Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • КиТ
Здравейте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добрах се до Разград  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

3 часа пътувам от Свищов-Русе, а по принцип е час и 20 минути минахме през Бяла(по принцип от там не минават маршрутките...но другия път не бил разчистен) и там едни километрични опашки от тирове #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тръгнах от Свищов в 12 и 3 и 50 бях на автогарата в Русе Shocked Shocked Shocked Shocked,тъкмо за автобуса за Разград който тръгва в 3.........

Късметче и аз не бях виждала такава зима,такова нещо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!в Свищов е ад Sick Sick Sick Sick,но в Разград е по-добре пече слънце и няма толкова сняг

# 151
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Малеееееееееее,тва село върви на разсипия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

цял ден сте на 10-та страница,защо бе муцунки ги вършите тия работи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
пламкаааа,а добре дошла в города Разграда Joy

кво става с третите субове ще качвам ли днес още една серия Hug Hug Hug

виви,много готини стиховете,ама с моя третокласен руски......няма да успея да ги чекна
айде сега изчезвам за малко,после ще се видим Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 152
Здравейте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добрах се до Разград  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

3 часа пътувам от Свищов-Русе, а по принцип е час и 20 минути минахме през Бяла(по принцип от там не минават маршрутките...но другия път не бил разчистен) и там едни километрични опашки от тирове #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тръгнах от Свищов в 12 и 3 и 50 бях на автогарата в Русе Shocked Shocked Shocked Shocked,тъкмо за автобуса за Разград който тръгва в 3.........

Късметче и аз не бях виждала такава зима,такова нещо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!в Свищов е ад Sick Sick Sick Sick,но в Разград е по-добре пече слънце и няма толкова сняг

Плами, добре дошла!!!  Направо ти съчувствам, знам за какво говориш. В Тутракан сме почти между река и планини- от събрания сняг се образуваха снежни планини, из улиците ввърим в  нещо като тунели- снегът на повеюето места ми стига до кръст

# 153
  • КиТ
vivivi2   Hug Hug Hug Hug,ти си съседка на Късметчето тя е от Силистра там сте си близко Mr. Green

Малеееееееееее,тва село върви на разсипия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

цял ден сте на 10-та страница,защо бе муцунки ги вършите тия работи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
пламкаааа,а добре дошла в города Разграда Joy

Това е защото ме нямаше Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

А нали Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyнай сетне...

И аз нещо не съм на ти с руския,някой да преведе Rolling Eyes

# 154
vivivi2   Hug Hug Hug Hug,ти си съседка на Късметчето тя е от Силистра там сте си близко Mr. Green

И на тебе съм малко съседка- Слистра ми е на 60, а Разград май около км80  Stop Hug

# 155
Здравейте Hug
Ние днес бяхме с шейната навън GrinningОбаче такава зима не си спомням да е мило през последните 10 г. ooooh!
Такива стихове тепърва ще срещаме.Дядо ви Рамиз ще ни види сметката. Mr. GreenЧовека цитира Шекспир и Достоевски Whistling

# 156
  • КиТ

И на тебе съм малко съседка- Слистра ми е на 60, а Разград май около км80  Stop Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001

# 157
Здравейте. Пускам субовете на 3-та.
Ще копна и предните серии, че да си вървят комплект.
После ще си изповядам един грях.

# 158
Не ни дръж в не ведение дълго...

# 159
  • КиТ
Не ни дръж в не ведение дълго...

Казвай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,къде е попа
? Rolling Eyes

# 160
# 161
Това със скритият линк как ставаше?

# 162
  • КиТ
Забравила си = след  url и не ти си е получило Wink

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 163
Пламиииииии  Hug Hug Hug Hug Hug
Срам.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Първо, искам да помоля ако видите някъде дефект, да не бъдете тактични, а да кажете, за да го оправя. Много моля, накрая вече нямах нито време, нито нерви за последно преглеждане.

Sad Sad Sad Sad Sad Sad

И второ - грехът ми: Като прочетох стиховете на руски, се изкуших да се намеся в превода - много драстично, признавам. Така че сега имаме един английско-турско-руски превод на поезията в трета серия. Ако някъде сме избягали от истината, мнооооого ще прощавате, но поне докарах звученето в мерена реч. Сега ще копна стихотворението тук, да видите какво се получи. Ако има забележки, не е късно да поправим.

# 164
Всеки на света живял
убива своите любими.

Един - с жестокост.
С отрова - друг.

Коварните убиват с думи.
Страхливецът убива със целувка.
Сърцатият - на място поразява.

Един убива на силите в разцвета.
А друг убива на преклонна възраст.

Някой - заради на златото властта,
а друг - от сляпа похот.