Деска, много искам да те видя докато си в БГ, та дори и да не успееш за вечерната среща аз съм навита и за дневна.
Днес без малко да помъкна малката на една работна среща в Мола, но ме спряха многото дрехи, които трябва да обличам и събличам там, пък и да не изгубя нещо пътьом ... Но скоро май ще го направя, че много мразя постоянните уговорки в стил "ама ще можете ли да ми гледате детето", като бабата и дядото (софийски) не се сещат да предложат

Иначе и днес се разписахме на пързалката с шейната. Ей, много се кефи това дете и като спра да си почина почва да мрънка

По въпроса с хемоглобина - и ние ходихме да вземат кръв на Плами и утре трябва да звънна на педката и да питам за резултата. Дано е добре, че аз хич не обичам цвекло, дано малката поне го хапва.
И за финал да ви се оплача от Плами. Вчера ми изяде сандвича

Бях си направила сандвич със сирене и кашкавал, леко запечени, а на нея давах овесени ядки с ябълка. По едно време тя взе да ме зяпа в устата и аз взех, че и отчупих парче от сандвича ........ е, няма такъв кеф ..... омете 1/3 от филията и забрави за овеса

Хайде лека от мен!