Шокиращ фестивал в Дания

• 8 046
  • 109
  •   1
Отговори
Извинявам се, ако вече има такава тема, но се натъкнах на поредното човешко безумие и ми се иска да помогна по някакъв начин. Не знам дали нещо ще можем да променим, но се надявам, че това ще спре Praynig. Става дума за кървав фестивал в Дания, на който се избиват делфини за удоволствие, пред очите на деца Sad

Ето страницата във Фейсбук:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=458758315332&ref=nf

А това е Петицията за забрана на този кървав празник:

http://www.petitiononline.com/Dolphend/petition.html

# 1
Ай сиктир.

# 2
Грозна история.... май хората не жалим нищо, за да задоволим зверските си нагони. макар и зверовете да не убиват за удоволствие, а за да оцелеят.

# 3
Наистина е шокиращо. Чак ми е трудно да го повярвам.  Confused
Защо делфини? Защо изобщо трябва да има убийства?!

# 4
Имаше такава тема преди 3 месеца

# 5
Това е лудост,тези не са с всичкия си  #2gunfire
Подписах петицията...

# 6
  • sofia
Изроди!!!

# 7
Това е лудост,тези не са с всичкия си  #2gunfire
Подписах петицията...

Тез петиции , верно за нищо ги нямате.

# 8
  • София
Тази тема се появява периодично на всеки 3-4 месеца. Който го види и пише възмутен.Ама ние отдавна сме ги гледали тези неща.А и никой нищо не е направил досега.
  Астарта, да ти пусна ли линкове за китайците, дето ядат абортирани бебета, или където дерат живи кучетата, или където пържат жива рибата? Или където държат мечки в клетки и с тръби в коремите им източват жлъчния сок? За японците, които ловят и избиват делфините и ги влачат живи по улиците, вързани за камион??Но няма, който иска, може да си ги намери сам.

# 9
Тайна, пусни ми на мен това за бебетата!  Shocked Живяла съм в Китай, не съм и чувала за подобно нещо. За живата риба, дето я пържели, паднАх от смях. Те не купуват умряла риба, като нас. Никога не биха го направили. Умъртвяват я непосредствено преди готвене. Е, вярно, веднъж в кварталния ресторант видях как готвачът я бухна в пода, за да я умъртви и повече риба тм не хапнах, но това за бебетата ме разби! Дай ми линк, ама на лични. Кучешко месо не съм видяла никой да консумира. То въобще си е специалитет на един друг народ, ама то нали всьо що е дръпнато, все е китаец...  Whistling
И о, разбира се, съвсем в реда на нещата е да трепеш делфини за удоволствие... Аман от теми за възмущение, значи...  Tired

# 10
Само се чудя, за тези няма ли директиви?

А ние тук, като ни писне от нахапани деца и не само....и тръгнем с пушките да изтребваме кюпеци, как природозащитниците гракват Close

А в повече ми идва това, че 10 дневен престой на мастия в приют е около 1оо лв, а държавата ни милата и непорочна изплаща по 35 лв детски на месец....да ги ...ама #2gunfire

# 11

Нищо... пак да има да затвърдим петицията...

Тази тема се появява периодично на всеки 3-4 месеца. Който го види и пише възмутен.

Аз го видях много по-рано обаче не се възмутих... Имат си традиции хората... какво да ги правиш... Така изразяват радостта си...

# 12
Тайна, не виждам за какво е тази ирония Rolling Eyes
Темата може и да е пускана, още в началото се извиних, че не съм търсила дали има тема с подобно съдържание. За мен това е нещо съвсем ново, не бях чувала за него и съм меко казано шокирана. Понеже не знам какво друго бих могла да направя, реших да дам колкото е възможно по-голяма гласност. И не виждам нищо лошо в това.
Чудя се как до ушите на Бриджит Бърдо стигна лошото отношение на българите към горките мечки и ние бяхме световно порицани, но за този фестивал никой не говори.

# 13
  • София
   Не е ирония! Извинявам се, ако така е прозвучало, но като си дълго време някъде, постоянните повторения започват да омръзват. А и колкото петиции да подписваме, и колкото и да се възмущаваме, те продължават да си ги правят тези неща и хич не им дреме.

# 14
Ами за мен също е нова тази тема! И ако е имало петиции и преди, а фестивалът си продължава, значи те наистина не вършат никаква работа, което в този случай е жалко. На вас щом ви е досадно в тази тема, защо пишете?!

Общи условия

Активация на акаунт