Аранжиране на маса ...

• 261 923
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета  Hug
Меридит, Ягодка, Леля Ог, Дина, мама 1+2 , Aprile, miravarna, apqrigorova- Чудесни са масите Ви ! Поздравления !   bouquet  bouquet  bouquet
Ягодка- чудесно съчетание на цветовете , много красиво.  Flutter
Леля Ог- дъщеря ми гледа снимките ти с мен и ме пита от къде си купила тези сладурски и веселки сладки  Simple Smile искала да си купим и ние .   bouquet
Дина- много е нежна масата ти  Flutter Голям кеф ще е в петък на плажа  Party сигурна съм , че ще си изкарате супер весело  Wink много да нагушкаш рожденника от нас . Heart Eyes

Аз вчера имах проблем с форума.... Rolling Eyes а и нета ми беше ужасно бавен ....няколко пъти се пробвах да пиша, не успявах и накрая се отказах.... Crazy
Та ето сега и моята Великденска маса .  Simple Smile

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094553.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094563.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094744.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094851.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094794.JPG

Тук сложих и едни кофички  Simple Smile не мога да не си ги покажа   Blush много им се радвам  Grinning половинката ми каза , че съм едно непорастнало дете ..... Whistling Simple Smile а всъщност той ми ги купи  Wink защото знае, че от много отдавна искам такива.  Simple Smile

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC094961.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095033.JPG

# 496
  • София
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!
Много уют и топлина във Вашия дом!
Много усмивки по лицата и любов в сърцата Ви!

Meridit, твоята маса с яйцата излъчва наистина празнично настроение с тези цветове! Не се притеснявай за Великденската си софра, гладни са били хората,..  Hug Гушни детенце , а ще се явиш при нас на поправителен Wink
Аprile,  много стилно! Това е един от любимите ми цветове!
yagodka, освен за хубавите яйца, не мога да не те похваля и за козунака! Мммм...! Вкууусно!
Може ли в близък план да погледна тези щипки за салфетките-ветрилА?
bliznacite2004, с тези фигурки масата ти е закачлива и много цветна! Създава настроение! И зайчето - в естествена градина! Супер!
miravarna, много изискана маса! Това в малките купички пак ли са яйчица? Много сладко допълнение към аранжировката! И ми мирише на домашни сладки за празника,.. Мали може тайничко да повдигна капака? Wink
mama1+2 , чудесно, вкусно и красиво! Ако аз ти бях гост - трябваше да обърнеш снимките: първо заредената и после да пишеш: "СЛЕД като Lady-B ни беше на гости" - и показваш първата снимка само с чинийките  hahaha Аз не съм по тортите, обаче тази твоята с яйцата ми взе акъла! Супер оригинално!
Леля Ог, както винаги - оригинална! И пеперудките, и яйцата, и салфетките- всичко подбрано с мерак! Охх,. тези сладки фигурки как ги правиш?  Остана ли някоя..? Blush А и патенцата,.. Само да ми паднат! Heart Eyes
Dina767 , по-хубава аранжировка от плажа няма! Simple Smile А твоята маса е много изискана! Свещите създават неповторима атмосфера!
apgrigorova, обожавам маса с естествени цветя! А идеята да ги поставиш в яйчени черупки вместо вазички е гениална! Пък козунаците,.. нямам думи!

Поздравления , момичета!  smile3501
Страхотно е всичко, което сте показали!

Ето и моята маса:

В по-общ вид:

Понеже не отгледах леща или семенца, използвах цветя и една малка папрат:

Ето в  детайли:

И още снимки в по-близък план в албума:
http://fantasti4na.snimka.bg/holidays/velikden.489438

Масата за обяд:

Тук времето съвсем не ми стигна, признавам си,.. отдадох се на готвене ..  Blush
Има още няколко снимки в албума Peace

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 22:51 от Lady-B

# 497
Момичета, големи красоти сте показали... не само красиви маси, а какви красиви ястия   chef...направо се окапах  Joy
Да си покажа и аз масата и украсата за празника: http://ewawiwa.snimka.bg/daily/velikden-039-2010.488919

# 498
Здравейте момичета.... Grinning
Прекрасни неща сте сътворили тези дни...,поздравления за всички... newsm51 newsm51 newsm51
Дано не пропусна някого,почвам подред... Wink
мама1+2 ,много нежна ти се е получила масата...,розово и бяло ,пеперудките,да не говорим после със тези сладки също в тази гама.Прекрасно е станало,а тази торта с яйцата от горе...просто ми се иска да опитам едно от тези яйчица... Wink.Браво... newsm51
Леля Ог ,твоята масичка също е много хубавка,с тези сладки като от картина..просто разкош... PeaceМного ми харесаха поставките за яйца,където отгоре имат по една малка пеперудка. Как докара този розов цвят на тези яйца,направо там ми останаха очите.Отново ме разби,браво newsm51 .За моята маса...,ами ще трябва да се реванширам... WinkБлагодаря ти още веднъж за моята мушмулка...,много си мила  Hug newsm51
Дина767 ,твоята маса е много романтична  Wink.Хареса ми с тези свещи  ,кристали ...много нежно и романтично...браво  newsm51
Апгригорова ,много интересна идея е тази да сложиш хризантемките в черуките от яйцата. PeaceИскам следващият път да видя цялата маса как изглежда,предполагам прекрасно.Браво за идеята ти... newsm51Би ли обяснила точно как направи хризантемите и черупките...,гъба ли сложи вътре или просто за момента...без вода?
Априле,лилавото ,розовото не са моите цветове,но както ти си ги съчетала и украсила масата определено ми допадна много... PeaceЛещата ти изглежда чудесно/или не е леща,а котешка трева?/.Да не говорим за морските ястия които видях,кога каза че приемаш гости.... eat  Wink /извън темата,много ми хареса и банята ти Peace/.Прекрасно си се справила,браво  newsm51
близнаците2004 ,на твоята маса виждам от моите любими цветове,жълто зелено...станала е чудна масата ти  Peace.Наистина кофичките са много сладки... Peace ..и тези малките яйчица са много сладурски също,от какво са?Още веднъж браво за масичката ти  newsm51.
Лейди-Б ,много ми хареса и твоята великденска маса.Шареничко,точно като в стил Великден,виж как си се сетила за папрата/като нямаш леща,защо не свирна и на мен Wink/.Много ми харесаха и гъбките които са изникнали тук там Peace.Като видях клонките в дъното на масата се сетих ,какво съм пропуснала на мойта.... Joy.Браво много добре... newsm51
Ева-Вива ,както винаги много интересно при теб. PeaceМного ми хареса масата с нарцисите,слънчогледите по столовете,тиквата,оранжевата органза,пръстените за салфетки/нали ги имам и аз същите/,чиниите ти са точно за празника,много красиви.Масата ти се е получила много топла...браво  newsm51

Дано не съм пропуснала някого... Thinking

Кой е следващият празник? Wink

Прекрасни сте момичета....,радвам се че участвате в тази тема. HugПълните ми очите с красоти и ме радвате с вашите идеи. newsm51Приятен и весел ден на всички. Grinning

# 499
  • Mostly in my mind
здравейте и от мен. всички творите страшно идейни неща. страхотни са. с интерес ще ви следя   bouquet

# 500
И аз да се запиша малко късно ,но все пак ...
Ето коледната ми маса  

# 501
  • Русе
Леля Ог, Дина, Меридит, Lady B, благодаря ви за похвалите   bouquet

Леля Ог, аз пък не мога да се нагледам на твоите яйца и сладки - такива прекрасни цветове на яйцата, не знам с какви бои си ги боядисвала, но са страхотни! А сладките са перфектни!

Lady B, това с папрата наистина е оригинална идея! Ще се постарая да я запомня  Laughing

Ева, масата ти с нарцисите много ми хареса!

Aprile, много стилни маси, както винаги  Peace

Bliznacite /незнам ника ти защо е такъв, но аз имам близнаци  Laughing/ много ми харесаха тия кофички, откога съм хвърлила и аз око на едни розовки, но още не съм си купила. А тия яйчица в хартийките за мъфини шоколадови ли са? Много е сладурска масата ти!

Appriqorova, тая идея с черупките и на мен много ми беше харесала и миналата година и аз правих такива "вазички", но с други цветенца  Laughing

Аз май ще поспра малко с голямото готвене, че нещо понатрупахме килца  Embarassed, но ще ви следя с интерес.

# 502
Dina767, благодаря за високата оценка! Масата ти е много красива! И как си докарала салфетките... съвсем като свещничетата! Много стилно, браво!
apgrigorova, много весели идеи! Харесаха ми и хризантемите, и зайчетата, и черупките от яйца! Много свежо и красиво, типично великденска маса!
Aprile, разкошни цветове са ти чиниите!

Леля Ог- дъщеря ми гледа снимките ти с мен и ме пита от къде си купила тези сладурски и веселки сладки  Simple Smile искала да си купим и ние .   bouquet

Ами... вариантите са два: или да обяснявам и да ги почваш, или да ги почвам аз, а вие да се стягате за гости  Laughing

Масата ти е разкошна, всеки детайл! И лещата ти е страхотна, яйцата, фигурките, кофичките... всичко е като в детска приказка!

Lady-B, имам още една-две сладки, но като правя за bliznacite2004, може да направя и за теб  Laughing Лесни са- меденките на Ванчето, изрязани с формички за сладки и отгоре фондан, и той изрязан с формичките. Това е.
И твоята маса е много празнична, много весела!
ewa-wiwa, много официално е било при вас! Видях много интересни идеи в албумчето!
merydit, благодаря ти за хубавите думи! Поставкитe всъщност са кошнички, изрязани от картички с цветя. И пеперудката е също изрязана от същите картички. Стават ефектни и сравнително лесно.
cleo1984, добре дошла!
mama1+2, благодаря! Боядисвам с бои за яйца или с течни. Специално хубавото червено и жълто се получава от боите за яйца. Лилаво, розово, оранжево и зелено са ми течни сладкарски.

Ягодка и Ивира се загубиха, но аз нали обещах да показвам много маси и вече работя по въпроса  Laughing

До скоро, момичета!

# 503
  • Стара Загора
Скромен опит с вдъхновение от вашите шедьоври

# 504
Леля Ог, грешиш за мен - ей ме на, тук съм. Възхищавам се на творбите ви! Но за Ивира си права, изгуби се съвсем! Да се поправи бързо, че черните точки се умножават!  Grinning

miravarna, много весела и официална е сутрешната ти Великденска маса!
Меридит, мила, хич не се извинявай! Мушмулката е винаги на първо място! И аз като Леля Ог, щях да ти кажа, докато не сте изяли яйцата, да направиш възстановка, но сега здраве да е, когато имаш време.  Hug
mama1+2, много сладуреста и нежна е масата ти! Разглеждах я с най-голямо удоволствие! И преди е чудесна, но след е и вкусна, така че ако мен ме питаш, бих избрала "след"! newsm80 newsm22
Леля Ог, благодаря ти за комплимента за моята великденска маса! Скоро ще снимам сгъването на салфетката, аз си го измислих да е малко "по-така"  Wink  bowuu. Твоята сутрешна маса е много весела! Най-интересното е, че си успяла хем да я разделиш на два лагера, хем си успяла и да ги"вържеш"! Зачита се! Но не се отпускай, имаш много да наваксваш с наказанието!  Laughing Laughing Laughing
Дина, благодаря ти! Много си мила!  Blush Честито на твоето момченце! Да е живо и здраво, да расте умно, много да ти помага, да те обича и уважава!   bouquet Много класа, вкус  и нежност лъхат от златната ти маса!
apgrigorova, много са сладки и свежи цветенцата в черупките от яйчицата!
Априле, стилно, както винаги!
Близнаците, дълго и с много кеф гледах масата ти! Чудна е! Забравих да те поздравя за козунака в другата тема - чуден е станал на вид, а сигурно е бил такъв и на вкус!
Lady-B, много шаренко и весело е всичко от украсата ти! Създава страхотно настроение! Благодаря ти за комплимента!
Ева–Вива, с удоволствие разгледах целия ти албум! Много празнично и весело е било у вас! Личи си, че украсяването ти е  голяма страст!
cleo1984, браво за коледната ти маса! Надявам се скоро да ни покажеш и още някоя!
Така... Пак за Леля Ог... Това ще е най-красивата морковена маса, която някога съм виждала! Ставаш все по-добра, да знаеш! Wink Изпипана до последния детайл! Очарова ме! Crazy  bouquet
вилия, добре дошла! Чудесна маса в източен стил!

