Flormar

• 29 624
  • 194
  •   1
Отговори
# 75
Използвала съм само гланц на тази марка и останах страшно доволна.Много ми допадна.

# 76
Аз наскоро си взех тяхна четворка сенки и съм във възторг-супер пигментирани,нанасят се лесно,страшно са трайни и наситени на окото. Heart EyesМай ще изкупя всичките им сенки. Blush

# 77
  • 1st floor
Сдобих се вече с един червен лак - наистина покрива супер... Peace

# 78
Здравейте,мацки.Току що се прибирам и нямам търпение да се похваля.Купих си от тези сенки 09 номер(тюркоаз)само че на снимата цветът не е същия  http://flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=145&bolumid=2&markaid=6    от този гланц  304 номер    http://flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=130&bolumid=3&markaid=10   и червило 202 номер http://flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=131&bolumid=3&markaid=9#

Оу!
Моля те, дай отзив за червилото по някое време. Praynig
Тази сутрин пробвах червилото,мога да каже,че е плътничко,малко по сухичко,но не като тебешир де  Laughing  леко розовко.След това си сложих и гланца върху него и стана страхотно прасковено с блясък.

# 79
  • София
Аз наскоро си взех тяхна четворка сенки и съм във възторг-супер пигментирани,нанасят се лесно,страшно са трайни и наситени на окото. Heart EyesМай ще изкупя всичките им сенки. Blush

И аз съм се амбицирала за същото - да си накупя почти всичките им цветове сенки, но никъде около нас не ги намирам  Confused
Замислих се... дали на Илиенци няма да има голям избор на Флормар. Едно време като ученичка след стипендия винаги се мъкнех там да си пазарувам боклучки и си спомням, че имаше доста големи козметични магазинчета с неща на Голдън Роуз, Руби Роуз, Флормар и подобни от този ценови клас. Не съм стъпвала там обаче от години и не знам дали все още ги има  Rolling Eyes

# 80
  • 1st floor
Открих ги на ново място в подлеза на Сердика Mr. Green - минавате по стълбичките и отивате от другата страна , към ЦУМ - там навремето имаше в ъгъла аптека и Бокал, вече ги няма, но в първия магазин с козметика и сувенири видях през витрината , че има лакове на Флормар...Открих ги и на партера в малкия ЦУМ...

# 81
  • София
Открих ги на ново място в подлеза на Сердика Mr. Green - минавате по стълбичките и отивате от другата страна , към ЦУМ - там навремето имаше в ъгъла аптека и Бокал, вече ги няма, но в първия магазин с козметика и сувенири видях през витрината , че има лакове на Флормар...Открих ги и на партера в малкия ЦУМ...
И аз намерих още някъде - на метростанция Младост на пазара - два козметични магазина един до друг са, в единия има техен щанд с доста неща.

# 82
Днес си взех и от тези моливи-кафяв http://flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=58&bolumid=2&markaid=8 Да ги пробвам и тях. Peace

# 83
За София - доста продукти на марката могат да се открият в магазинче на ул. "Раковски" в непосредствена близост до пл. "Славейков". Ако се върви по ул. "Раковски" от към НАТФИЗ в посока пл. "Славейков", се пада на отсрещния тротоар, малко преди кръстовището с "Граф Игнатиев". Магазинчето е тип павилионче, на самата улица, не се влиза вътре, но има много козметика от този сорт. Няма начин да го сбъркате, защото в тази отсечка няма други магазини за козметика. 

# 84
  • София
За София - доста продукти на марката могат да се открият в магазинче на ул. "Раковски" в непосредствена близост до пл. "Славейков". Ако се върви по ул. "Раковски" от към НАТФИЗ в посока пл. "Славейков", се пада на отсрещния тротоар, малко преди кръстовището с "Граф Игнатиев". Магазинчето е тип павилионче, на самата улица, не се влиза вътре, но има много козметика от този сорт. Няма начин да го сбъркате, защото в тази отсечка няма други магазини за козметика. 

Да, знам го това павилионче  Simple Smile Мерси   bouquet

# 85
  • На изток от Ада
от вчера -едининични сенко за очи -розови
и калциев гел за ноктите

# 86
  • София/Бургас
В Илиенци има щанд с техни продукти. В понеделник бях там и и си купих единични сенки - розови (номер 6).

# 87
  • София
В Илиенци има щанд с техни продукти. В понеделник бях там и и си купих единични сенки - розови (номер 6).

Ммм, да. За там си мислех и аз. Ще намина някой от следващите дни значи  Grinning

# 88

Цитат
Тази сутрин пробвах червилото,мога да каже,че е плътничко,малко по сухичко,но не като тебешир де  Laughing  леко розовко.След това си сложих и гланца върху него и стана страхотно прасковено с блясък.

Благодаря ти, значи не ме устройва щом е сухичко...

# 89
Имам техен лак и от единичните сенки и от двете съм много доволна.Всичко съм купувала от парфюмерия ТИТИ(срещу Центъра по хигиена до аптека Адонис) имат голяма разнообразие на продукти от марката.

Общи условия

Активация на акаунт