Аранжиране на маса ...

• 261 910
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Хей, момичета, разпространявате слънчево настроение в този дъждовен ден!   Hug

Аз минавам само да почерпя.

Засега аранжировката вкъщи е "Къде ми е чорапът?", ако сколасам да аранжирам за довечера, ще показвам утре. Хубав ден на всички!

П.П. Изтрийте, моля, една черна точка, че не ми отива на тоалета за рождения ден!  Flutter

# 541
  • Стара Загора
Леля Ог браво ти си готова за всички категории в конкурса.

# 542
Ягодка не се ядосвай.... Hug..на мен пък ми хареса много масата /както вече казах/.... Peace
Леля Ог...няма как да ме чуеш ...това го има в един филм ...,да обясна малко преди това.Двама полицаи/партнъори/ ....преследват едни престъпници с кола...този който кара винаги кара колата като бабичка...,а сега кара като никой друг път...,след като хвашат престъпниците ,колегата му веднага се обръща към него и викайки  му казва...-"Ето така те искам да караш ,ето така!!".....
....И сега какво искам да кажа аз.....-"Ето това е твойта маса ,с която ме разби!!!"  newsm51 newsm51 newsm51
И ти ми казваш ,че си познаваме масите.... Wink...изключително ме изненада,особена с идеята да обиколиш всяка свещичка с балучки.... smile3501,и този здравец ...чушчиците и самите чинии /аз такива нямам/ ooooh!.Невероятна си... Hug ...много ми хареса,няма какво повече да добавя.

Ивира ,честит рожден ден ,мила!Да си жива,здрава и много обичана жена!

махаме ти черната точка  Wink

Алекс_ог97 аз помислих ,че това е нещо друго във вазата.Но иначе аз работя с такава еко почва,имай предвид ,че не е хубаво да стои във вода,след като набъбне махни водата.Иначе се разваля бързо и започва да мирише на жабуняк. Peace

# 543
Ягодка - не исках в никакъв случай да те засегна. Съжалявам , че така си го усетила.
Нали в крайна сметка сме се събрали тук, освен да си хвалим аранжировките, но и да
получаваме критики и мнения - мисля че това е идеята на темата.
Още веднъж се извинявам.  bouquet

Ивира , честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и любов!!!

Леля Ог - масата е страхотна - тематична и много  уютна! Браво!  bouquet

# 544
Ягодка - не исках в никакъв случай да те засегна. Съжалявам , че така си го усетила.
Нали в крайна сметка сме се събрали тук, освен да си хвалим аранжировките, но и да
получаваме критики и мнения - мисля че това е идеята на темата.
Още веднъж се извинявам.  bouquet

Разбира се, нека да се критикуваме, но нека и тонът бъде по-мек, така на всички ни ще е по-приятно!   Hug bouquet

Ивира, честит рожден ден! Да си жива и здрава и мнооого щастлива!  bouquet Трием, трием, ама само днешната черна точка, че иначе ще се отпуснеш много!  Laughing
Алекс, добре дошла! Жалко, че спря да показваш манджи в другата тема! Много хубави месца и кремчета показваше... Масата ти е симпатична и без бяла покривка! Само ще те помоля, ако може да снимаш малко по-отгоре, защото масата не се вижда съвсем добре.  Надявам се да се включаш по-често!  bouquet
Deizi-Kreizi, благодаря ти за комплимента! Радвам се, че масата ми ти е повдигнала настроението! Flutter
Леля Ог, за сега това ти е МАСАТА, според мен. Бие по всички параграфи даже и морковената! Страхотна битова маса! Забелязах, че пръстенчетата, оплетени на една кука около приборите, са с три от цветовете на покривчицата в ъгълчето - много оригинално! И малките лукчета, около свещичките... Здравецът... Очарована съм! Flutter

Ето и от мен една маса от вчера:

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 00:56 от yagodka

# 545
Ивира, честит рожден ден!    Tada Да си жива, здрава, щастлива! Винаги да си обичана и винаги изпълнена с вдъхновение! Мерси за почерпката! Едната черна точка ти е изтрита, но маса чакаме ние   Naughty Laughing

Ягодка, не се ядосвай, масата ти е повече от прекрасна, а Aprile едва ли е искала да те обиди! Личи си колко много си се постарала за нея и ефекта наистина е  newsm81 Тъкмо щях да пиша, че това е най-красивата ти маса и гледам, че си пуснала нова  Laughing  smile3501  Сигурна бях, че тия лалета няма да останат с една маса и ето новата. За сега това е първенец! Много е красива, много екзотична! И как хитро си подредила листата от лалетата като палма, даже ме заблуди в началото! Страшна си, няма спор!  Hug

Момичета, много много благодаря за похвалите (Меридит, ти чак ме засрами!)   bouquet  Hug
Това ми е първата "мислена" маса. Отдавна ми се върти в главата идеята за битова, но трябваше да мине време да се избистри. По празниците ходихме до Панагюрище и си купих тези съдове, по два лева парчето (в София са по 4,50 лв). Много красиво зелено са. А малките съдчета са само част от колекцията ми. Обожавам такива и винаги си купувам, когато пътуваме по градовете. Пръстените за свещите направих от захарно тесто (сега се сещам, че и пластелин би свършил работа) и на него залепих арпаджика. А най-любимото ми от масата са дантелките на една кука за приборите. Те са ми подарък от мъжовата баба, още от преди 6-7 години сигурно. Имам много, в различни цветове- и сини, зелени, кафяви и тези, които виждате. До сега не съм ги използвала, но вие ме вдъхновихте.

Още един път благодаря за хубавите думи и ви поздравявам за красотите, които показвате!

# 546
Ягодке.....,нямам думи  smile3501..това определо са твоите цветове...приказна е станала масата ..браво  newsm51.Допадна ми много,даже кажи кога да идваме на гости... Wink

Чак ме засрамихте момичета,че скоро не съм показвала нищо ..,пък вие ме разбивате с всяка следваща маса... Embarassed...,ще се взема в ръце току виж сте ми писали и на мен черна точка.../поне ще си правиме компания с Ивира hahaha Joy Joy/

# 547
Аз повече вися на балкона в тая тема и само се възхищавам на красотите ви, момичета, и на старанието и желанието, с което ги правите. А сега само да кажа, че по принцип не съм фен на жълтия цвят и общо-взето го избягвам, но сега, покрай жълтите маси на Ягодка, като че ли го открих за себе си. И то точно на тая първата жълта маса, която предизвика леката дискусия. Точно тя ми се хареса и се загледах, та се учудих и от себе си. Така че, наистина е въпрос на вкус, усещане и възприемане. Много красива е тая темичка, поздравления за всички вас!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

# 548
  • Кукуландия
Страхотни неща сте показали, момичета!  newsm51
Наминавам само да ви поздравя и да се запиша да следя темата!  Blush

Снимката е от www.mydreamwedding.ca.

# 549
  Здравейте  пчеличкитееее Hug

Ивира- Честит Рожден Ден! Бъди здрава , усмихната, обичана и винаги в хармония близките хора и себе си!   bouquet  bouquet

Какво да кажа аз за новите красоти... то аз за предните ви аранжировки още не успях да се включа  и вие вече по- още една сте показали....
   Ягодка- и двете жълти маси много ми харесват! Твоят подпис е във всеки един детайл- а именно креативността ти- защото можеше просто да сложиш лалетата във ваза и салфетките до чиниите... Пак щеше да е красиво, но нямаше да оживее така , както се е получило и се получава всеки път Hug Възприятията ни за цвят и комбинации са нещо много индивидуално- и добре че е така, иначе щеше да е скучно... Стига да е естетично- винаги има още варианти и комбинации, но всеки се спира на "своя" А при теб винаги е естетично!Сигурна съм  че Априле също мисли такаи не е искала да прозвучи така , че да ти стане неприятно Hug
 Тропическата също е супер!
Леля Ог- какво да кажа...те момичетата вече са казали всичко! Невероятна е масата! Няма да ти казвам как ми действа на мен- всичко битово ме хвърля в носталгия- в хубавия смисъл на думата Heart Eyes Прекрасни са ти съдовете- да си ги ползвате със здраве!
 В тази връзка - аз си примъкнах цял комплект глинени гювечета от България , както и още много сервизи и сувенири , подаръци от сватбата ни ит.н. от България до тук- първо ми ги закараха до Лондон -по суша по море, после мъжа ми ги пренесе от Лондон при едно пътуване по въздух LaughingЛуда работа , но не мирясах докато не ги прибрах тук да им се радвам Crazy
Вчера направих едно откритие- магазинче за "Афрокрафтс" , в което имаше много аксесоари за маса и ... 70 % намаление Mr. GreenТочно от там си взех едни платнени салфетки , които много наподобяват български битови и мислех да ги комбинирам с гювечетата и да за формя една битова трапеза. Е вече няма да е изненада- да кажем , че леля Ог ме вдъхнови още повече
  !  bouquet
Алекс- добре дошла ! Много е нежна масата ти! Продължавай да се включваш!
Кремче- много е симпатична аранжировката ти за следобедна закуска!И много вкусна изглежда!
Извинявам се ако съм пропуснала някой... този пост го пиша от обяд и все нещо става ... цяло чудо е,че малкия не го затри... Hug

# 550
   Ето и нашата маса от снощи:

Аз пък , колкото ви се радвам на пъстрите маси- толкова съм затънала само в тези пастелни гами на кремаво , зелено , кафяво и т.н. Просто след Великденските ми шаренийки сега балансирам така Hug

# 551
  • Русе
Здравейте момичета, минавам само на бързо и нямах време да разгледам подробно всички красоти, които сте сътворили, затова ако изпусна някоя, моля да ме извините.
Дина, стил и красота, както винаги  Peace
Ягодка, много ми хареса жълтата ти маса с плодовете  Hug
Леля Ог, наистина една коренно различна маса. Поздравления!   bouquet Според мен темата имаше нужда от една такава маса

Ето и моята маса от снощи - празнувахме 20 г. от сватбата. Ето това сътворих набързо след работа. Благодаря за идеите, всички са ваши   bouquet

Сега да поработя, пък после ще намина пак, да разгледам по-обстойно  Laughing

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:39 от mama1+2

# 552
Добро утро, момичета!

labrex, много се радвам, че ни наглеждаш!  Hug
Uinen, добре дошла! Много красива снимка. Имам точно такива високи свещници/вази, останаха ми от сватбата на приятелката ми. И са точно така в две височини. Сега почвам да мисля в тази посока, но кога ще го измисля не се знае.

Dina767, първо благодаря за хубавите думи, много си мила! Второ, ако ти направиш битова маса, сигурна съм, че ще е съвсем различна от моята и за всички ще бъде интересно да я видят.
Много харесвам аранжировките ти, имаш красиви съдове и красиви салфетки. А най-важното е, че имаш усет и умееш да съчетаваш нещата.  Ох, знам, че казах за чиниите вече, ама тези са много красиви! Харесва ми  и стъкленото топче.

mama1+2, да сте живи и здрави, дълги години щастие ви желая!   bouquet Масата ти е прекрасна, а с тези сърца и червени камъчета става съвсем "любовна"!

Приятен ден на всички! Чакам празничната маса на Ивира с нетърпение!

# 553
......
Dina767, първо благодаря за хубавите думи, много си мила! Второ, ако ти направиш битова маса, сигурна съм, че ще е съвсем различна от моята и за всички ще бъде интересно да я видят.
Много харесвам аранжировките ти, имаш красиви съдове и красиви салфетки. А най-важното е, че имаш усет и умееш да съчетаваш нещата.  Ох, знам, че казах за чиниите вече, ама тези са много красиви! Харесва ми  и стъкленото топче.

тя го е казала много добре  Peace
Бих добавила само, че наистина правиш неверотни неща  Hug

# 554
Благодаря за комплиментите за тропическата ми маса! И аз много си я харесвам.  Flutter Имаше какво още да се донаглася, но малката само толкова време ми отпусна.  Grinning

Лабрекс, радвам се, че си преоткрила жълтото.  Hug То и моят цвят не е, най-много една-2 тениски да имам в жълто или някоя гъбичка за миене на чинии.  Laughing Но и аз погледнах на него с нови очи. Определено внася много настроение.  Peace
Дина, нежно, стилно и красиво! Аз пък много се възхищавам на масите ти, защото точно бежовото, кафявото и зеленото са моите любими цветове!  bouquet
mama1+2, честита годишнина! Да сте живи и здрави и дълги години да се обичате и уважавате!   loveuuu Много нежност и любов лъха от масата ти!   bouquet
Леля Ог, битовите ти чинии са страашни! Аз пък за първи път виждам такъв цвят - много приятно зелено. Виждала съм все кафяви.

Ето от мен една маса от вчера, вдъхновена от масата на Априле, където видях комбинацията от жълто и лилаво, и се влюбих в нея ( в комбинацията, де  Laughing):

Не си отдъхвайте!  Laughing Имам още една идея за жълтото. Даже две, но май ще успея да осъществя само едната, че лалетата си отиват.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 01:05 от yagodka

Общи условия

Активация на акаунт