Алтернативна козметика - 3

• 60 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
О, Нели, благодаря ти за този сайт. Набързо нахвърлих една кошница.
Но...цената,която имах предвид за кг. е около 5$ и транспорта да е толкова(макар че идея си нямам) - 10$, пак е доста по-добре.

# 586
А някаква алтернатива на препаратите за фаянс и варовик newsm78, че днес направо се отрових с този Цилит, махна варовика, но беше ужасно, и ръцете ми изсуши много, нищо че бях с ръкавици.
Извинявам се ако е дискутирано вече...

# 587
Vanny, виж в Нашият дом има тема за това.

# 588
Благодаря Hug, намерих я темичката, ето линк ако някой друг се интересува:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288941.0

# 589
Може ли да препоръчате нещо против лющене скалпа на главата?

# 590
Нели Simple Smile , пазарила ли си други неща от този сайт? Аз си поръчах вече няколко неща, но все пак да попитам за отзиви като цяло за продуктите, дали са гарантирано качество?

# 591
Нели Simple Smile , пазарила ли си други неща от този сайт? Аз си поръчах вече няколко неща, но все пак да попитам за отзиви като цяло за продуктите, дали са гарантирано качество?
И на мен ще ми е интересно да чуя отзиви Peace

# 592
  • Пловдив
А някой ползва ли катранен шампоан и ако Да - какъв?
Питах в няколко аптеки,но ми предложиха само 1 модел около 4лв. Peace

# 593
Може ли да препоръчате нещо против лющене скалпа на главата?
За какво лющене става въпрос? Зачервено ли е мястото? Къде точно на главата се лющи? От кога е? Ако е себореен дерматит си изисква по-сериозно лечение, ако е просто сухота на скалпа - лесна работа...

# 594
За мъжа ми става въпрос. Не е зачервено. От около седмица спря да използва пяна за коса и вече не се лющи. Лющенето е точно в тази област в която нанася пяната. И при мен се е случвало също, аз ползвам същата пяна, но доста по рядко. Пяната е на Шварцкопф. В тоя ред на мисли, да ви питам , с какво може да се замени пяната за коса? Използвате ли подобни продукти за оформяне на косата?

# 595
  • София
А някой ползва ли катранен шампоан и ако Да - какъв?
Питах в няколко аптеки,но ми предложиха само 1 модел около 4лв. Peace

ако е българския, прочети много внимателно упътването и ще се втрещиш. Особено ако си бременна или кърмиш. Аз години съм ползвала без никой да ми е показал тази листовка и паднах от коня

Ани, Kabiv разпродаваше био козметика от магазина си, имаше и пяна за коса на половин цена.  Постът й е назад в темата.

# 596
Аз уж гледах стоките, но пяна за коса не видях. Дали има все още?

# 597
А н и, реакцията от пяната на Шварцкоф е сигурен знак, че трябва да спрете масовата козметика за коса Confused Трябва да четете етикетите за вредни съставки вече. Сега ако лющенето му причинява сърбежи и дискомфорт, ще те посъветвам веднъж или два пъти да му намажеш скалпа с масло от невен. То е най-добро за успокояване на дерматити и има противовъзпалително действие, но е малко скъпичко. Може да го замениш с бадемово, което е една стъпка по-долу. Нека да престои с маслото минимум 1 час и след това да се измие.
От продуктите на разпродажба е останал само лакът за коса (за блясък и фиксация): http://www.facebook.com/pages/Plovdiv-Bulgaria/Bio-butik-I-FEEL- … OOD/216661261140#!/photo.php?pid=6837118&id=216661261140&ref=fbx_album&fbid=465802596140
Ако искаш да прибереш стърчащите краища и косата да има по-подреден вид, тогава ти трябва масло от жожоба. Слагаш малко количество в дланите си, разтриваш хубаво докато маслото се загрее и вече топлото го нанасяш само на връхчетата.

# 598
Kabiv, как мога да си поръчам този лак за коса от снимка 11?
Благодаря ти за съветите. Ще потърся масло от невен или бадем. А маслото от жожоба мога ли да ползвам за фиксация?

# 599
А маслото от жожоба мога ли да ползвам за фиксация?
Тц, за фиксация не става, а само за укротяване на косата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт