Алтернативна козметика - 3

• 60 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Специално употребата на камъка не подтиска изпотяването, а нямалява миризмата.

# 556
Специално употребата на камъка не подтиска изпотяването, а нямалява миризмата.

да,пише че не се вмирисваш и че стига за около година.Ще го видя дали ще ми стигне... Wink

Casual, тази същата паста я купувах по 9лв от Сейба,  а сега само в сайтовете я намирам за по 13лв без доставката.
Denito, на Билка хомеопатичната някоя от съставките не те ли притеснява? Аз също ползвам сега нея, но се чудя за някои съставки.
За Билката-притеснява,не притеснява,не мога нон стоп да купувам пасти от по 11лв.Купувам за мен една,аз често си мия зъбите исвършва бързо,една за малкия,и една за таткото,защото всеки е с претенции.И в един момент парите заминават за пасти,затова често разнообразявам с Билка.А пък сега имаме и бебе-още една трябва да предвидя Grinning

# 557
Casual, тази същата паста я купувах по 9лв от Сейба,  а сега само в сайтовете я намирам за по 13лв без доставката.
Denito, на Билка хомеопатичната някоя от съставките не те ли притеснява? Аз също ползвам сега нея, но се чудя за някои съставки.
И аз ползвах точно нея, но наскоро я изхвърлих, защото видях че съдържа консервант 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol/който често присъства в българската козметика/ с вредност 10 по 10-степенната скала #Crazy

# 558
не знам за камъка но за себе си съм открила перфектният натурален дезодорант стик на Jason

наистина върши работа!!, натурален, не оставя следи по дрехите, бавно свършва, добра цена и го има в ибей  Wink

В ибей намирам само мъжкия!  Rolling Eyes

ето
http://cgi.ebay.co.uk/Jason-Aloe-Vera-Deodorant-Stick-75g-/25065 … 793f#ht_500wt_721

ето я и Веледа пастата
http://cgi.ebay.co.uk/Weleda-Childrens-Tooth-Gel-50ml-/220589670 … 0b0#ht_1290wt_704

http://cgi.ebay.co.uk/Weleda-Childrens-Tooth-Gel-/360197257878?p … a96#ht_1319wt_704

и от двете места съм купувала и са ок, имат био козметика на известни марки и като купиш няколко неща и доставката е ок.

сори ако спамя, но нещо съм пристрастена в пазаруването в ибея  Embarassed  Grinning

# 559
И от тук може да се поръча http://www.iherb.com/Weleda-Calendula-Toothpaste-3-3-oz-97-5-g/14544?at=0
но не не излиза изгодно ако се поръча само пастата.

# 560
.Krem страхотна си, благодаря ти!
vanny_  и мен ме притеснява точно тази съставка, но продължавам да я купувам, понеже не мога да намеря нищо по подходящо. Веледа на тази цена от Ибей ме устройва!

# 561
Аз съм много доволна от камъка против изпотяване. И не оставя никакви следи - малко изплакване с вода на подмишниците и са чисти! А след някой деодорант-стик или подобно си иска и сапун. Иначе аз го ползвам от година май вече и не виждам в близките години да ми свърши или поне още 1-2 години - така го виждам. Нащърби се отдолу, но вината е моя, че го държах върху пластмасова чинийка с остри ръбове (той си дойде с нея в опаковката щото и затова). Та за това трябва да се внимава - по-нежно с него.

За каква марка камък става въпрос? Аз ползвам на Нау, а ето и този, който ползва Палия, ако не се лъжа.

# 562
Аз съм много доволна от камъка...
                              Ужасни сте, наистина ще си купя накрая  Hug. Независимо колко много мразя Инет поръчките. Ако някой реши, нека поръча и за мен, моля  Crazy.

# 563
  • Пловдив
Вземи си го от ДМ, на Балеа. Няма нужда от интернет поръчка за един камък.
И аз мразя... Wink

# 564
  • Пловдив
Вземи си го от ДМ, на Балеа. Няма нужда от интернет поръчка за един камък.
И аз мразя... Wink

Peace

Ооо,щом го има там и аз ще взема да пробвам!Да не остана по-назад! Laughing

# 565
Какъв е този камък на Балеа? Не съм го виждала в дм-а.

# 566
Здравейте,
Ликвидираме щанда за биокозметика и всичко ни е на половин цена. Всичко е с нормални срокове на годност. Остана малко Санте декоративна козметика, Логона бебешка и детска, Тисеранд базови и етерични масла, Essential Care, Bentley Organic, Babylena, Almawin и малко етерични масла на Алтея Органикс. Само за тази разпродажба правим и онлайн доставки. Ето тук има нещо като каталог.

# 567
  • Пловдив
Здравейте,
Ликвидираме щанда за биокозметика и всичко ни е на половин цена. Всичко е с нормални срокове на годност. Остана малко Санте декоративна козметика, Логона бебешка и детска, Тисеранд базови и етерични масла, Essential Care, Bentley Organic, Babylena, Almawin и малко етерични масла на Алтея Органикс. Само за тази разпродажба правим и онлайн доставки. Ето тук има нещо като каталог.

А къде се намирате?И на 1/2цена от тази на етикета ли?

# 568
В Пловдив сме - Био Бутикът в Капана.
Да, цените са на половина от тези на етикета. Новите цени са написани под всяка снимка

# 569
А  сайт нямате?

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 14:51 от dora7511

Общи условия

Активация на акаунт