Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ffr, с извинение за закъснението, ето рецептата за супичката - Супа топчета със застройка.  Hug

Lois , започнах да преглъщам като видях камамбера, страхотен е.  bouquet
Дор@ , страхотни питки! Peace

При нас днес пъстърва на грил тиган и баничка с яйца и сирене.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 20:20 от Гелева

# 691
Ориз с пилешко месо и зеленчуци.

Салата

Крем

# 692
Чудех се нещичко за тази тема. Понеже доста вкусни рецепти плюс снимки се обменят, защо рецептите и снимките да не се изнасят в друга тема, която да съдържа само постове на снимки на ястия заедно с рецепти. Нещо като готварска книга, но по професионална. Така ще е по-лесно да се намират рецептите. Какво ще кажете?

# 693
Гелева , ама каква баница само си снимала,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

delicate, пък една цветна салатка в това зимно време, разкош!  bouquet

У нас скумрия с праз и кашкавал на фурна с панирана целина,

редена салата със шпроти

и американският сладкиш във формичките за мъфини.

# 694
  • София
Сандвич със салата с риба тон, сирене чедър, домати и маруля в/у черен хляб

# 695
  • DE
Добра вечер и от мен !
Нашата вечеря,

Рулца  с кори за Лазаня

Спокойна вечер !

# 696
  • Пазарджик/Лондон
matze , много вкусни изглеждат рулцата - как ги приготви?

# 697
  • по света и у нас

...Питките дето си показала пак ли са от това чудно тесто?
Да,но следващия път ще забъркам двойна доза–само тези шестте излязоха,а пък моя мъж е свикнал с повечко хляб.  Laughing Хем и повече банички за мен ще има. Joy

Дор@ , страхотни питки! Peace
Мерси,Гелева,като за начало са добре,по нататък и повече,но имам и добри учителки–вие!  bouquet

# 698
  • DE
matze , много вкусни изглеждат рулцата - как ги приготви?

Аелис,благодаря ти.
Заповядай,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.msg14185760#msg14185760

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 00:54 от matze

# 699
Много вкусотии и тази вечер..браво  smile3501
Честит рожден ден  Veseto!Да си жива ,здрава,много щастлива и обичана!Наздраве!    newsm51
Джиа ,страхотен е сладкиша ...поздравления  Peace
Дор@ ,тези банички изглеждат много вкусни... Peace
Felicidad ,много са хубави сърчицата  Peace
bliznacite2004,твоите бонбони сърчица също са много хубавки..браво  Peace

tan,Аелис,mitsie,3xi,mama1+2,suni4ka,иланг-иланг,♥ Doro ♥,fio,stefi.1979,Плодчe, ,много е вкусно и при вас...браво Peace  bouquet
Veseto_ ,тортата Рошла е страхотна Peace
Vivian* ,тортичката от сладкиша с майонеза и при тебе изглежда много вкусен Peace
От мен тази вечер три неща...
карначета и свинско месо на тиган...пилешка супа/отново,много се харчи при нас/

и суши...

Това е от мен за днес ...приятна вечер момичета  Peace

labrex ,салатката с шпротито изглежда много хубавка..би ли казала какво слагаш вътре

# 700
magi71, от няколко дни са ми в ума ето тези твои телешки кюфтенца с грах и картофи - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470491.540
То сигурно е както ти дойде, но аз не съм видна кулинарка  Embarassed , та ще се радвам ако споделиш рецептата.
Няма да откажа и друг да помогне!  Wink

# 701
Здравейте!
Весе, да си жива и здрава! Честит ти рожден ден! Много късмет и любов ти пожелавам!   newsm51 Tada Почерпката ти е страхотна!

ffr, mitsie, Vivian*,  mama1+2, направо невероятно е колко различен вид сте докарали на шоколадовия сладкиш с майонеза! И на всички ви се е получил красиво!
краси.мира, много красиво и празнично е цялото ти меню! Особено питката и тортата!
stefi.1979, страхотни питки и еклерчета!
♥ Doro ♥, много апетитно е рулото ти Стефани, направо започнах да преглъщам!
Felicidad, много красиви кексчета, а също и снимки!
bliznacite2004, много са ти красиви сърцата!
3xi  Hug на мен labrex bouquet )ми я каза рецептата и аз се влюбих в това тесто!
suni4ka, чудесна трапеза! Много хубава торта!
Джиа, благодаря за комплимента! Дунавските вълни ме плениха на вид, но и аз като Лоис се отказах, заради количеството на маслото. Ще го пробвам, ако почна да заслабвам  Mr. Green
Lois, страхотно изглежда камембера с боровинки! Чак като го видях, се сетих, че трябваше да е част и от мойто празнично меню  hahaha голям съм заплес!
merydit, харесва ми сушито!
От мен една бистра пилешка супичка от тия дни и сърчица с бяло вино (Гелева   bouquet  Hug)

Лека нощ на всички!

# 702
за всички ви  Hug 

# 703
Само гледам и преглъщам.....Спрете се,момичета  ooooh! Невероятни красоти   bouquet. Разрешете да ви се отчета с моето скромно,но вкусно меню  Grinning

Баничка:

Току-що изпечени кебапчета,бобени кюфтета и гарнитура:

# 704
  • гр. Варна
Страхотни ястия и снимки!
Но кога ви остава време за всичкото това готвене, а и килограмите ви как са? Тука като гледам става въпрос за голямо ядене на теста, сладка и калории... lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт