Аранжиране на маса ...

• 261 943
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Всъщност имаше маса с ягоди... - пак от мен.  Flutter И нали казват: луд умора няма... ето масата от снощи, пак 5 минутна, че голяма лудница беше...  (извинявам се за лошите снимки)

Другата с ягодите си я спомням много добре, но не се зачита, защото темата беше друга: "вино и подправки" и ягодите не бяха акцент, а допълнение. Wink Много нежна, романтична и красива е масата ти с маргаритки. 5-минутна, но чудесна!  bouquet

# 436
Наистина ,много нежна е станала масата ти ,дори и за 5 мин.,...поздравления newsm51.Приятен уикенд и на теб....пък в понеделник ще очакваме ,още прекрасни аранжировки от теб  Wink.
Днес дано успея  да аранжирам масата ,ще имаме гости,но имам да готвя много трудоемки неща и не знам дали ще остане време за масата....,но ще опитам. Peace

# 437
Меридит, дано успееш!

Някои нещица от мен:

Пеперуди разни...  Crazy и как да използваме свещниците като поставка за великденските яйца:

П. П. В днешното предаване на Гала се обяснява какво е "декупаж" и как се прави. Много е лесно и ефектно. В края на първата част и началото на втората. Ето линк, за който е интересно:

1-ва част:  http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2944/
2-ра част: http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2945/

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 15:12 от yagodka

# 438

Момичета много хубави маси, много хубави аранжировки.

Aprile много ми хареса аранжировката с лилавата рокля много си отива на покривката  Grinning

Много вдъхновяващо въздейства такава тема.
И аз ходих тази седмица до Джъмбото два пъти. Толкова красоти и изкушения има за украса.
И за малките дечица има гипсови яйца които сами да оцветят/изрисуват с боички. И също гипсово зайче, което държи яйце и то за рисуване. Много е хубаво да се занимават малките дечица и хем после да се използват за украса  Peace

# 439
Момичета ето от части украсената ми маса...,но нямах време...щом нахвърлях на бързо и салфетките върху мушамата.... hahaha Joy Joy...важното е ,че имах желание... Peace

# 440
Привет от мен по нощите  wavey  Simple Smile

Ивира- много е нежна масата ти с маргаритките .  Heart Eyes
Ягодка- красиви Великденски украси си сложила  Flutter много ми харесаха сините и зелени яйца от първата снимка .   bouquet

Ето и моята маса от тази вечер  Simple Smile отново направена на бързо...... Wink

# 441
Меридит, браво, успяла си да намериш време да украсиш масата, както си успяла да намериш  и общите цветове, които свързват ястията.   bouquet Аз снощи се опитах да направя същото, но не успях.  Ястията бяха разноцветни. Въртях се, въртях се и най-накрая сложих една цветна салфетка и това беше. Laughing
Близнаците, накара ме да се усмихна! Много сладко! Crazy

# 442
  • с трима мъже :)
Да ви питам за чинии

Искам да си купя комплект чинии, така да ги подредя тройка на всяко място - бордо, бяла, бордо(става и с червено и бяло). Днес намерих такъм комплект чинии. Струват 117лв. 6*3 =18.

Вие такива скъпотии ли ползвате? Или сте си намерили начин да си комбинирате с някакви бели и цветни по друг начин?

На мене ми е скъпо това  Cry

# 443
Определено и на мен ми се вижда скъпо.
За тия пари три такива комплекта поне ще спретна...
Но аз и не държа на скъпарски ...защото еднообразието бързо ми омръзва.

# 444
Определено и на мен ми се вижда скъп този комплект. ooooh!Естесвенно ,че искам и аз всеки път различни цветове да имам на масата ,но за сега не мога да си позволя лукса да си купувам толкова скъпи съдове.Можеш винаги да импровизираш със салфетки ,за да не ти се виждат чиниите.Както виждаш ,аз имам няколко комплекта и само тях въртя.... PeaceТака ,че слагай червена,бяла,червена салфетка и готова работата.. Hug

# 445
  • София
Да ви питам за чинии
Искам да си купя комплект чинии, така да ги подредя тройка на всяко място - бордо, бяла, бордо(става и с червено и бяло). Днес намерих такъм комплект чинии. Струват 117лв. 6*3 =18.
Shocked  Не бих дала толкова пари за чинии! Виж, за огромен комплект красиви прибори - да!

А за чиниите: моите чинии повечето са с украса -кант по ръба на чинията. И аз искам да са цветни на всяко хранане.
И ето какво: слагам чинията, в нея - салфетката (както вече казах - хартиени, бели или шарени според случая) и отгоре слагам салатата -  може да бъде в купичка, в малка кръгла чинийка , в продълговата чинийка, та дори и в подходяща чаша. И при това - стъклени или порцеланови. И ето колко много комбинации се получават с едни и същи чинии за основа Peace

Да, стилно е това, което ти си си избрала, аз не бих заделила тези пари за такъв продукт - описах защо Wink

Имам подарък един подобен комплект - много е красив, но със сигутност не е тези пари,..

Ами,. дали да не потърсиш и в други магазини? Thinking

# 446
замен лично не ми се вижда скъп сервиза,защото почти всички 18-ки комплшкти на Луминарка са в порядъка 90-130 лева Peaceи

е,друг е въпроса,че ако искате имитации на Луминарк има и наполовин цена такива ефектни комплекти.............аз така направих за да имам 12 части  за по- малко от 240 лева Mr. Green

април,страхотни аранжировки мила  bouquetличи си,че тършуваш магазините за декорации Laughingобаче имаш страхотен вкус наистина Crazyискам да питам,лалетата истински ли са или декорация,защото много искам да си купя отнякъде лалета с кофичка за декорация Partyнамерих в Парактикер,ама бяха много дребни,а всяко едно струваше 5 лева Shocked Shocked Shocked

мама2+1,браво на тебе Hugкато се тикаш с твойте красоти тук,я да те питам моме,там където има вкусотии,в средата рингове от ориз ли са,и тва дето е кат цветенце,отгоре със снежанка,тесто ли е newsm78ами любопитка съм си,какво да направя Mr. Green

меридит,близнаците,ивира и ягодка,както винаги уникални и депресиращи останалите в темата Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 13:33 от nahodkata

# 447

Честит имен ден на всички,които празнуват на този ден!Да сте живи и здрави!

nahodkata ,благодаря ти много  Hug
Ето от обяд ,леко аранжираната ни маса  Peace

# 448
Меридит, много настроение струи от твоята маса! Шарена и весела, много приятна и цветна!  bouquet
На Леля Ог май ще пишем отсъствие!  Crossing Arms
Находката, чакам и ти да се проявиш в скоро време!

Ето и моята. Първоначалният ми замисъл беше да е с розови зюмбюли, но както винаги не успях да намеря това, което търся. Тази седмица ще сме на розово - карамфили демек.  Grinning Като цъфнат ще има поправителен, че имам още две идейки за тях.

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:07 от yagodka

# 449
Здравейте, мили момичета!   bouquet
Вече е почти полунощ, но все пак: Честит празник на всички! Честит имен ден на тези, които носят имена на цветя! Да сте здрави, обичани и щастливи!   bouquet   bouquet   bouquet

Ягодка, заслужила съм си да ми пишете отсъствие  Embarassed Обаче имам извинителна бележка  Laughing Случват ми се промени разни в личен план и доста ангажименти имах тези дни, затова отсъствах. А и имаме много именници близки и приятели, ходихме по гости и така. От днес една сутрешна маса, не точно аранжирана, но все пак празнична:

Ягодка, масата ти е много нежна! Веднага си представих как би изглеждала със зюмбюли, пак щеше да е много красиво, но и така е чудесна! Поздравления за салфетките (опитвала съм да ги сгъна така, но не ми се получи  Embarassed) Може би е по-добре, че не е имало зюмбюли, защото от тези карамфили само мога да си представям какви още красоти ще сътвориш!   bouquet
mama1+2, радвам се, че ти е харесала предишната ми маса! Не знам за украсите ти, но какви хапки си наредила... нямам думи! Много красиво е всичко!
Aprile, добре дошла в отбора! Много красиви аранжировки, харесва ми съчетанието на цветовете!
Ивира, отново красива маса! Много нежно стоят маргаритките, много ги харесвам!
suni4ka, ние също сме си купили такива яйца, а и имам още сто идеи, но нещо времето не ми достига за осъществяването им! Права си, че за децата е супер, дъщеря ми винаги взима дейно участие във всякакъв вид приготовления и организации, то си е вид игра.
merydit, браво и за оранжево-жълтата маса! Права е Ягодка, че винаги успяваш да вържеш храната с цвета на салфетките (или обратното  Laughing)! Поздравления! А пък днешната аранжировка ми харесва най-много! Много цветно, много празнично! И с тези много пролетни цветчета, направо супер!
bliznacite2004, много весела маса! И пиленцето, и калинките, и пеперудката, и кошничките за мъфини, всичко ми харесва! А тези цъфнали клончета.... ех! Моите прецъфтяха и на празника пак нямах  hahaha
galaUSA, да напиша и аз за сервизите. За масовите сервизи е такава цената. Има и такива, които са само една чиния за тази сума, а има и много по-евтини. Всеки купува според възможностите си. На мен ми се вижда скъпо, освен ако не е нещо, което ще отива на всички цветове и украси, а това е невъзможно.
Днес бях в новия МОЛ, Сердика. Искам да кажа на всички, които са от София, че там има два-три много добри магазина, точно за такива неща. Гледах шарени чинии, всякакви цветове, цена от 3,50 до 5,50 за брой. Имаше и комплекти от 18 части за 40 лв и още много други прекрасни неща. Кърпи, салфетки, форми за мъфини и кексчета. nahodkata, страхотни изкуствени цветя имаше. Не видях точно лалета в саксия, но имаше рози, лалета, лавандулки и много други.

Лека седмица момичета и стягайте масата за Великден!  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт