Детски рожден ден във Варна -5

• 104 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Здравейте!
Утре е нашият РД в Радост и Усмивка!
После юе споделя впечатления! Hug

# 226
Искам да попитам Доня Туфина колко време предварително се обадихте в Хлапетата за резервация и относно храната и напитките как стои въпроса?
Обадихме се около една седмица предварително. Храната и напитките се внасят от нас. Аз поръчах малко неща (по мое мнение) и въпреки това повече от половината беше останало-децата почти не бяха яли. Явно когато се забаваляват хич не им е до храна и затова все се чудя защо толкова държат на пустия му куверт тези заведения. Решението на Хлапета.ком е наистина изклюително добро - набляга се на забавлението, а не на храната!

Използвам момента да споделя, че на 30.03 празнувахме рд на синът ми в сладкарницата на Делфинариума. Винаги съм била гост там, този път бях в ролята на домакин. Мога да изкажа само добри впечатления - отлично и много спокойно обслужване, няма странични посетители (въпреки, че сладкарницата не затваря за външни посещения), перфектна анимация от Живко Драгостинов (от която изключително впечатлени останаха и присъстващите родители)  bouquet  bouquet  bouquet, изключително вкусна торта от Амбелино (Галя бе във Великденска ваканция, но пък хайде, има и други хубави торти), бездимна обстановка и разбира се, предоволни деца и изключително щастлив рожденик! Не можех да искам нещо по-добро!  newsm10

Като обобщение мога да кажа, че тази година ударихме невероятно бинго с рождените дни на децата, доставяйки им изключителна радост и прекрасно забавление!

# 227
Да се запиша и аз , че в началото на юни и моят син има РД. Но става на 9г., и вече ми е трудно да избирам места. По големи са , с повече изисквания..... newsm78

# 228
  • Варна
mama_na_kiki , как мина вашия РД в "Радост и усмивки"?
Пиши впечатления ,че ние маи се двуумим между него и Вега центъра.
Мисля да проуча и в сладкарницата на делфинариума.

# 229
  • Варна
Мами, аз след дълго чудене, поради болестите в нашето семейство, капарирах в пицария "Маестро" в парка в Младост. Миналата година също празнувахме там, но с възрастни само, а сега гостите ще бъдат смесени. Хубавото там е че има къде да тичат на воля в парка, има люлки, пързалки, коли, кончета, даже и батут вече. Единственото, за което се опасявам е дали майчетата въобще ще могат да седнат на масата  Wink Поръчах страхотна торта от Галя... че чак нямам търпение да я видя. Като мине тържеството в събота, живот и здраве, ще пиша как е минало  Peace

Весели РД на всички, които им предстоят тези дни!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
  • гр.Варна
Здравейте!
Нашият рожден ден в РУ мина добре!
Децата се забавляваха!Имаше една жена-аниматор,която се занимаваше с децата!Имат пързалка,къщичка,масичка за игра...добре е!
Според мен стойността на РД ден не беше никак малка-около 350лв.при все,че не бяха много децата-9 мисля,а родителите около 15 човека.Тортата на Никол беше сухичка...
Не съм разочарована,но не е и точно това рожденният ден,който съм си представяла!

# 231
  • Варна
Здравейте!
Нашият рожден ден в РУ мина добре!
Децата се забавляваха!Имаше една жена-аниматор,която се занимаваше с децата!Имат пързалка,къщичка,масичка за игра...добре е!
Според мен стойността на РД ден не беше никак малка-около 350лв.при все,че не бяха много децата-9 мисля,а родителите около 15 човека.Тортата на Никол беше сухичка...
Не съм разочарована,но не е и точно това рожденният ден,който съм си представяла!

Ами, скъпичко ви е излязло. Аз в Капелата платих значително по-малко, а забавленията там са по-добри.  newsm78

# 232
          Здравейте, след 20 дена имаме рожденничка, и се чудя къде да бъде празненството, за 3 годишни деца. Бюджетът ми е ограничен, 100 лв без тортата, та това доста ограничава местата за празнуване. 6-7 деца и 7-8 възрастни. за сега съм се спряла на сладкарница при Стелито, харесват ми условията, ще отида да видя на място. Ако имате идеи в района Младост, Трошево, Възраждане, ще се радвам да споделите.
          Миналата година бяхме в Capella play, но понеже тогава бяха две годишни всички, се разбрахме с персонала да сме на свободна косумация,има неща за хапване, които правят на място, което дойде добре,защото те почти не се спряха,както и ние, освен за течности. Изкарахме си наистина страхотно, прибрахме се доста уморени.
           Били сме на рожден ден във Викиленд, не ми е много по вкуса там, някак нечистоплътно и бъкано с хора.Радвам се че отложих в последния момент именния и ден там, че се бяха разболели повечето гостенчета и като ходих да го отлагам беше изключително пълно с народ и много задимено.                                                                                                                                                                    .  
          В Невеляшка се бяха засекли два рожденни дена,лятото беше, домакиняята реши че иска партито да е навън в последния момент,м макар че вече бяха дошли гостите ни изместиха  без проблем. Децата много се забавляваха.
          В Анджелика миналото лято също си прекарахме добре, дима и мен ме подразни, бях с малко бебенце, ама няма как, за децата беше доста забавно.

Мина ми една идея през главата преди малко....така и така бюджета ми е ограничен в тия кризисни времена, ако го направя вкъщи, и да речем 50-60 лв ми излезе сладки, пици, безалкохолно и т.н., с другите парички мога да направя фантазии из стаите вкъщи, балони от всякъде, разни воали,.Леглата ни са по земята, и могат лесно да се махат, нямам много натурии, мога да освободя доста място за игри.Как мислите, добър вариант ли е? Ще се опитам да измисля някакви игри, да скрия някакви неща из къщи, да ги търсят, такива неща..Едната стая ще е за родителите, едната за децата.Те сега като се съберем със съседското момиче, ни карат да им обличаме рокли и да играят, та мога да измисля и нещо такова. Какво ви е мнението? Ще направим двете картички, и ще ги пратим на децата. Ще помисля май сериозно върху идеята  newsm78

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 14:15 от nakita

# 233
Предстои ни празнуване на първи рожден ден. Децата ще бъдат все на 1-2-3 годинки. Някой ходил ли е в подходящ детски клуб да препоръча Praynig

# 234
nakita   щом ти се занимава в къщи и имаш място - защо не
има много идеи в нета за домашен рожден ден
да  тичаш  нагоре , надолу по стълбите в стелито ако нямаш  аниматор   не е добра идея , повечето деца искат да си виждат майките на тази възраст
в анжелика нашият р.д. стана много добре , макар ,че са махнали кракомобилите и са ги заменили с автоматчета по левче , жената вътре добре ги занимаваше организираше им игри , на нас  родителите на р.д. ни се иска повече да се видим , а не да играем с децата , но пък за 100лв няма как там да се пранува, в невеляшка също няма как да излезе по малко , и става само ако единият празник е вън , а другият вътре , вътре не е приятно за 2 р.д.  по малко от 250лв със всичко няма как да стане , най си е добре в къща с двор , но пък като няма с повече фантазия и в апартамента ще стане хубаво и няма да има ограничение за 2 час

# 235
  • Варна
Има ли някой наскоро празнувал в парти център Вега?

# 236
  • Варна

Мина ми една идея през главата преди малко....така и така бюджета ми е ограничен в тия кризисни времена, ако го направя вкъщи, и да речем 50-60 лв ми излезе сладки, пици, безалкохолно и т.н., с другите парички мога да направя фантазии из стаите вкъщи, балони от всякъде, разни воали,.Леглата ни са по земята, и могат лесно да се махат, нямам много натурии, мога да освободя доста място за игри.Как мислите, добър вариант ли е? Ще се опитам да измисля някакви игри, да скрия някакви неща из къщи, да ги търсят, такива неща..Едната стая ще е за родителите, едната за децата.Те сега като се съберем със съседското момиче, ни карат да им обличаме рокли и да играят, та мога да измисля и нещо такова. Какво ви е мнението? Ще направим двете картички, и ще ги пратим на децата. Ще помисля май сериозно върху идеята  newsm78                                                                                              

Искам да ти кажа, че идеята ти никак не е лоша. Вчера празнувахме рождения ден на 3 годишната ми дъщеря вкъщи и се получи страхотен купон от 18 до 22 ч.  Аз исках да е на заведение, тъй като ни е доста ограничено мястото, но имахме и други ангажименти и така в последния момент вече нямаше никъде места и нямахме избор. Обаче изобщо не съжелявам. Децата страшно много се забавляваха, мисля, че познатата обстановка и това, че бяхме поканили предимно комшийски деца, с които играе всеки ден изигра голяма роля. Чувстваха се съвсем спокойни, не се притесняваха, не търсеха майките си, защото ги виждаха и знаеха, че са просто на гости, а не в някакъв непознат клуб с някакви лели или каки. За тази възраст май си е доста удачен вариант. Ето ти малко снимки да видиш как им греят личицата:
http://linalina.snimka.bg/children/3-ti-rd.491643.18222163

# 237
nakita Детския кът в Младост също би ти свършил работа. Като поръчаш плата и 2 пици, ще можеш да се събереш в сумата. Моя приятелка така направи и мисля толкова и излезе долу-горе. Ако РД е сутринта, консумацията на майките е само кафета, така че няма да ти излезе скъпо  Wink
РД вкъщи също е вариант, ако имаш време и нерви да се занимаваш. Друг начин е да намерите някоя поляна и да го направите като пикник. Хем няма да чистиш после, хем децата ще се нащуреят.

# 238
flower е права, че ако намерите поляна на открито ще падне голяма веселба, но пък не се знае какво ще е времето и много лесно могат да се разболеят  newsm78

# 239
Искам да споделя, че вчерашният ни РД в Невеляшка мина разкошно!   bouquet
Всичко беше повече от добре, а децата бяха истински щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт