Аранжиране на маса ...

• 261 930
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
nahodkata лалетата са ми живи.
мама2+1 - да, от Русе съм Peace

# 451
yagodka ,прекрасна нежна маса си направила ,поздравления  newsm51.Както казва Леля Ог ,най ти се радвам как си успяла със салфетките,аз няма да мога... Hug.Но все пак някой път ще опитам. Peace
Леля Ог ,много цветна маса,допадна ми...браво  newsm51,за кратко време си успяла пак да ни изненадаш.Да не говорим за храната която виждам на снимката,но нея ще я коментирам в другата тема  Wink
bliznacite2004 ,направо съм възхитена от бързо арнажираната ти маса  newsm51.А какво ли ще видим ,когато ще имаш повече време за аранжиране Peace.Предполагм ,че доста ще ни изненадаш. Grinning

Хайде другите момичета ,чакаме да се отчетат... Peace

# 452
Честит имен ден на цъфтящите! (с извинение за закъснението)

bliznacite2004, представям си как са ухаели тези цъфнали клончета...  Crazy

yagodka, и аз да се включа в отбора по възхищение - и за търпението да сгънеш салфетките, и за розовото, и за карамфилите...

Леля Ог, масата ти пак създава ведро настроение, ама ни разсейваш с вкусотиите... Салфетките са страхотн цвят!

merydit, много добре си съчетала салфетките с цветята и се е получила много весела и цветна маса, идеална за Цветница!

Хайде другите момичета ,чакаме да се отчетат... Peace

Ето го моя отчет от събота:

Изглеждаше празна масата в началото, но после се оказа, че даже няма място за всичката храна...   newsm78

Днес пак ще се старая - големите бандити имат празник на буквите и ще аранжирам масата за вечеря... с букви.  hahaha

# 453
Ivira,браво  newsm51 твоята маса също се е получила много нежна с тези цветове Peace.Само как ти завидях /благородно/ Hug,че сте били навън... Rolling Eyes,къде е това слънце...при нас вчера цял ден валя и оттогава не е спирало  ooooh!

# 454
merydit, масата е от събота, на вилата ни.

Вчера бяхме по гости и не мога да се отчета.

Да използвам случая и да си взема предваритело извинителна бележка  за Великден. Ще използваме почивните дни да мръднем от София.
Ще се отчета само с рисувании с боядисани яйца,  но ще е след празниците.  Rolling Eyes

Сега отивам да аранжирам масата за довечера, че иначи сигурно пак ще претупам...

Ето резултата:

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 17:30 от Ivira

# 455
Меридит, Леля Ог, Находката, Ягодка- благодаря ви за милите думи  Blush  Hug .
Ягодка- твоята маса е много нежна  Flutter много ми харесва сервиза ти с цветчетата  Simple Smile поздравления и от мен за салфетките .
Леля Ог , Меридит- много цветни , слънчеви и весели маси създаващи настроение  Party   bouquet   bouquet
Леля Ог- очите ми останаха в кексчетата ....разкошни са.  Heart Eyes
Ивира- чудесно е , че сте хапвали навън , на слънчице..... Simple Smile аз с нетърпение чакам да дойде края на май и да заминем при родителите ми  Grinning и да закусваме, обядваме и вечеряме на сефелък  Simple Smile в красивата ни градина , с малките стоим там до септември.
Аз вчера бях с ужасно главоболие  Tired но въпреки това , поукрасих малко масата .... Simple Smile
Ето и моята леко украсена маса за Цветница.  Blush

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC091434.JPG

# 456
  • Русе
Близнаците, много хубави маси за Цветница  Hug
Ивира масата за буквите е много идейна  Peace
Леля Ог, страхотни кексчета, ще дадеш ли малко обяснения как точно ги правиш тези дребни фигурки-цветя /на лични, за да не разводняваме темата/  bouquet
Ягодка, много нежно се е получило с този розов /любим за мен/ цвят. Салфетките са разкошни, аз не бих могла да се справя с това, а много ми се иска  newsm78
Меридит, много пъстра и красива маса с тези иглики - типично пролетна  bouquet
Находката нещата, които си харесала /за хапване/ са на вълшебницата Йоли от "Гответе с мен". Тия жълти цветчета са качамак отгоре с млечно майонезен пастет със сирене и лук. Ето тук се опитвам да поставя оригиналната рецепта, че не ме бива много в указването на връзки Embarassed
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1630.msg28841.html#msg28841

а другото са хапки с пушена риба и разни други неща /пак нейна рецепта/

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2802.255.html

# 457
  • Русе
А сега да си покажа и масата от Цветница

Повече снимки в албума
http://dimana.snimka.bg/hobby/cvetnica-i-velikden-2010.487134.17999917

А храната ще покажа в другата тема, за да не ви разсейвам тук  Laughing

# 458
Момичета, много благодаря за похвалите!   bouquet

Ivira, аз също леко завидях за пикника! Страхотна маса си направил сред природата, много романтично! Обаче масата за буквите.... направо ми събра точките! Много идейно, супер направо! Особено  листа от тетрадка е страхотно хрумване! Браво!

bliznacite2004, масата ти е много красива! Завиждам доста за прасковените клончета! Всичко при теб е толкова... бонбонесто! Нежни цветове, свежо, нежно, шаренко... Много ми харесват масите ти! А и кипрата на пръчка също е много сладурска (пиленцето, много нежно)!

mama1+2, масата ти е много красива и се връзва и с останалата част от интериора! Харесват ми топките, има много потенциал в тях, а също ми харесват и щипките на салфетките. Никога не ми е хрумвало да ги закачам по този начин, а имам много щипки. Менюто ти също е страхотно!

А аз вчера, както си вървя към вкъщи и изведнъж... храст! Късам бързо, преди да са ме видяли бабите и тичам! В своя защите искам да кажа, че никога не си позволявам да късам клонки и цветя, когато съотношението хора/растения е със силен превес в полза на унищожителите, но този път не се сдържах  Embarassed толкова исках клончета!
Та тичам вкъщи с клончетата, хвърлям якето на пода и почвам да нареждам масата  hahaha Готова е, снимам и чак тогава бавно и напоително почвам да привеждам и всичко останало в ред. Успях съвсем навреме! Много се хареса на семейството, а още повече в комбинация с оранжевата ми салатка  Laughing

Ето я и нея (пак не съм доволна от колажа, но все бързам)

Приятен и слънчев ден!

# 459
Такааа... Най-накрая седнах... То човек да не реши да свърши малко домакинска работа - време никакво не остава за форума!  Crossing Arms  Е,  само някой и друг поглед да хвърли... т. е. няколко. По-скоро доста погледи,  и то дъъълги...   Rolling Eyes  Laughing Laughing Laughing Искам да кажа, че дори и да не писах тези два дни, това не означава, че не се любувах дълго на вашите прекрасни маси!     bowuu bouquet Много ви се радвам, да знаете!  Hug
Благодаря ви, за комплиментите за моята масa, но като я гледам, направо бледнее пред вашите - нали е в бледо розово, та сигурно затова.   Laughing bouquet

На Леля Ог лилавата маса ме грабна! Много ми харесват тези цветове! Няма да казвам обаче какво ми причиняват сладките украси!  Crossing Arms И пеперуди, значи... Чудесна идея да използваш храната като украса - невероятно е !  bouquet
Ивира, маса "Маргаритките" номер  2 е много нежна и красива! И така на зелен и слънчев фон - много релаксиращо ми действа! И аз установих, че украсата трябва да е правопропорционална на количеството ядене, иначе започва да пречи.  Grinning Извинитлен само, ако наваксаш преди и след Великден!  Laughing  bouquet Ето иначе да ти покажа колко много харесваме маргаритките: http://media.snimka.bg/5878/018011819.jpg http://media.snimka.bg/5878/018011817.jpg Масата с буквите е невероятно хрумване! Чудесно продължение на празника в училище! Сигурно е било много приятна изненада! Адмирации за идеята и осъществяването й!   bouquet
Близнаците, гледах масата ти много дълго! Много бонбонеста, както казва Леля Ог и много маргаритеста не, ами маргариткова, т. е. много сладка и нежна, закачлива - прекрасна!
  bouquet Как си забелязала цветчета върху чиниите ми! Аз в старанието си да скрия пилето, което е нарисувано в центъра, за да преобладава розовото, даже не съм ги и видяла!  Laughing
Мама 1+2, масата ти е много официална и стилна, за мен перфектна откъм съчетание на цветовете! Личи си кой отдавна украсява маси!   bouquet И аз имам такива кълба, ще си крадна идеята за цветята , забодени в тях - много ми харесаха!

А аз вчера, както си вървя към вкъщи и изведнъж... храст! Късам бързо, преди да са ме видяли бабите и тичам! В своя защите искам да кажа, че никога не си позволявам да късам клонки и цветя, когато съотношението хора/растения е със силен превес в полза на унищожителите, но този път не се сдържах  Embarassed толкова исках клончета!
Та тичам вкъщи с клончетата, хвърлям якето на пода и почвам да нареждам масата  hahaha Готова е, снимам и чак тогава бавно и напоително почвам да привеждам и всичко останало в ред. Успях съвсем навреме! Много се хареса на семейството, а още повече в комбинация с оранжевата ми салатка  Laughing

Laughing Laughing Laughing А сега оба-де-на-та на дру-гар-ка-та!  Laughing Laughing Laughing Не е лудост това, от пролетта ще да е! И на мен ми се искаше да закърша клонки вчера - те цъфнали едно такова.. приканващо нежно розово - как щяха да ми паснат само на розовите салфетки!..., ама ако се опитам просто не ми се мисли колко ще ме глобят, така че дишам дълбоко и ми минава, какво да се прави!  Laughing Laughing Laughing Ограничавам се с наслаждаването на откъснатите единични бройки маргаритки от Малката Ягодка. Rolling Eyes

Леля Ог, надявам се онези неща, в личния план да са хубави, но пък си и мисля, че няма как да не са, като гледам каква весела пролетно-пеперудена- калинеста  маса си сътворила на един дъх! Тази ти е най-хубавата, вЕрвай ми!   bouquet

Ето едно клипче за сгъване на салфетка като цвете, много е лесно, става за секунди. Аз ползвах схемата от книгата на Леля Ог, публикувана на 4 стр. от тази тема, в нея има много схеми за сгъване на салфетки. http://www.youtube.com/watch?v=Zvg6mBQepoo

И сега да ви кажа, в събота бяхме на гости на едно семейство и се запознахме с една жена, която се занимава с пачуърк=pachwork. Аз го знаех това като американски занаят за шиене на шарени юрганчета от парчета плат, НО това се оказа невероятно красиво изкуство! Тази жена беше ушила на това семейство подложки за чинии с две лица, които бяха много карасиви и ми направиха такова силно впечатление, че ми се прииска и аз да си имам такива!  Crazy Естествено предимството им е, че могат да се перат и внасят страхотно настроение. Веднага се сетих за дървената маса на Кремче Ванилия(която не се явява напоследък  Crossing Arms). Ето да ви покажа горе-долу за какво става дума, но това не е нищо! Могат да се ушият такива подложки от различни десени плат, най-различни цветове - невероятни могат да станат!

Е пекалих! Ама вие сте виновни! Laughing bouquet

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 16:21 от yagodka

# 460
  • Русе
Леля Ог, пак много слънчева маса си сътворила  Hug

Благодаря и на теб и на Ягодка за похвалите - означават наистина много за мен  Peace

# 461
Много красиви маси сте сътворили отново ....Ivira ,mama1+2 ,Леля Ог,bliznacite2004  newsm51 newsm51 newsm51.Всичките са толкова различни,и в същото време толкова красиви,стилни,цветни...поздравления момичета  Hug
Ето така ви искам...пълни с идеи и да ги осъществявате. Peace
Мисля си,че с всяка украсена маса внасяте в семейството си малко топлина и веселие....,и им показвате,че всеки един ден може да бъде малък празник.... Hug

# 462
Много са ви хубави масите, момичета, всичко толкова пролетно-шарено  Hug

Аз пък редих подредба вдъхновена от испански страсти, с розичка и гарафа за ликьор (отзад е един "Cuarenta Y Tres") (готвят се мексикански енчилади)  Mr. Green

# 463
mama1+2,  merydit, благодаря за комплиментите! Радвам се, че ви харесват украсите ми! Ако знаете при пролетното излъскване на къщата колко дребни нещица открих, които мога да използвам за аранжиране...

Кремче, какво да кажа... нямам думи!   bouquet Определено си успяла  да предадеш атмосфера! Много романтично, нежно и .... спокойно! Много ми харесва!

Ягодка, а ти си във вихъра  Laughing Толкова много коментари, информация и въпроси, че не знам от къде да започна!
Благодаря за хубавите думи, радвам се, че ти е харесала лилавата маса, на мен тя не ми е от любимите (поне по снимките де). Кексчетата наистина станаха страхотни, събрах точките (въпреки, че съм много далече от майсторките на такива украси, но роднините ми не са виждали техните  Laughing).
Много са ви сладурски маргариткените снимки!  Heart Eyes
За късането на клонки да кажа, че съм твърдо против масовото кършене, но понякога се изкушавам. Но както виждаш, скромна съм- едва пет клончета съм откъснала, три от храста и два от джанката  Mr. Green
Последната маса и на мен ми е любима, на живо беше прекрасна, с тези панделки и пеперудки! А и много добре ми се върза със салатката с оранжеви чери доматки. Радвам се, че и на теб ти е харесала! А промените в личен план са положителни (поне за сега така мисля), скоро се надявам да се похваля! Стискайте ми палци!
Клипчетат със салфетки са супер полезни! Много благодаря!   bouquet  Харесах си няколко неща и ще тренирам упорито!
А за пачуърк съм чувала и виждала много неща, но за мен това е мисия невъзможна! Аз и иглата сме напълно и непроменимо скарани и няма как да направя подобно нещо. Дори ми се вижда толкова трудно, че направо се отказвам да опитвам  Embarassed

Хайде приятен ден и очаквам масиииии!  Hug

# 464
Леля Ог,с тая леща ми оправяш настроението...      Laughing
Стискам палци за хубавата новина!    Hug

Аз тайно ви наблюдавам и се кефя на красивите ви маси...    smile3501   

Общи условия

Активация на акаунт