Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София има най-голям избор на гримове на марката Flormar?
Къде в Пловдив мога да намеря по-голямо разнообразие от продукти на марката Flormar?
Къде мога да намеря магазин с голям избор на продукти на марката Flormar в Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София има най-голям избор на гримове на марката Flormar?
-
Къде в Пловдив мога да намеря по-голямо разнообразие от продукти на марката Flormar?
-
Къде мога да намеря магазин с голям избор на продукти на марката Flormar в Бургас?
-
Какви са отзивите за спиралите на марката Flormar?
-
Къде в София мога да намеря магазин, който продава продукти на марката Flormar?
Друго тяхно засега не съм позлвала, хвърлих око на една спирала 
Аз точно там си мислех първо да отида да проверя дали имат неща на Flor Mar, но се колебаех, защото мислех, че може и да нямат. Сега съм спокойна у=и направо там ще ида, че ми е най-близко и удобно
. Били спрени от производство.
Още не съм ги пробвала. Така се зарадвах като видях рекламата на Flormar на магазинчето, а то какво се оказа - имаше само няколко цвята от сенките и това е! Но все пак съм доволна! Може би вече съм 6-7 дни с лак на Flormar и още седи добре