Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 151
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
На този светъл празник каква хубава новина чуват ушите ми Laughing ох дано,дано
Честит Свети Валентин на всички влюбени,а на тези,които не са им пожелавам да срещнат по някои Кенан или Ийит в близкото бъдеще..
Честит Трифон Зарезан!  Mr. Green яко да се напиете,за радостната вест  Joy
и Заговезни..Прощавайте,ако има нещо  Flutter Hug Hug Hug Hug

# 706
 ЧЕСТИТИ ВСИЧКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts cook cook cook cook cheers cheers

КАКВА НОВИНА САМО! ЛАКУНЧЕ, ЗЛАТНА ТИ УСТА!!!   newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 707
  • София,
Честити празници на всички  Hug  Hug   Hug

Благодаря за споделените серийки на Езел, зарибихте ме и мен, сега го тегля и довечера  като приспя децата ще си го гледам  Hug  Hug  Hug та после да се включа и аз в анкетката, че то така като си нямам и представа за какво става на въпрос Sick

А от къде да си намерим книгата - Листопад в кои книжарници са я пуснали, на кое издателство е newsm78

# 708
Добър ден,честит Свети Валентин,Трифон Зарезан и Сирни Заговезни.  Two Hearts   cheers  friendship

# 709
сега да благодаря за серията вече изтеглена. Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 710
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Момичета пускам нова тема от сега,защото излизам и незнам кога ще се прибера.Като изпишете тази преминете на новата. Hug

НОВА ТЕМА

# 711
  • при най-добрия мъж...
Честити Ви праници на всички!
Изпращам ви най-хубавите си пожелания от слънчева Варна Hug Hug Hug

А,Лакун,нали знаеш,който първи съобщи добрата новина получава мюжде.Ти какво си избра от село? newsm47

Само,ако си чуя превода по Нова ще ги съдя за авторски права box box box

# 712
Кой каза, че нова е купила Езел. Аз съм го пропуснала. Ако е така - значи и ние имаме пръст заради кореспонденцията и изпратените рейтинги...

# 713
и аз да попитам дали е сигурно,че е Нова..то или е Нова или БТВ,но може и да е друга,ама се съмнявам..те двете държат правата да турски сериали Mr. Green

# 714
  • при най-добрия мъж...
Оф,моя е грешката.Никъде не се споменава за Нова,не нам защо така реших,че ще са те. Embarassed Embarassed Embarassed
Може и БТВ да е,да го цопнат в праймтайма.И накрая на сериите да съобщават:превод:екип на форум БГ-Мама
Crazy Crazy Crazy

# 715
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Хубави новини - момичета не бих се усъмнила вашия превод да е по-добър от този на телевизията. Мерси за хубавата новина.

# 716
или е Нова или БТВ,но може и да е друга,ама се съмнявам..те двете държат правата да турски сериали Mr. Green

Чак пък права... Това да не е Бундеслигата?! Няма такова нещо. Филм може да купи и гаражната кабеларка от Горно Нанадолнище.  Joy Joy Joy Joy
Момичета, какво гледате в момента. Аз се чудя кой да подкарам...  newsm78

# 717
И накрая на сериите да съобщават:превод:екип на форум БГ-Мама Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз мисля, че може да е Нова - нали питаха за рейтингите. Ако сме ги случили в момент, когато се оглеждат за нови покупки... Ето сега свършва Мазния..., пускат нещо ново... може да имат глад за турски сериали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 718
Аз гледам граф Монте Кристо  Mr. Green

# 719
Аз гледам граф Монте Кристо  Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт