Аранжиране на маса ...

• 261 565
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Много благодаря момичета   bouquet А аз си мислех, че е като тестото на масата, нали и така е показано. Хубаво намачках салфетките и накрая ги фучнах в кофата. Нека да ми мине, че мразя нещо да не ми става от първия път и ще покажа, обещавам.
Ето вариант за украса, кошница от тесто /голяма играчка/ и пиленца пак от тесто.

А това е подарък от сина ми за Великден, правили ги в училище  Peace

# 181
Аз лично за сега съм се спряла на идеята за лалета - шарени, защото ние по български яйцата боядисваме  в най-различни тъмни цветове, както и на идеята върху всяка чинийка да има купичка с изкуствена трева и яйчице, а може и някое пиленце, ако намеря.

Ето някои съвсем осъществими идеи за Великденската украса на масата:

# 182
 Пепика,съжалявам за недоразумението,но никъде не съм казала ,че зайчето е мое newsm78. Писала съм "и още нещо",но в смисъл "и още нещо като предложение". Много се извинявам ако се е разбрало ,че е мое Cry
Пуснах го ,щото е част от снимките,които имам за Великден,а източника невинаги го знам.
И да не е спам

# 183
Тези свещи за Великден мн ми харесаха.

# 184
Пепика,съжалявам за недоразумението,но никъде не съм казала ,че зайчето е мое newsm78.

Мила, дори не съм видяла, че е публикувано.  Hug Бях стигнала до салфетките и веднага попитах момичетата за оформянето им, дори не съм видяла, че Мередит ги е правила.
 Нищо не е станало, ако бях видяла, нямаше да го показвам пак, а само щях да спомена, че е от сина ми, защото наистина ми е най-хубавия подарък  Hug

# 185
  • Варна
Привет и от мен   bouquet
Невероятни идеи показвате, свалям шапка на дамите, които си показаха и своите аранжировки.
Ще се постарая, когато попадам на интересни декорации и аранжировки да ги споделям с вас.
и да съм в духа на предстоящият великденски празник:

# 186
невероятни идеи-копирах си голяма част от тях и дано да успея да ги реализирам Peace По принцип обичам такива неща, но въобще не ме бива в това сама да си ги изработвам, затова и предпочитам лесни варианти. Тази Коледа обаче обрах овациите с едно снежно светещо дръвче-лесно и ефектно Flutter

# 187
Тези свещи за Великден мн ми харесаха.

Забравих да попитам, имате ли представа как пълним с восък яйцата и какъв конец трябва да сложим??

# 188
Плодче, не съм правила такова нещо, но си мислех за тези малките , белите свещички. Те нали са в едни метални чашки. Та, ако свещичките се извадят от чашките, може би ще паснат в черупката на яйчицето. Може с ножче да се поорежат тук  там и после да се пообгорят околовръст, за да се поразтопи восъка и да могат да се залепят за черупката.

# 189
Плодче, не съм правила такова нещо, но си мислех за тези малките , белите свещички. Те нали са в едни метални чашки. Та, ако свещичките се извадят от чашките, може би ще паснат в черупката на яйчицето. Може с ножче да се поорежат тук  там и после да се пообгорят околовръст, за да се поразтопи восъка и да могат да се залепят за черупката.
Чаените ли свещи имаш вредвид? Тук http://www.como.bg/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319ed … /0/0/00_36_13.jpg

# 190
# 191
Браво, Плодче, разкрила си цялата технология!!! На мен пък много ми харесват рапаните-свещи!

# 192
Момичета, чудесни идеи имате!  Peace
Да ви подсетя, че преди Великден идва Баба Марта. Сигурна съм, че ей сега ще се развихрите по темата.  Mr. Green
Ето и една импровизация от мен, за загрявка:

Използвала съм: 1 червена чаша, 2 мартеници, 2 листа опаковъчна хартия, 1 плетена салфетка от баба ми.
Мислех си, че ще е се получи интересно, ако по масата се наредят (разхвърлят) бели и червени помпони. Но не намерих из вкъщи, за да покажа, какво имах предвид.

# 193
  • Варна
аз съм си харесала това:
и нещо подобно мисля да направя (в по-скромен вариант, че не ние толкова голяма масата Crazy)

# 194
Стилизирано дръвче с яйца:

Яйца в жълто:

Яйца декорирани като калинки:

За децата:

Тези са ми любими:

И още:

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 17:14 от ГРИП

Общи условия

Активация на акаунт