True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Нортман[/b],Свекър ти май ще го дават тези дни във филм по про бг-Стъклената къща,голям е психар  

Кой бе-свекър ми или филма newsm78

Специално в този филм  психото е той свекито ,не мож да не си го гледала  Thinking Филма е от преди няколко години

Не съм бе,аз не гледам психарии Naughty Ще го помоля да ми го разкаже Mr. Green

# 46
  • Срещу планината:)
Е тогава в Мама Миа го гледай с този филм открих Абба,не че преди не съм ги чувала,но музиката много ми допадна  Peace

# 47
Аз го гледах с лош запис и може за това да не ме грабна. Но не съм знаела кой е актьора. Аз тогава не съм знаела кой е и сина му  Wink

# 48
Аз го гледах с лош запис и може за това да не ме грабна. Но не съм знаела кой е актьора. Аз тогава не съм знаела кой е и сина му  Wink

То и аз така,но сега му прегледах филмографията и е играл във филми които харесвам  Grinning

# 49
Е тогава в Мама Миа го гледай с този филм открих Абба,не че преди не съм ги чувала,но музиката много ми допадна  Peace
Напълно подкрепям Peace На мен "Демони и Ангели" и "Добрия Уил Хънтиг" също страшно ми харесват, абе готин актьор си е Naughty Аз го мислих за англичанин даже, чак след като се запознах със синчето му разбрах, че е швед, хич не си личи по акцента.

# 50
Аз го гледах с лош запис и може за това да не ме грабна. Но не съм знаела кой е актьора. Аз тогава не съм знаела кой е и сина му   Wink

Ей това е причината да не го забележиш Wink То и аз сега видях,че съм го гледала в "Карибски пирати",ама хич не съм го забелязала татенцето Mr. Green

# 51
Дано и малък Сашко Laughing има толкова разнообразни роли

Ето още един негов филм:Exorcist:the Beginning, сега видях, че имало и продължение което не съм гледала,трябва да поправя тази гршка

# 52
Верно той е в Мама Миа!  Laughing

В Пиратите пък кой е?  Shocked

# 53
А  Naughty Трайкова преди да съм забравила, честито ти аватарче и подписче, много ми допадат   smile3508

# 54
Дано и малък Сашко Laughing има толкова разнообразни роли

Ето още един негов филм:Exorcist:the Beginning, сега видях, че имало и продължение което не съм гледала,трябва да поправя тази гршка

Брейййй, виж тук очите ми на 4 са били  Grinning А В Карибски пирати и аз не се сещам кой може да е бил - те повечето са с израстъци по главите си и замаскировани  newsm78

# 55
Верно той е в Мама Миа!  Laughing

В Пиратите пък кой е?  Shocked

Нищо чудно,че никой не се сеща

# 56
Таткото на Уилямчо  Shocked Ама все готини синчета  Mr. Green

Като накичен със салата от морски дарове  Sick

# 57
Goya's Ghosts (в ролята на Франсиско Гоя)

# 58
Като накичен със салата от морски дарове  Sick

hahaha hahaha hahaha

А  Naughty Трайкова преди да съм забравила, честито ти аватарче и подписче, много ми допадат   smile3508

Мерси,мерси,виждам че доволно потриваш ръце...... Mr. Green

# 59
Бреех и аз не знаех, че играл татито в Карибските пирати Shocked
Капитане, повъстанових се, ама още ми е замаяна главундерата. То не е като едно време, га бехме млади и на линия всяка вечер. Сега малко да прекаля и цяла седмица се тресе дрътото ми тяло. Ех, когато бях млада това нямаше да ме събори, никак  даже Flutter
В книгата женката на Ерик се казва Оди. Ще видим ква е тази дама, която се целува страстно с нашето момче, те малко изопачват историята. Нищо чудно да се окаже, че е някоя любов, която той не може да преживее и затова е станал такъв студеничък към жените. Много се кефя аз отсега на третия сезон, защото филма прави качествен завой и вкарва коренно нови герои. Щеше да е много банално да гледасме Суки и Бил и тяхната любов няколко сезона. Сега ще стане, два вампира се бухат за една фея и накрая има я отмъква върколак под носовете и на двамата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт