Детски рожден ден във Варна -5

• 104 799
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Звучи ми интересно и привлекателно!Не се ли пуши там? Или в момента не се е пушило? Освен боулинг, какви занимания имаше за децата? Какво  се предлага за почерпка, освен торта?

Там е подходящо за РД на ученици, т.е. след 7-8 г., има боулинг, билярд, бар със сепартеа, дартс, хубава музаика с Ди Джей. Пуши се, защото не е детско заведение, но за разлика от детските такива, аспирацията е много добра и не е задимено.
Относно менюто за РД да се изкаже някой от празнувалите там, но на децата едва ли им е първа грижа какво ще ядат (има и изключения като моето), по-важно е да се забавляват.

# 286
Звучи ми интересно и привлекателно!Не се ли пуши там? Или в момента не се е пушило? Освен боулинг, какви занимания имаше за децата? Какво  се предлага за почерпка, освен торта?

Там е подходящо за РД на ученици, т.е. след 7-8 г., има боулинг, билярд, бар със сепартеа, дартс, хубава музаика с Ди Джей. Пуши се, защото не е детско заведение, но за разлика от детските такива, аспирацията е много добра и не е задимено.
Относно менюто за РД да се изкаже някой от празнувалите там, но на децата едва ли им е първа грижа какво ще ядат (има и изключения като моето), по-важно е да се забавляват.

много  хубаво е по описание, за съжаление, още не сме достатъчно големи.Аз с ъм била през лятото там, хубава е детската площадка и си мислех, че и вътре има нещо подобно за по-малки.

# 287
Чисто, незадимено, добра организация на боулинга,

По принцип се пуши, но има 6 писти до голямото сепаре за големите деца и до детския кът за по-малките, където е за непушачи!
От тях има много голямо меню за поръчки за децата.Имат и детски менюта.Но нашите бяха 12 годишни и решихме да им вземем фамилни пици, излиза и най-евтино.Пиците не са от тях да знаете!Взехме соленки и сладки (цената им е 12лв. килограма).Безалкохолните са на цена като повечето места.Шейковете по 5лв.Ядките- бадеми и лешници- по 4.80лв. за 100гр.
Децата бяха 20броя.Родители 15.Пистите са по 25лв. на час.има момче и момиче с тях за правилата- 10лв. за половин час.

# 288
Живот и здраве, като станем по-големи и ние сме там! Моят син обожава този тип състезания, дори му купих детски боулинг, точно за него са подобни забавления!

# 289
Здравейте майчета,огромни адмираций за чудесните темички   bouquet
  Искам да ви попитам за Невеляшка,празнували ли сте там,доволни ли сте,колко ви излезе всичко.Изобщо всякаква информация ще ни е полезна.
Благодаря ви предварително.

# 290
  • варна
Момичета, бихте ли ми помогнали с добър и не зверски скъп кетеринг или място от което мога да закупя дребни неща за партито, което смятам да не правя в заведение,а на една огромна тереса с изглед към морето, но трябва да се погрижа за всичко останало - украси, храна и т.н. Какви малки подаръчета мога да взема за гостите - дайте идеи моля. Благодаря ви.

# 291
  • Варна
Момичета, бихте ли ми помогнали с добър и не зверски скъп кетеринг или място от което мога да закупя дребни неща за партито, което смятам да не правя в заведение,а на една огромна тереса с изглед към морето, но трябва да се погрижа за всичко останало - украси, храна и т.н. Какви малки подаръчета мога да взема за гостите - дайте идеи моля. Благодаря ви.

На пазара в един от гаражите има една агенция /не се сещам името/, която може да ти свърши такава работа. Организират всякакви тържества, могат да ти дадат идей за подаръци, украса, да ни направят надпис с вашето име и още доста неща, може да имат връзки и с кетърингови фирми. Попитай. За кетъринг аз се сещам само за Камелия  newsm78

# 292
[quote author=Alokazia link=topic=470352.msg14995109#msg14995109
На пазара в един от гаражите има една агенция /не се сещам името/, която може да ти свърши такава работа. Организират всякакви тържества, могат да ти дадат идей за подаръци, украса, да ни направят надпис с вашето име и още доста неща, може да имат връзки и с кетърингови фирми. Попитай. За кетъринг аз се сещам само за Камелия  newsm78
[/quote]

Агенцията се казва Бижу и е на ул. "Ж.Кюри", точно където са гаражите.
За кетъринг- ползвала съм "Камелия".но е добре да се разгледат внимателно каталозите, защото има и по- евтини ефектни предложения.

# 293
  • Deutschland/HE
Ние миналата година празнувахме 2пъти в Еко прака и за кетъринг ползвахме услугите на "Приятели", много точни бяха, доставиха ми всичко до входа и остана на другия ден да им върна амбалажа /пластмасови касетки/. Най-голям успех имаха едни малки пици с диаметър 10см /бяха по 1лв/, хубави бяха и шишчетата от пилешко, но не поръчвай от малките кюфтенца. Тортата ни беше от Галя, а безалкохолно, алкохолно и ядки купихме от Метро.

# 294
На Приятели кетъринга е по-добър от Камелия.

# 295
bore77 Влез в amam.bg и разгледай офертите на заведенията за кетъринг  Wink За подаръци ... аз направих по един диск на всички, с избрани снимки от РД, но това разбира се стана след няколко дни. За децата според мен вършат работа и свирки, шапки, маски, коронки, малки конфетки .... такива неща. Украса, балони и гореспоменатите дрънкулки, можеш да си купиш от Ку ку магазина на Вега.

# 296
bore77 Влез в amam.bg и разгледай офертите на заведенията за кетъринг  Wink За подаръци ... аз направих по един диск на всички, с избрани снимки от РД, но това разбира се стана след няколко дни. За децата според мен вършат работа и свирки, шапки, маски, коронки, малки конфетки .... такива неща. Украса, балони и гореспоменатите дрънкулки, можеш да си купиш от Ку ку магазина на Вега.
Той къде се намира? Не се сещам...

# 297
Той къде се намира? Не се сещам...
http://www.partyvega.com/index.php?Module=Contacts

# 298
  • варненка от София
Гледах, че и Събуей предлагат сандвичи и сладки за парти.

# 299
Днес сме на РД в залата на Вега, ще пусна после снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт