Отговори
# 105
Хайде и аз да се разпиша по нощите, ама шъ `звинявате  Grinning

Деска, много искам да те видя докато си в БГ, та дори и да не успееш за вечерната среща аз съм навита и за дневна.

Днес без малко да помъкна малката на една работна среща в Мола, но ме спряха многото дрехи, които трябва да обличам и събличам там, пък и да не изгубя нещо пътьом ... Но скоро май ще го направя, че много мразя постоянните уговорки в стил "ама ще можете ли да ми гледате детето", като бабата и дядото (софийски) не се сещат да предложат  #Cussing out

Иначе и днес се разписахме на пързалката с шейната. Ей, много се кефи това дете и като спра да си почина почва да мрънка  Tired

По въпроса с хемоглобина - и ние ходихме да вземат кръв на Плами и утре трябва да звънна на педката и да питам за резултата. Дано е добре, че аз хич не обичам цвекло, дано малката поне го хапва.

И за финал да ви се оплача от Плами. Вчера ми изяде сандвича  Shocked
Бях си направила сандвич със сирене и кашкавал, леко запечени, а на нея давах овесени ядки с ябълка. По едно време тя взе да ме зяпа в устата и аз взех, че и отчупих парче от сандвича ........ е, няма такъв кеф ..... омете 1/3 от филията и забрави за овеса  Grinning

Хайде лека от мен! Hug

# 106
Мия,аз по тоя повод вече пред Мая не ям ако не става и за нея.Ако не и дам, такъв скандал ми спретва ooooh!бута си шишето или бибата и крещи НАНА-НАНА. Laughing
Деска те сега май намалиха позволените килограми багаж,нали?Споко и тук има всичко,ако забравиш нещо Wink

# 107
Здравейте муцки   bouquet
Включвам се по късни доби да кажа , че съм жива  Mr. Green, ама изобщо нямам време за форума  Confused Утре ( т.е. днес) ни е РД-то и кипят едни приготовленияяяя , мани ,мани  ooooh!

Така , сега да си кажа аз проблема - хубаво си бях решила да си поръчам купешка торта , ама вие ме зарибихте и тази да я правя та си сложих една беля на главата  Crazy То не беше търсене на фигурки , не беше чудо  ooooh! и благодарение на    sisi7510 (Сиси   bouquet) се сдобих с мечо Пух и приятели  Flutter И сега като толкоз много искахте да ме измъчите айде да се почерпите за здравето на Ева  Mr. Green

Пускам почерпката сега , защото утре няма да мога  Wink Като прочета изпуснато ( а то хич не е малко  Crazy) ще пиша пак  Peace

Честит рожден ден на всички малки и големи , които са празнували тези дни   bouquet

# 108
  • София
Добро утро,много готино ми стана,че сте изписали толкова и има какво да се чете  Simple Smile
ЧРД на Красен,Виктор,Александър,Ева,Аглая и Алекса да са живи и здрави,обичани,щастливи и игриви!!!

Аз тази нощ се наспах,защото заспах на дивана в 22 и до 7,30,таткото беше дежурен с малкия и не знам как са прекарали нощта,защото милия спи в момента ( той е отпуска,за да уча за изпит).

Еми
, триколката ви  е супер и поне на снимката изглежда като нова. И аз съм решила ако нещо ни оцелее от Ники и успея да навия Митко за второ да си ползвам нещата,нищо,че се надявам за момиче,а всичко ни е синьо в момента  Laughing

Инче
, и ние сме със същото гърне,ама синьо  Simple Smile

wondertedy7
, супер торта,не знам как успявате да създадете такива красоти,ние си поръчахме една от Неделя,исках да дам на Ники мъничко,но той отказа категоримно,аз обичам много да готвя и готвя наистина хубаво,но не съм по сладките неща,правя само един кекс като хората и питка,ама тя питката пак е солена де  Laughing

Миме
, с яденето и Ники е така като ядем с баща му,дори него да сме нахранили точно преди това той застава до нас и ние му даваме ту едно ту друго.
По този повод,като бяхме на кнсултация последния път и лекарката казва давайте му обща храна,но без подправки и запръжки и ние да добре.Излизаме от кабинета и милото вика, ако знаеше,че Ники веднъж вечеря пържени картофи...  Joy
Не ме убивайте с думи,но една вечер с милото си седнахме на по биричка и изпържих картофки за мезе и гледаме имаше супер мач по телевизията(и аз съм фен,с мъжо се сваляхме на мачове от предното световно първенство) и гледаме пийваме,а Ники само обикаля и се сърди и му дадохме картофче той адски го хареса,после още едно и още и така детето изяде един куп картофи и не му и давахме друго за вечеря  Mr. Green

Относно изследванията,аз съм такава идиотка,трябваше лекарката да ми ги каже в петък,звънях и,не вдигна,викам си ще и звънна в понеделник,но съм забравила и снощи се сетих,днес ще се обадя вече,но съм сигурна,че са добри,защото ако имаше нещо тя досега сто пъти да ми е звъннала,тя ни е близка и има специално отношение към нас  Blush

# 109
  • Пловдив
Теди,тортата е супер.Успяхте да стигнете до Джъмбо,нали?

Честита първа годинка на Ева,Аглая,Алекса,Красен,Виктор и Александър

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 08:55 от Elfita

# 110
честит рожден ден на порасналите бонбонки ева,аглая и алекса!
честито и на порасналите сладури красен,виктор и александър
Честит празник и на техните майки  bouquet
Теди,тортата е супер голям майстор си.
Криси все още е болен текът едни сополи едно чудо,расте му зъб междувременно и е доста крив.Хайде лек ден ви желая на всички Hug

# 111
Благодаря момичета   bouquet , но красотата и се дължи на фигурките , които НЕ са мое дело  Peace

Елфи стигнахме до Джъмбо да  Peace мерси за инфото  Hug

Айде хвърлям се в дълбокотооооооооо  Wink

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ БОНБОНИ - ЗДРАВЕ И БАЛОНИ, А НА ГОРДИТЕ МАМИ - ДНИ НА РАДОСТ И КУПОНИ  Whistling

Теди, евала, три пъти ЕВАЛА  newsm10

Хетера, как така пържени картофи  Mr. Green ....без бира  Joy hahaha това е нечовешко.
Докато четох, си дадох сметка, че Руси буквално ми прилича на кученце  Shocked нищо не мога да хапна пред него. И аз като Мимето гледам да не ям "забранени" неща пред него, защото става драма  Laughing Интересен ми е и начинът, по-който иска, прилича ми точно на моята кокерка едно време: гледа ме втренчено в устата и потропва нервно с крак. Ако не му върже, започва буквално да прискимтява и накрая светкавично краде и буквално с бой си брани придобивката  Joy hahaha

Я да открия една интересна тема за св.Валентин  Mr. Green (този хубав православен празник  Joy). Аз подарих на мъжо едно бобче, което още не е поникнало, а като поникне, на него трябва да се види надпис I love you. Вече му го подарих вчера, защото имахме годишнина от годежа и сега до 14-ти чакам да върже фасулЯ  Whistling
http://4as-pik.com/shop/advanced_search_result.php?keywords=%E1%EE%E1

# 113
  • София
Гал, добре че се появи,не ми отговори дали ще се пробвате за принцеса Wink
За бирата,нашия татко заяхрани Ники с бира още когато беше на 6м. го видях как му даде "тайно" няколко капки,след което му се накарах,а детето направи отвратена гримаса и ако не е имало други тайни захранвания за момента това ни е пиенето на бира.
Ох,днес много ми се говори и само ви занимавам,но като казах това за бирата е се сетих за поредното доказателство,че мъжете просто не могат да се грижат за децата като нас.Вчера го оставих Ники с баща му да се гледат и нали в казах отидох до работата.Точно съм в човешки ресурси и разпитвам счетоводителката за това,онова и звъни милото,аз затварям,той пак звъни и аз се извиних и вдигнах,викам си нещо спешно трябва да е.Познайте какъв беше проблема?Милото:"кое от трите бу,рканчета да му дам за обяд" аз:"нали ти казах-основното" той:"ама кое е основното?"аз:"зелената манджа нали е грах"той:"няма зелено има две бели и едно кафяво"аз:"как ще е кафяво,зелено е,добре дай кафявото,щом ти се вижда кафяво"после едва не паднах от смях,вярвайте ми грахга си беше зелена,а и без това,толкова ли е трудно да се разбере кое е десетр,кое супа и кое основно ядене.  #Crazy

За Св.Валентин вчера купих на милото два чифта боксерки от Кенвело  Simple Smile Но се чудя какво романтично нещо да му подаря,че тия боксерки нещо не са съвсем готин подарък.А него съм го инструктирала да ми вземе бельо,дано се справи  Simple Smile Галя,ама не се отваря линка  Sad т.е. не се появява дървото,което споменаваш,аз имам нужда от идея,ако някой сподели още нещо...?!

# 114
Весел празник на днешните рожденици!!! Весело посрещане и да се затрупат с подаръци!

Хетера,голям образ е твоя мъж!  Laughing И моя има проблеми с цветовете.Миналата година обикаляме ЦУМ и той си купува бежов пуловер.След това влизаме в друг магазин и си купува сиви чорапи.После ми казва-"За да са ми в тон с пуловера"...Аз "Ама те са сиви!" Голям спор падна,докато не извади двете неща за да ги съпостави и беше искрено удивен от несъответствието.... Laughing

Теди,много готина торта.А кой ги е правил тези фигурки?!

Галче,много интересен сайт.Видях в него..машина за захарен памук! За 69 лв.Е такова чудо не знаех ,че има за домашна употреба!

# 115
Честит Рожден Ден на всички мъници!

Да ви кажа мили момичета, от 1 час щурея вкъщи! Една приятелка ми каза, че е бременна с близнаци, след дълги борби. Подложила се на стимулация, за да помогне на сестра си, и доктора им предложил и на тях. И ето го резултата, 2 броя бебоци. В 4я месец е. Много се радвам. Тя вече има 1 момченце на 3г. Преживя една операция от ендометриоза и успешно забременя след нея с момченцето и сега тези 2 броя бебоци. Боже, ще полудея от радост. Тя е най-добрият и благороден човек, когото познавам. Пожелавам й да е много здрава и да роди, здрави, жизнени дечица!

За съжаление при сестра й не се е получило. Надявам се скоро и при тях да стане.

Ех, какъв хубав ден е днешният!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 116
  • Пловдив
ioli ,чесито на приетялката ти   bouquet.Значи тя е бременна с близнаци и има още едно детенце-браво на тях

за мъжете и цветовете-исках нещо в цвят праскова и моя вика е няма такъв цвят  Joy

# 117
  • Sofia

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!

Весе, развесели ме с твоя мъж рано-рано  Mr. Green Ама мнооого са зле понякога  Joy

Аз от сутринта се ядосах пак с нашата хипер незаинтересована педиатърка и юни месец със сигурност я сменям вече! Обадих й се да й кажа,че съм пуснала кръвните изследвания и тя без да ме попита какви са ми каза да й ги занеса на следващата консултация Shocked Казах й, че хемоглобина според реф.стойности е нисък и оттам вече направо побеснях. Питам я какво да правя и след дълго мълчание :"Давай всеки ден месо и някакви храни които вдигат хемоглобина" Питам какви и тя ми отговори "Ами каквито искаш"  #Crazy #Crazy Е, да му..................................... аз ли трябва да искам и да знам какви и да решавам!?!?!?!?!?!?!?! #Cussing out #Cussing out
Моля ви, препоръчайте ми педиатър, при който да се запишем  Praynig И без това ходя на майната си всеки месец, няма значение дали ще е в Младост или Люлин, само да е читав човек и да се интересува от пациентите си! Направо се чувствам супер безпомощна в такъв момент и не искам аз да си назначавам каквото и да е на детето! Сега ще давам по 2 дни месо, ще почивам 1 и ще прочета какво вдига хемоглобина  Twisted Evil И след месец пак ще му пусна кръвна картина и да видим дали съм се справила като добър педиатър  Rage

Много извинявайте за дългия и ядосан пост, но само на вас мога да се оплача Sad

Йоли, честито за приятелката ти!!! Дано има лека бременност и сладки бебоци на финала!   bouquet

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МЪНИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  ИНА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ  bouquet
Йоли, честито на твоята приятелка, стиснати палци за лека бременост и успешно раждане Praynig Един приятел на мъжът ми снощи също е разбрал че цитирам" Пецата е виновен" Joy Joy Joy
Инче, не се ядосвай, мила, аз стигнах до извода, че да намериш читав педиатър си е като осмото чудо на света #Cussing out Аз ползвам двама, за да съм що годе доволна, мога да ти препоръчам д-р Маринова от "Детско здраве", хем ти е близко, а пък и тя освен педиатър е и хомеопат, знам, че ти ползваш отчасти хомеопатия, ако имаш интерес, звънкай, ще ти дам телефон Wink
За мъжете и цветовете моят е пословичен, той опредеено си има проблем, разпознава основни цветове като червено, зелено, синьо, жълто, но дотам, всякакви нюанси на тази цветове са му абсолютно чужди и непознати, ако знаете какви спорове сме водили относно виолетовото Joy
За кг., ох, не ми са говори, лятото свалих 6, сега съм +5, свинска работа #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Теди, тортата е страхотна, на ниво си, както винаги  bouquet
Весе, и Борко вече е захранен с пържени картофи и биричка, сега остава да се научи да гледа и футбол и покриваме всички критерии за класика в жанра hahaha

# 119
  • Пловдив
Инче,повечето педита по ЗК са така.За да съм доволна и да съм със съзнанието,че се прави най-доброто за детето ми,сме с два-един по ЗК и един частен  Tired

Общи условия

Активация на акаунт