Имунологични и генетични проблеми - Здравна каса

• 9 159
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Попаднах на темата, търсейки инфо и за моите проблеми, за сега само Имунологични Confused
merry- има ли някакво развитие?
Аз съм от Козлодуй и съм бременна във 5 седмица, чакам да излезнат имунологичните ми изследвания и евентуално вливане на Имуновенин!
Подкрепям инициативата ви, ще помогна със каквото мога Peace
Лекувам се " за сега" при доц. Конова (казвам за сега, защото незнам до кога ще имам пари при всички тези изслелдвания и процедури за задържане на бебето. Имам едно живо и здраво детенце и един мисед аборт!
Успех на всички момичета  bouquet

# 46
Изчетох темата от първия до последния пост, въпросите поставени тук отдавна са ми в главата
На мен не ми се е наложило да ползвам здравни услуги 10 години, през които обаче съм се осигурявала, сега ми се налага и ....НЯМАШ ПРАВО НА НИЩО БЕЗПЛАТНО, А АКО НЯМАШ ПАРИ ??? ДА НИ ВЪРНАТ ТОГАВА ПАРИТЕ ЗА  ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ЗА ГОДИНИТЕ ПРЕЗ КОИТО СМЕ ПЛАЩАЛИ И НЕ СМЕ ПОЛЗВАЛИ ЗДРАВНИ УСЛУГИ

NaughtyСпоред мен обществото като цяло не познава този вид проблематика, почти всички смятат, че ако забременееш, заначи ще имаш дете, дори си честитят още като забременеят, а ако не можеш да забременнеш ще опиташ инвитро, здравната каса го покрива и готово...

PeaceОбръщам се към авторката с моите предложения

Naughtyпредлагам да се отнесе този проблем до различни медии - радиа и телевизии, може до Господари на ефира, може до БТВ репортерите, шоуто на Слави ,шоуто на Камелия и др., трябва да  се получи  широка медийна гластност

NaughtyСъщо така да се отнесе до различни европейски организации, защитаващи правата на жените, семейството, правото за достъп до здравеопазване, получавайки от тях отговор, който ще е отправен и пряко към държавата, това ще е повод и за медийна гластност.

Naughty
Ако може да се измисли и някаква онлайн подписка, защото много жени искат да се подпишат, но нямат време да пътуват до София или до друг град

Бих помогнала с каквото мога

# 47
напълно подкрепям,с какво мога да помогна?

# 48
във феисбук  ще ни подкрепят всички,хареса ми идеята и за медиите,слави трифонов например,да му пиша ли?

# 49
мери какво става аз скоро прочетох каква героиня си но гледам от 2010  никои нищо не е писал повече

# 50
Аз също бих помогнала с каквото мога, разчитайте ! Peace

# 51
Видях темата и реших да споделя.Резултата от имунол.из-ния е завишени НК клетки17,14% И хомозиготен носител на 4G/4G.Скоро ми предстой поредната процедура,бихте ли споделили, какво са ви изписвали преди ,повреме и след процедурата.Имам един мисед аборт април месец,дано пове4е не се повтаря.Благодаря на тези ,които се вклю4ат с коментар. Hug

# 52
Видях темата и реших да споделя.Резултата от имунол.из-ния е завишени НК клетки17,14% И хомозиготен носител на 4G/4G.Скоро ми предстой поредната процедура,бихте ли споделили, какво са ви изписвали преди ,повреме и след процедурата.Имам един мисед аборт април месец,дано пове4е не се повтаря.Благодаря на тези ,които се вклю4ат с коментар. Hug

Ако искате пишете ми на лични, не се отчайвайте, аз имах NK близо 35 %, резултата е вече на 23 дни  Hug, така, че горе главата  Peace повярвайте и ще успеете

# 53
Къде се намираш, защото виждам, че си в Италия?Ако имаш възможност си направи консултация с доц.Конова, като можеш да се свръжеш с нея и чрез e-mail.Не трябва да се отчайваш, защото тези резултати се коригат и ще имаш успех.Каквото ти трябва като кординати, ако ги нямаш, ще ти ги изпратя.

# 54
  • София
merry,Имаш и моята подкрепа!
На прага на трети опит Ин витро съм,с предписана терапия от Д-р Конова.От София съм и съм готова да помагам с каквото мога Naughty

# 55
Само да ви кажа, че преди и по време на бременността си съм била с NK 35 %. Резултата е на лице, така, че горе главите и вярвайте, че ще успеете.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт