Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Невероятни сте, просто нямам думи, пак какви красоти видях, не е истина.
Утре ще покажа и аз, че днес съм разбита и вече нямам сили да смъквам снимки.
Лека вечер от мен

# 706
трейси,сладки сънища мила Hug Hug newsm46

мими P27,мерси за разяснението за сладкиша,много съм му се наточила Mr. Greenтвоя наистина изглеждаше уникално Peaceизвинявай,че толкова късно ти благодаря,ама тези празници Blush

# 707
 Ето и моята вечеря за днес

Ястие с яйца, кисело мляко и сирене на фурна  – Блонди

П.П.  добавих към подложката  пушен бекон  – невероятен резултат

# 708
Добро урто на всички  Hug
трюфели

бутерки с крем

тортичка

# 709
Добро утро,

Гадост, имам същите формички за сладки.

Видях доста риба се е изяла вчера  Laughing аз да не остана по-назад, ще покажа един лаврак на фурна:

# 710
Страхотни неща сте приготвили! Браво на всички!!! newsm51

spasdidi, съвсем спонтанно ги приготвих - донесоха ми домашна телешка кайма, овкусена като за суджук/само добавих малко накисат във вода хляб. Приготвих кюфтенца с големината на голям орех и ги опекох в тава. Задуших в малко мазнина и вода глава лук и морков След като омекнаха добавих 1сл червен пипер, чаша домат от консерва, долях 3-4 чаши вода. После прибавих нарязани на кубчета 2 картофа и подправки-малко чубрица и целина, а след това добавих 1 кутия грах/500гр/. За плътност размих 2-3сл брашно с малко вода и изсипах с разбъркване. Когато всичко е готово  прибавих кюфтенцата, без много да се бъркат, защото телешката кайма е по-ронлива. Благодаря ти! Hug

madam23 , аз съм с 5 кила нагоре!  Joy Joy Joy

# 711
Може ли да ме препрати някой към тема в която има рецепти за торти и снимки заедно с тях.До сега търсих,но нищо не намерих което да ме устройва.Моят съпруг има рожден ден и искам да му направя хубава торта.Моля за помощ.Обещавам да я снимам и да ви я покажа като я направя   hbdtu

# 712
  • София
joana-stefi, разгледа ли Тортената библиотекаHug Ето тук също има много добри предложения.  Peace  Ще чакам да се похвалиш после с тортичката. Simple Smile

# 713
Гелева Благодаря за линковете,но не е и това.Виждала съм да давате линкове от БГ мама и в темата има много торти със снимките им.Ето това не мога да намеря.За рецепта има и снимка,нещо като това тук,но са само торти.Моля ако някой се сеща да ми помогне  Praynig  Praynig  Praynig

# 714
Гелева Благодаря за линковете,но не е и това.Виждала съм да давате линкове от БГ мама и в темата има много торти със снимките им.Ето това не мога да намеря.За рецепта има и снимка,нещо като това тук,но са само торти.Моля ако някой се сеща да ми помогне  Praynig  Praynig  Praynig

Погледни тогава тези двете теми.

Галерия торти

Тортената тема

# 715
ауууууууу,мама Гадост,какви трюфели е спретнала,браво на нея  bouquet  bouquet  bouquetсега ще трябва да ходя до магазина за какао,така ми се приядоха Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 716
  • София
Днес правих гуакамоле без люто, дербната чак и лъжицата облиза:

# 717
Благодаря за милите думи за моите творения  Hug
Lois, е сега вече не знам как ще издържа до края на постите  Crazy Голяма красота и изглежда много апетитно ммммммммм
Джиа, Дунавските вълни изглеждат страхотно.
Всички сте показали големи вкусотии пак   bouquet
Ето нещо и от мен:

Зелен боб с картофи и сметана(измислено в процеса на готвене  Whistling)

Панирани соеви шницели

И експресните кифлички на Лабрекс   bouquet, които правих преди няколко дни, но сега забелязах, че не съм ги показвала. Мнооооого вкусни.

# 718

Баница с кисело зеле

# 719
  • софия
Толкова е приятно в тази тема освен, че сте моето вдъхновение винаги сте отзивчиви отговаряте и помагате на всички търсещи отговори, някакси няма напрежение и ми действате отпускащо. И въпреки, че не се включвам имате  bouquet от мен. Скоро ще събера смелост и аз ще ви покажа  произведенията ми Hug

Общи условия

Активация на акаунт