Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Аз отново правих парфе:

Гадост , много красива тортата    bouquet Може ли да ми дадеш рецертата?

# 721
у дома сме на пиле с доматен сос и зеленчуци

грахови палачинки

и домашни курабийки-захаринки , за десерт

# 722
Може ли да ме препрати някой към тема в която има рецепти за торти и снимки заедно с тях.До сега търсих,но нищо не намерих което да ме устройва.Моят съпруг има рожден ден и искам да му направя хубава торта.Моля за помощ.Обещавам да я снимам и да ви я покажа като я направя   hbdtu

Може би търсиш това

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465689.0

# 723
  • София-Младост
Днес правих гуакамоле без люто, дербната чак и лъжицата облиза:
Дай рецепта моля те, че последният и единствен път когато правих нещо не се хареса много вкъщи.

# 724
  • Русе/София
Привет.LOIS в камембера ми останаха очите,Гадост-страхотни бутерки,MITSIE моля за рецепта за курабийките.Снощи се почерпихме с бъркана пица

Гледам бая риба се е хапнало,значи е време и аз да направя.Приятен ден  на всички

# 725
3xi, тази бъркана пица подобна ли е на рецептата за лесна пица. Бях я мяркала преди във форума. Тестото само се бърка и после се слага плънка и се запича, но няма втасване и тн.

# 726
labrex Това е което търсех,благодаря   bouquet

# 727
3xi, тази бъркана пица подобна ли е на рецептата за лесна пица. Бях я мяркала преди във форума. Тестото само се бърка и после се слага плънка и се запича, но няма втасване и тн.
Ето я бърканата пица. Изключително лесна и хубава- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

# 728
meri1966, благодаря   bouquet

Оказа се че и аз съм ползвала тази рецепта, но бях направила пицата много дебела и макар че беше вкусна, не беше съвсем както трябва да е. За маята как се разбира колко да се сложи? Според моята рецепта е едно пакетче суха мая, а според тази рецепта е половин кубче.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 16:58 от sunshine_83

# 729
  • София-Младост
meri1966, благодаря   bouquet

Оказа се че и аз съм ползвала тази рецепта, но бях направила пицата много дебела и макар че беше вкусна, не беше съвсем както трябва да е. За маята как се разбира колко да се сложи? Според моята рецепта е едно пакетче суха мая, а според тази рецепта е половин кубче.
2пак. суха се равняват на 1 кубче жива мая.

# 730
А само да си покажа "морковите" от риба и хапките разни -  със сирена и "Хайвер" и довечера късно ще ви чета

мезе -  50/50 е домашно  Laughing

и супа пиле

# 731
  • Русе/София
SUNSHINE 83 видях,че са ти отговорили.Да това е бърканата пица.Правила съм я със суха мая,като сложих половината пакетче/моята беше 11 грама/.Винаги става тънка и превъзходна на вкус.Пека я в тавата на фурната.

# 732
пеп-4о с тез моркови утрепа рибата Laughingмайсторка си ти smile3501

гадост,по коя точно рецепт ,прави трюфелите,че си купих какао и кажи много ли горчиви станаха,че аз искам такива Peace

# 733
Пепчо с това мезе приби коча с казмата  Crazy.
На мен ми се ядяха пържени кюфтенца. Е друго си е като са пържени - сочни и вкусни!

и зелева салатка:

# 734
днес сме на салатка Wink   и кебапчета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт