Жената Овен - Тема 7

• 22 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Туй го изтипосах в предната тема  Embarassed
Привет,чаровници!
Тези дни бях малко ангаже,че мъжо беше рожденик и два дни гости посрещах (по принцип не си причинявам това   ) ,после проблем с пИсИтУ имахме,та тъй...
Непременно ще изчета туй що съм отървала,щот'все пак съм Мара Подробната!
Инак сме добре,надявам се и вие!
Хубав вторник от мен!

Венета,благодаря ти и тук,че ме светна за новата тема   bouquet аз уж не съм от разсеяните  Blush

# 106
Аз пак съм си тук....)))
Щях да правя сладкиш, но нямаше прясно мляко на магазина....после мислех за друг, ама то времето си отиде...може би по-късно. ))))
В 16ч ще ходя да видя за една работа....може да ми стискате палци да е свястна и заплащането да е ок. ) че и да ме вземат де...))))

И да се оплача....моят мъж ще го пращат на Хисаря....а той не иска да ме вземе с него...(((

# 107
  • забравих си мисълта...
Mимина, удоволствието е изцяло мое, радвам се да прочета от всяка от нас по нещичко.
Елинце, това с козела е наистина много весело.
Маргало, имала си цяло приключение. Моята дъщеря също така веднъж си беше забравиха ключа в колата и тя се заключи, а и резервния ключ не знаеше къде е оставила, че се наложи да извика пътна помощ и те за секунди я отвориха. Само не знам как стои въпроса в подобни случаи в BG.
Mirama, стискам ти палци, а щом мъжът ти не иска да те вземе със себе си, кажи му че ще идеш ти пък другаде и то сама. Знам ли, може да си промени мнението. Но все пак ти си го познаваш и знаеш какво би го накарало да промени решението си.

# 108
Venetta, абе да ти кажа разбирам го, иска да си почине малко човека...) Ама аз пък до сега 10дена без него не съм оставала...)
Аз винаги имам вариант да отида някъде, но в общи линии си ходим навсякъде 3та с детето. )))
А там ще има разни процедури, басейн, сауна, фитнес....направили са го хората както трябва. )
http://www.vma.bg/page2.php?P2=18&SP2=23

# 109
  • забравих си мисълта...
Mirama, всички хора имат нужда да останат понякога сами или да прекарат няколко дни някъде сами. Мисля, че даже като си дойде ще те обича още повече, защото често кратката раздяла, без значение по какви причини, заздравява любовта и желанието на двама човека да са заедно. Нали знаеш, като човек е сит, не може да се наслади на някое вкусно ястие така, както като му го поднесат когато е гладен. Но и теб те разбирам, че ти се иска да си с него и да не си сама вкъщи, но би могла да го посетиш евентуално.

# 110
Попрегледах старата тема...Вени,радвам се Виви си е у дома!  Simple Smile
Цвети,големи сладурчета си имате...все едно гледам моите преди няколко месеца...лудницата нараства с всеки ден  Laughing
Да си похваля момчето - от неделя го броя проходил!  Party Досега само за 2-3 крачки се пускаше,а сега вече прекосява стаята сам  bowuu Като омеся питката ще почерпя!  Mr. Green

Не схванах шегата с гръмогласните варненки  Embarassed ,ама да кажа,че и аз не съм от тихичките!  Crazy Laughing

# 111
  • София
Mirama - ако измислиш да направиш неща,които иначе с него ти е по-сложно или ги отлагаш все заради него,толкова бързо ще минат тия 10 дни. Спомням си деня в който трябваше да се разделим за 6 месеца с моята половинка, когато го видях да ми маха от стълбите на ескалатора на летището,ми идеше да ревна с глас,но дните минаха все пак,гледах всеки ден да съм заета с нещо,за да не мисля.Видях се с познати ,които не бях виждала отдавна.
Няма да усетиш как ще отлетят 10 дни Hug

# 112
10 години са миг,какво остава за 10 дни...
Mirama Hug

# 113
  • Varna
МИМИНЧЕЕЕ Hug
ЧЕСТИТО ВИ КРАЧЕТААААА!!!

За гръмогласните Варненки нищо бе Миминка- то всички Овнички сме си гръмогласни. Това искахме да кажем. Joy Овена си е гръмогласен където и да си е роден и където и да жЮвеЙ Wink
МИРАМКА Hug
Опитай се да изтраеш 10 дена бе Душа. Пък после ще идете двамата. Аз имам страхотни спомени от Хисар. Бяхме във хотел Хисар- като принцеса се чувства там. А и хората които работеха там бяха много приятни- сприятелих се със тях за нула време. Ако нямаше някакъв конгрес там, щяхме да останем още една седмица. Така, че другия път ще искаш да те води във хотел Хиссар smile3503

# 114
Мимина,честити да са ви!!!

# 115
Не е проблема в 10те дена, това не ме бърка...) Ама дотогава ще трябва да се науча да си изкарвам и вкарвам колата в гаража....че иначе ще съм като с вързани ръце. ))))
Пък и аз много обичам да ходя по почивки...)))))

Маргало, страшна снимка, голяма си мацка. )))

# 116
Не е проблема в 10те дена, това не ме бърка...) Ама дотогава ще трябва да се науча да си изкарвам и вкарвам колата в гаража....че иначе ще съм като с вързани ръце. ))))
Пък и аз много обичам да ходя по почивки...)))))

Маргало, страшна снимка, голяма си мацка. )))

Ти пък Thinking мацка...омацкала съм се аз...веКи hahaha

# 117
Мимина, честити ви проходили краченца  Hug

Мирама  Hug
И на мен би ми било тъжно....и все пак му направи изненада Wink

И нещо старо, забравено от мен....за болката в думите...

http://bglog.net/Obrazovanie/11206

Целувам ви всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 16:18 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 118
Елате да ви нахраня дружина Hug

# 119
Момичета,тука ще ви пусна един линк.
Направете си и вие по едно дърво и пуснете адрес тук да си ги поливаме  Joy
Това е дървото на щастието и благоденствието Joy
Ето го моето:
http://treeofmoney.ru/133459
Поливайте ми го hahaha