Аранжиране на маса ...

• 261 941
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Забравих да благодаря на Лейди-Би за честитката за обувчиците!   bouquet Ще показваш ли какво си купила, или ще си мълчиш? Crossing Arms
Ивира, ти нямаш спирка, бе жена!  Laughing Приборите ги глееедах, гледах и пак не мога да разбера, какво не им е наред! Леля Ог правилно е отбелязала, че до сега ягодова маса нямахме.  Laughing Браво, много е свежа масата ти!   bouquet
tanyatais, всеки си има стил, както виждаш. Любопитна съм да видя какъв е твоя!  Flutter

# 421
  • Русе
Ягодка, масата ти с лалетата много ми хареса. Само не разбрах това в средата зеленото, върху което са свещичките ли са листата на лалетата? Аз го помислих за подложка от хартия. Много е оригинално, ще го запомня като идея.

Леля Ог, твоята маса за първа пролет е много свежа с тези нарциси, калинки и шарени чинии.

Меридит, да е жива и здрава майка ти и ти да продължаваш в същия дух да радваш любимите си хора с красиво подредени маси и добра храна на тях.

Ивира, страхотна маса  Peace

Близнаците, като гледам и аз съм си купила същите салфетки като твоите с лалетата, само че моите са с розови лалета. Ето върху тях съм снимала една нова придобивка. Запалихте ме покрай вашите пеперуди и влизайки в немския магазин - какво да видя? Свещник с пеперуди  Laughing за 0.99 лв. Е, купих си го разбира се, с мисълта за вас. Така че вече Великденската маса ми е ясна - розови лалета, свещникът с пеперуди и от миналата година пак от немския магазин си бях купила едни пеперуди за декорация - розови и цикламени.....така че, това ще е моята украса.

Ето го и него

А ето тук на тази сама се виждат и въпросните пеперуди

# 422
mama1+2 ,благодаря ти за пожеланията  Hug.
Наистина е много хубав свещникът,ама на тази маса да ти кажа виждам в първия ....,пък и във втория момент ,само вкусотиите които си сътворила  hahaha Joy.Браво newsm51.Иначе за пеперудите ,да и те са доста хубавки,розови,големички и ..... погледа ми се устремява към пълнените доматчета посредата  Shocked hahaha Joy Joy.

# 423
Здравейте момичета!
Ето и моите аранжировки на маса - дано ви харесат! Hug
http://vikish.snimka.bg/daily/beautiful-in-my-home.485781

# 424
Леля Ог, Ягодка, Меридит- благодаря Ви .  Hug
Гъсеничката ми е подарък от половинката  Simple Smile и аз много си я харесвам .  Heart Eyes

Меридит- много свежа маса  Party хареса ми .  Simple Smile
мама 1+2 - хубавка пеперудена свещ  Flutter и богата трапеза.  Party
Ивира- много сладка маса .  Heart Eyes
Aprile- големи красоти видях в твоят албум !  thumbsup Страхотни маси и прекрасни аксесоари !  Flutter   bouquet  а цветето от чипс, царевица, салатка и маслини е жестоко !!! и черната пеперуда е супер ! Много съм впечатлена , браво !    bouquet

# 425
Ягодка, масата ти с лалетата много ми хареса. Само не разбрах това в средата зеленото, върху което са свещичките ли са листата на лалетата? Аз го помислих за подложка от хартия. Много е оригинално, ще го запомня като идея.

newsm09, това е нечовешко!  Laughing Да, това са листата от лалетата, грижливо измити като салата.  Laughing Забелязала съм, че розовото много пасва на точно тоя кафяв цвят на чиниите ти. С нетърпение очаквам да видя завършеният резултат. Grinning
Aprile, с любопитство и възхищение разгледах целият ти албум! Много ми харесаха аранжировките ти, ястията също! Много стилни и красиви! Не забравяй да ни държиш в течение на всичко ново, което сътвориш! Видях и букетата от рози "Оригами". Като гледах клипчето за направата им ми се сториха доста сложни, браво!  bouquet

# 426
Благодаря момичета за хубавите думи!
Обожавам да творя най различни красиви неща.
Обещавам да снимам по-често и да се включвам във вашата тема. Peace

# 427
Aprile ,много интересни и различни аранжировки ...браво харесаха ми много newsm51 newsm51 newsm51.Да не говорим за ястията...чак огладнях ,като ги гледам,а мисля да минавам на диета вече... Joy
Трябва да се включваш по често. Peace/ относно нолината ,която видях на една от снимките, вижда се че не е добре цветенцето/.

# 428
Благодаря merydit  Hug (нолината я бях снимала, защото не беше добре мин.година и исках съвет от момичетата  в цветарския форум)

# 429
  • Русе
Aprile, разгледах ти албума, много хубави неща  Hug

А ние да не би да сме от един град? Сториха ми се продуктите на любимата ми сладкарница "Ружана" или се лъжа?

# 430
Aprile, поздравления страхотни идеи откривам в албума ти.  Hug
Мама 1+2, и моят поглед веднага стрелна към вкусотиите, още се облизвам...  Hug Laughing

# 431
Aprile,  bouquet  bouquetмного ми допаднаха и все едно аз съм ги мислела някои от аранжировките и десените!

# 432
  • София
Aprile, добре дошла в темата!  Hug Страхотни идеи!  Peace

Yagodka, да носите със здраве обувчиците!  Heart Eyes Това ме върна 15 години назад,..
Ох, аз направо ме е срам да показвам какво съм купила!,.. По-лесно ще е да покажа какво НЕ съм купила  hahaha от Джъмбо
И,.. днес,.. извадих купеното от миналата година!,.. Викам си - да ми узреят идеите по-отрано  Flutter
Иии,... Ами то още една торба! Crazy бях забравила даже какво съм купила  ooooh!

За салфетките - аз ползвам хартиени - сега има такова изобилие на десени - избирам според празника, според покривката и става весело някак си!  Wink

# 433
  • Русе
Момичета, на път за работа тази сутрин си купих специалното издание на сп. Журнал за Великден. Има интересни идеи, както и приложения - 8 кошнички и 8 поставки за яйца. Ако някой иска, да си го купи  Laughing

# 434
Aprile , албумът с аранжировките ти е много интересен. Поздравления за старанието и постоянството!  Simple Smile

Ивира, ти нямаш спирка, бе жена!  Laughing Приборите ги глееедах, гледах и пак не мога да разбера, какво не им е наред! Леля Ог правилно е отбелязала, че до сега ягодова маса нямахме.  Laughing Браво, много е свежа масата ти!   bouquet

Всъщност имаше маса с ягоди... - пак от мен.  Flutter И нали казват: луд умора няма... ето масата от снощи, пак 5 минутна, че голяма лудница беше...  (извинявам се за лошите снимки)

Весел уикенд, момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт