Flormar

• 29 630
  • 194
  •   1
Отговори
# 90
Доволна съм от лаковете им Peace Друго тяхно засега не съм позлвала, хвърлих око на една спирала Simple Smile

Намерих този сайт за поръчки: http://www.framar.bg/proizvoditelya-flor+mar

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 21:34 от Damaris

# 91
Имам техен лак и от единичните сенки и от двете съм много доволна.Всичко съм купувала от парфюмерия ТИТИ(срещу Центъра по хигиена до аптека Адонис) имат голяма разнообразие на продукти от марката.
Много благодаря, че казваш за това магазинче   bouquet Аз точно там си мислех първо да отида да проверя дали имат неща на Flor Mar, но се колебаех, защото мислех, че може и да нямат. Сега съм спокойна у=и направо там ще ида, че ми е най-близко и удобно Grinning

# 92
Аз не можах никъде да намеря от единичните черни сенки без брокат  Cry. Били спрени от производство.

# 93
Наистина ли? Тъкмо мислех да си ги взема.

# 94
Не знам дали е истина. Така ми каза една продавачка. А и дори да е вярно все още в някои магазини може да има останали. Мъжо до вчера беше в София и много ме е яд, че не узнах навреме да му поръчам да ги потърси.

# 95
  • София
letsgo, аз днес си взех от черните с броката. Седят по абсолютно същия начин като другите, които са без (имам и тях). Брокат изобщо не се вижда като си ги сложиш на окото. Напълно са матови и наситени. Същия разкош са като другите. Взимайте си ги смело.

Иначе намерих на ул "Иван Асен" едно магазинче, в което имат сенки, моливи, лакове и т.н. на Флормар. Ако на някого му е близо там да каже да обясня по-подробно къде е магазинчето, че е малко и забутано Simple Smile

Ето така седят черните с броката. Другото на снимката са пак на Флормар перлен тюркоаз №09

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 23:06 от Addri

# 96
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотни са! Какъв пигмент само... Crazy

# 97
  • София
Дам, аз съм заклет фен вече. Други сенки изобщо не поглеждам от известно време  Crazy
Утре наистина отивам за още цветове. Каквото имат в магазинчето смятам да скокне в мойта козметична чантичка  Laughing

# 98
Дам, аз съм заклет фен вече. Други сенки изобщо не поглеждам от известно време  Crazy
Утре наистина отивам за още цветове. Каквото имат в магазинчето смятам да скокне в мойта козметична чантичка  Laughing

И аз съм във фенклуба и не само на сенките. Peace Лаковете им за нокти също са много добри като трайност и имат страхотни цветове. Simple Smile

П.С. Хайде...утре ще чакаме още снимки,като накупуваш новата партида сенки. Laughing

# 99
И аз вчера си взех от единичните сенки - черни, но са с брокат, нямаше матови  #Cussing out Още не съм ги пробвала. Така се зарадвах като видях рекламата на Flormar на магазинчето, а то какво се оказа - имаше само няколко цвята от сенките и това е! Но все пак съм доволна! Може би вече съм 6-7 дни с лак на  Flormar и още седи добре   bouquet Много съм доволна  Peace

# 100
Аз не можах никъде да намеря от единичните черни сенки без брокат  Cry. Били спрени от производство.
Как ще са спрени аз скоро си купих Simple Smile
Addri, тия зелените на око така ли седят, защото аз така на пръсти си взех едни тъмно бордо и тъмно лилаво, ама на очите не са толкова наситени дори и с база, черните обаче са супер

Здарвейте,момичета.Днес се сдобих с ето този черен молив   http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=58&bolumid=2&markai       и ето тези сенки   
http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=145&bolumid= … 74;ия цвят само че е малко по розовко

Червилото на 33-тата снимка какво е Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 14:06 от Анонимен

# 101
  • София
Взех си преди малко единични сенки - тъмно синьо (номер 020) и едно тюркоазено, но много интересно, номер 009 е, не откривам снимка. Исках и черните да си взема, не ми пречи, че имат лек брокат, но малко преди аз да отида в магазина някой  купил последните  Mr. Green С коя от вас се надпреварвам за тях Joy

# 102
Момичета и мен ме зарибихте Grinning и аз ще отида в най- скоро време да си накупя от сенките им  Flutter

# 103
а ФДТ на Плормар добри ли са?

# 104
  • София
Не ги бях пробвала до сега тюркоазените на око, но сега ми стана интересно и си мацнах върху грима, с който съм от сутринта (в бежовата гама, без база) и си седят също така наситени както на пръста.

Иначе ходих до магазинчето да си купя и други разни, но се оказа, че нищо не е останало от тези, които си харесах. Продавачката обаче каза, че всеки понеделник зареждат с Флормар защото много бързо им ги изкупували  Crazy Та в понеделник пак съм първа писта

Общи условия

Активация на акаунт