви благодаря за ценната информация. Много от вас хвалят тортите на "l'amore" и аз реших да поръчам празнична торта за днес (имаме повод) от тях. Какво да ви кажа. Разкошна торта. Да не говорим, че едно момче понеже имало работа в града ми я достави до нас, макар вече да нямат разнос и то те ми се обадиха сутринта да ми предложат този вариант, за което не взеха и стотинка повече от цената на тортата.

Благодаря ви отново за информацията  Peace За пореден път се убеждавам, че е полезно да има такива теми  Peace

# 479
Резервирах в Капелата, тортата я поръчах шоколадова на Краев, работят и с Гес. Можех да си вкарам и на Ламор тортите, но ми поискаха 15 лв за това  Rolling Eyes Иначе друго не се е променило, повече информация, след рождения ден Wink

Общи условия

Активация на акаунт