Детски рожден ден във Варна -5

• 104 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Има ли някъде снимки на този ресторант?Нищо не открих.

П.С.Да попитам, някой празнувал ли е в боулинг "Кариби", търг.център, Явор.Какви са условията, как минава един детски рожден ден.От сайта не ми е много ясно.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 16:42 от Светкавица

# 571
Момичета,актуален телефон на сладкарница Анжелика ми трябва? Praynig

Утре ще дам, че е вкъщи.

0878 52 81 91 -

Много благодаря,намерих го още същия ден  bouquet

# 572
Името малко е объркано, това намерих, явно нямат още сайт...
http://www.google.bg/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8& … d0%b5%d1%80%d0%b0
но пък видях доста табели, още като се завие нагоре към гимназиите.

# 573
  • Varna
Някой от празнувалите в Парти център "Вега" може ли да даде ориентировъчни цени за наем на залата и останалите неща, организирани от тях - украса, клоун и т.н., изключваме тематично парти, тъй като сме малки още за такива, както и каква е продължителността на престой в залата?   bouquet

# 574
# 575
  • Varna
Разбира се, че разгледах сайта, но информация като тази, за която питам не открих, ето защо се обърнах към тези, ползвали вече услугите им  Peace.

# 576
  • Варна
Разбира се, че разгледах сайта, но информация като тази, за която питам не открих, ето защо се обърнах към тези, ползвали вече услугите им  Peace.
Това е информация от март месец
От прочетеното дотук и аз се ориентирам към Вега за РД на сина ми тази година.
Solar Wind, тези 140 лв. какво включват? Наем на залата за 3 часа и аниматор 1 час, правилно ли съм разбрала?

Ами всъшност влизат и украса, костюмчета за децата, чинийки, чашки и т.н. от онези на Дисни, покани,  свещичка, детски кът, едно  момиче - хостеса / за 3 часа/, порцеланови чини, чаши, вилици за родителите ... друго не се сещам. Svetla Ivanova, са празнували по-скоро, така, че ако съм изпуснала нещо, да пише Simple Smile  Peace

# 577
# 578
               Ресторант Панамера  или да разплачеш едно дете   
       Ako ще правите в новия ресорант Панамера (до сп. Почивка) , много внимавайте с резервацията , най- добре имайте и резервен план, защото след такава на дъщеря ми и оставяне на капаро в последния момент я отмениха.   Детето си беше направило покани и ги беше изпратило на приятелите си , абе поредната .... Направо съм #Cussing out   .   По-добре на Рапонги , там цените са същите , по-хубаво е и няма да ви изненадат в последния момент .

# 579
ей пак се почна. отвориха ново заведение и веднага някой гост с 0 мнения ще го наплюе!
сега да кажа и аз, че онзи ден играх там. заведението е добро. детският кът е настина добре оборудван и обезопасен. и открития и закрития. вън става за игра до по-късно, защото е добре осветено. момичетата, които се грижат за децата са отзивчиви и много приятни млади дами Simple Smile уоравителката ми направи много добро впечатление с бързия разговор, без излишни и празни приказки. доколкото разбрах специялни изисквания нямат. торта, клоуни - по ваш избор.
на кратко - на мен ми хареса, като професионалист.

а за Рапонджи(както му казва един приятел) - ами НЕ! прекалената снобария и гъзария м и идват в повече. а тези охранми отвън с тези слушалки, все едно американския президент е дошъл. и гледат тъпо и лошо. не ми е уютно там. ама никак!

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 16:45 от mr.smile

# 580
               Ресторант Панамера  или да разплачеш едно дете   

А защо се получи така с отмяната на резервацията, дадоха ли някакво обяснение?
Аз тъкмо се бях обнадеждила, че има хубаво и подходящо заведение за деца и ето, пак неприятен сюрприз.

# 581
  • гр.Варна
ами и на мен честно казано ресторант Панамера (до сп. Почивка) не ме впечатли ... И от към кухня ,обслужване и от към детски кът  - това ,което е във вътрешното помещение ,с многото играчки ,като че ли останали от децата на собствениците (явно момчета) си е направо без въздух.... А и как ще го организират в по-студените дни  ooooh! - не знам кой ще си хапва спокойно и ще пренесе детето си в друго помещение за да си играе ... Външния детски кът е просто един опакован пясъчник ... В съседните кооперации течаха ремонтни дейности ... Просто едно добре замаскирано нищо-като че ли започнат ,ама недовършен в кризата строеж преустроен на ресторант- няма дух,няма уют...

# 582

П.С.Да попитам, някой празнувал ли е в боулинг "Кариби", търг.център, Явор.Какви са условията, как минава един детски рожден ден.От сайта не ми е много ясно.

здрасти по назад в темата бях писала за там
много добре минава , не пускат други деца, занимават ги добре - дикотека , изяви - да пеят, рисуват ги
сепарето отвън събра доста хора , дадоха и допълнителни столове, дадоха ни и да пушем дефакто сме си само ние, бяхме на сводобна консумация -  имат много коктейли и плодови плата , не ни притискаха когато минаха 2-та часа
това е което си спомням

# 583
много добре минава , не пускат други деца, занимават ги добре - дикотека , изяви - да пеят, рисуват

Много благодаря!

# 584

много добре минава , не пускат други деца, занимават ги добре - дикотека , изяви - да пеят, рисуват ги
сепарето отвън събра доста хора , дадоха и допълнителни столове, дадоха ни и да пушем дефакто сме си само ние, бяхме на сводобна консумация -  имат много коктейли и плодови плата , не ни притискаха когато минаха 2-та часа
това е което си спомням

Би ли споменала какви пари ти излезе РД-то и как става с резервацията? Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт