Жената Овен - Тема 7

• 22 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
МИРАМЧЕ Hug
Душе, да ти кажа аз от страх не си купих, хлебопекарна, че мрЪ за ЛяП душоууууу. Все връз машинката шЪ лежа и ще чакам поредната порция тестанУУУУ Joy
Така, че меся на ръчица ама рядкоооо. Та така де, нарочно не си я купих. Иначе мои познати са много доволни както  Мирамчето казва. Правят много разновидности хляб и разни други тестяни вкусотии.
БЕНДЖИ Hug
Всичко си споделяй тука ти. Нали така ниЙ кЪт първи приятелки щЪ пУдкрепямИ и ако искаш съвети шЪ давамИ а ти вече ще решеваш какво да праЙш Hug
ЕЛИЧКААА Hug
С тоЗ козел мЪ усмърти и докато пиша и сЪ хилА и сигурно сто грешки съм насатворила Joy Ама и ти луда глава беййй, решила и сЪ забременилааааааа rotfImbo
ДЖЕЙКЕ Hug
Ти преди да тЪ Фани тая ангина що не пи от моя вълшебен шУруп бе момиче. Нали помниш преди нова година на колко момичета го писах и че и помага. И не само на нашата тема ами и по други теми бяха доволни момичетата. БЕгай сИга на ДоФтур, че да не стане по лошавУ Hug

# 91
Делта, пиши ми и на мене вълшебния ти шУруп, моля!  Laughing

# 92
Като пропишете не мога да ви стигна  ooooh!
Аз току що прецапах метри сняг с пола вдигната до кръста,мокри крака и изплезен език,така минах през целият център Crossing Armsтоку що...
Карък казвам ви..голЕм Crossing Arms
С колата съм,паля я,светвам фаровете и излизам да си изчеткам стъклото и тя.... ooooh! се заключи сама,а ключът вътре на таблото #Crazy централно заключване ooooh!
Сега се прибирам премръзнала със лилави кълки и пратих на местопроизшествието една казарма народ да се вайкат какво ще правят ooooh!
Навън вали,снегът ми е до дупето Whistling
Дано колата не реши да направи няколко кръгчета сама,че ще ме пишат из вестниците,защото двигателя работи и фаровете светят Crossing Arms

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 00:37 от Маргало

# 93
Хайде да се запиша и аз.
Алекс, мерси за темичката.
Cayenee, добре дошла   bouquet.
Бенджи, честита годишнина и от мен, да сте щастливи и да се обичате много дълго време.
Аз пък цял следобед рина сняг, не че има файда като продължава да вали.
Връщам се назад да ви прочета.
Маргалче, направо голям номер ти спретнала колата, особено в това време   umbrella.

# 94
..много съм тъжна.. smile3518

# 95

Какво се е случило, Дидка Sad ?

# 96
  • Varna
МАРГАЛЦЕЕЕЕЕ Hug
ЧетЪЪЪ и сЪ хиляяяяяяяяяяяяяяяя. Мацка, много кофти номер от страна на твоята каручка. Дано тая рота която си пратила на помощ на колата да е оправила тоЗ сЪкЪтЪк. thumbsup
ДИДКЕ Hug
Какво става бе Душко????
Хайда малко милинки, че отдавна не съм ви сервирала smile3503
И айранчИИИИ

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 10:28 от DELTA_DELTA

# 97
Ами newsm78
Към един часа се прибра возилото hahaha
Диди,какво има миличка?

# 98
....какво да кажа.

Преди време моя мъж казваше - "Приятелите се избират, но роднините не"  Tired (тогава имах проблеми със свекървата)
снощи.... доста се поскарахме със зълвата  Cry Тя е страхотен човек, но съпруга и....
И сложихме Край!

Много ми е тъпо и най-вече болно заради Миро.
Не мога да разбера - толкова ли ни е трудно на нас хората да бъдем по-човечни и най-вече да си помагаме с роднините, а да не закопаваме другите!
Някой хора се борят за 2 лв., а други ги хвърлят през прозореца...

СЯкаш сме без души...

# 99
Добро утро.
Аз съм на работа вече и пия кафенце.
Делте, айрянчето ще го сръбна малко по-късно, запазвам си от него.
Дидка, напълно те разбирам защо ти е криво, а отстрани е лесно да се каже да не се разстройваш, но питай по някакъв начин да се занимаваш с нещо друго за да не го мислиш.
Маргало гледах снощи новините и тази сутрин ранните блокове по ТВ-то, ама вие много сте затрупани ooooh! Дано скоро разчистят, а твоите хора мислители да успеят да оправят проблема с ключовете на колата. Резервни нямаш ли у вас? Ако нямаш май ще се наложи да вадите нови Thinking Ох сега видях, че сте прибрали возилото, как го отключихте?
cayenne , благодаря за съвета, това и ще направя, ще гледам как да си подработя терена Mr. Green Щото вие знаете, овен науми ли си нещо, какво става. Flutter

# 100
  • забравих си мисълта...
Добро утро Овнета  Hug Hug Hug,

по едно Kaffeelatte и мюсли от мен за закускa. Не че си пасват заедно, но всеки да си вземе, от което му се иска.

Диде, то с роднините край няма. Не им се ядосвай, въпреки че понякога е добре човек да се наядосва, че да излезе навън всичката горчилка, която се е насъбрала.
Аз с роднините никога не съм се разбирала. Но сега трябва да излизам и след обяд ще ви пиша повече.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 12:47 от Venetta

# 101
Маргало, ама много инат, много рогата, тая твойта кола! Нарочно го е направила, ше занаеш!  Twisted Evil Joy Joy Joy От друга страна, ти си една щастлива жена, щом имаш цяла "наказателна бригада", която да изпратиш след полунощ из преспите да оправят нещата yes

Venetta,кафе лате с мюсли чудно ми се връзват на мен! bowuu Heart Eyes

Дидка, spoko

# 102
Добро утро момичета от мен. ))))

Еличка, този козел направо ме уби....)))) сигурно е било голяма гледка, аз щях да умра да се смея. ))))

Дидка, кофти са такива отношения, но в крайна сметка понякога така е по-добре. Поне няма повече да се ядосваш и натоварваш излишно.

Аз май и днес ще вися в къщи като прани гащи....освен ако мъжа ми не реши да разчисти още малко и да може да излезем с колата.

Маргало, голямо приключение с твоята кола. ) А резервни ключове нямаш ли?

# 103
  • Varna
ДИДКА Hug
Много кофти това със роднините. Добре, че аз поне се разбирам със братчето си и съпругата му.
Но и аз немога да разбера роднини които немогат да те оценят когато си до тях, когато ги подкрепяш а после отиват и сЪ оакват #Cussing out
ВЕНЧОРИ Hug
Много го обичам това кафе и си правя всеки следобяд smile3508

КАЙЕН- Hug
на лични ти пратих вълшебната лИмУнаТа Wink

# 104
Диди,успокой се spoko
По света има много злоба,много лоши хора...
Не ги мисли,опитай поне...
Те един ден ще научат своя урок.
Не им позволявай да вибрират в твоето поле Peace
Напиши на един огромен лист:
Дидка КОДЖАБАШЕВА-ЕДИНСТВЕНА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!!!!

Общи условия

Активация на акаунт