Меридит, ти излезе права, мила, че от тези лилиуми ще излезе още една маса. Ето я и нея:

А това е снимка на щипките за салфетки, специално за Lady-B:

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:39 от yagodka

# 505
  • Mostly in my mind
момичета, откъде се сдобивате с щипките и пръстените за салфетки? или сами си ги правите? аз влезнах в един магазин за стъкларски работи и за 4 бр. (пък не бяха нищо кой знае какво) ми поискаха 14 лв.  Shocked

# 506
Момичета, благодаря ви за похвалите и милите думи  Blush

Меридит, мама 1+2- малките яйчица са бонбонки , с шоколад и ядки.
мама 1 +2 - ника ми е такъв, защото и аз съм мама на близнаци  Simple Smile момиче и момче, на 5годинки са  Heart Eyes твоите колко са големи ?  Hug
Леля Ог- избирам вторият вариант  Simple Smile ти да приготвиш тези прекрасни сладки  Flutter а ние се стягаме за гости  Party  Wink
cleo 1984 , вилия- Добре дошли !   bouquet
Ягодка- благодаря ти за комлимента за козунака  Blush първият в живота ми  Laughing на вид не го докарах така както ми се искаше ..... Rolling Eyes но беше много вкусен , душичка.
Масата ти с червените лилиуми е много красива  Flutter и отново различно сгъване на салфетките , браво !   bouquet
Леля Ог- много слънчева и хубава маса .   bouquet Всичко ми харесва , салфетките, панерката за хляб , зайчетата ......... Heart Eyes Ние с теб вчера сме мислели еднакво  Simple Smile и аз правих вчера " оранжево - морковена " маса  Simple Smile мойте " зайчета" много обичат да хрупкат морковчета.
Ето и моята маса от снощи .

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095172.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095273.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095243.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC095254.JPG

# 507
Момичета Благодаря Ви за милите думи много се радвам че съм сред Вас.Страхотни сте Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 508
Момичета, благодаря ви, много сте мили  Hug Hug Hug Радвам се, че има такава тема, за да обменим идеи и в домовете ни да е празнично дори без повод   bouquet  bouquet  bouquet

# 509
  • София
Благодаря Ви за хубавите думи, мили момичета!

Ewa-wiwa, страхотна маса! Много стилно! И украсата ти е невероятна! Разгледах с интерес всяка снимка и повторих даже Wink

Лолита, здравей! Очакваме да сподели и ти своите идеи!

Cleo, добре дошла! Не е късно, поводи за хубава маса - всякакви има!

Леля Ог, моля, моля, моля! Направи сладки и за мен! Аз не съм по тази част и обясненията за „лесно е..” ми прозвучаха на .. китайски диалект,..  Blush
Ах, тези твои снимки ме заредиха с настроение! Зайчетата са страхотни! А аз така и не можах да си намеря пръстени за салфетки с Великденски мотиви,.. Изкупих целия Джъмбо, но не видях къде са пръстените,..

Вилия, всяка маса е шедьовър – уникална и неповторима, а най-важното е, че е направена с любов! Твоята е много стилна! Виждам богати орнаменти по китайските пръчици – много ги харесвам

Yagodka, невероятна както винаги! Този аристократичен цвят винаги ми е харесвал!
Благодаря ти за снимката – сега ми стана ясно за щипките  Wink  Това е страхотна идея – могат да се реализират различни начини на сгъване на салфетката и ти ни показваш все по-красиви варианти!

bliznacite2004
, страхотно! Подбрала си даже салфетките да са в тон с двата цвята на масата!

Общи условия

Активация на акаунт